Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοψε κανα μετρο γιατι θα το σκοτωσο ολο το χωριο.............................................................γνωστο παλιο ανεκδοτο.

εγω τι να κοψω η ιδια amd τους παρατησε λογο αποτυχιας 
Μην κόβεις τίποτα, το μαξιλάρι γύρνα γιατί το σάλιωσες. Κάτοχος 4770k και πρωην 8350. Μην λέμε οτι μας κατέβει στο κεφάλι!!!!
  • Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Υπάρχει κανα benchmark Intel vs AMD που να έχει πολλαπλά φορτία για την cpu ταυτόχρονα?

Πχ Cinebench + Crysis2 + Winrar + Streaming + Encoding Ταυτόχρονα?

Δημοσ.

Υπάρχει κανα benchmark Intel vs AMD που να έχει πολλαπλά φορτία για την cpu ταυτόχρονα?

Ναι υπάρχει

Πχ Cinebench + Crysis2 + Winrar + Streaming + Encoding Ταυτόχρονα?

αλλά όχι με αυτό το φορτίο γιατί απλά είναι παράλογο,δεν υπάρχει καμία πρακτική αξία στο να το έκμανε κανείς κάτι τέτοιο.

Έχει όμως πολλά bench με multitasking μετρήσεις και όλα λένε την ίδια ιστορία,οι amd είναι καλοί σε ότι τρέχει parallel ,δηλαδή με τους πολλούς πυρήνες που έχουν, αλλά οι πυρήνες τους είναι ποιο αργοί και από pentium.

http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/fx-8350-8320-6300-4300_5.html#sect0

Δημοσ.

Είπαμε, κανένα site δεν είναι έγκυρο,μόνο ο λόγος του Millenium (και του κάθε άλλου φαντασμένου εδώ μέσα) είναι νόμος.

Εδώ και πολλά χρόνια δεν θυμάμαι στο συγκεκριμένο site ποτέ να χουν κάνει ένα σχετικά αντικειμενικό review για amd επεξεργαστές (και κάρτες σε κάποιο βαθμό) και σπάνια γράφουν κάτι πολύ θετικό ακόμα και για ευρέως αποδεκτά πετυχημένα προιόντα της.Παλιότερα δε,υπήρχε μόνιμα διαφήμιση intel στο site.

Τον χαρακτηρισμό στον επιστρέφω αν και έχεις πέσει από troll 1ου βαθμού εδώ και καιρό και άδικα ασχολούνται όσοι ασχολούνται μαζί σου.

Δημοσ.

Μα καλα ρε παιδες μου κανατε αναφορα το μηνυμα? Ειναι παλαι δυνατον? Λιγο χιουμορ ποτε δεν εβλαψε κανεναν παρα μονο τον μυγιαγγιχτο.

Ελεος πια.... ξεκολληστε και μη τα παιρνεται ολα αυτα τοσο σοβαρα διοτι απλα..... δεν ειναι.

Και για να επανελθω............ ειστε κοτουλες :P

• Like 5
Δημοσ.

Πολύ μεγάλες διαφορές αλλά η διαφορά του κόστους των 2 setups πρέπει να είναι πάνω απο 100 ευρώ.Και το oc δίνει μεγαλύτερο boost (θεωρητικά τουλάχιστον) στους i5 απο ότι στους fx.Επίσης τα 4,2 μου φαίνονται πολλά για τον i5 και τα 4,4 λίγα για τον 8320.Δεν έχω ασχοληθεί με oc απλά έχω ακούσει οτι οι fx ανεβαίνον πολύ περισσότερο απο τους ivy,hasswell.

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ μεγάλες διαφορές αλλά η διαφορά του κόστους των 2 setups πρέπει να είναι πάνω απο 100 ευρώ.Και το oc δίνει μεγαλύτερο boost (θεωρητικά τουλάχιστον) στους i5 απο ότι στους fx.Επίσης τα 4,2 μου φαίνονται πολλά για τον i5 και τα 4,4 λίγα για τον 8320.Δεν έχω ασχοληθεί με oc απλά έχω ακούσει οτι οι fx ανεβαίνον πολύ περισσότερο απο τους ivy,hasswell.

Τα 4.2 για τον 4670κ είναι απόλυτα ρεαλιστικά. Μέχρι 4.2-4.3 πολλοί τα πιάνουν με auto σε όλα και χωρίς ακριβές μητρικές. Για 4.4 και πάνω εξαρτάται από το τσιπάκι και την ψύξη.

Και το 4.4 ρεαλιστικό είναι για τον 8320 από όσα ξέρω. Και παραπάνω να πάει, π.χ 4.6GHz, πάλι λιγάκι πίσω θα είναι στα bench σε σχέση με το 4.3GHz που θεωρείται σίγουρο για τον 4670κ. Νομίζω το τεστ είναι στην σωστή λογική. Για χαμηλά budget και κάρτες κάτω των 200€ (χοντρικά μιλάω) αξίζει να δεί κανείς τον 8320 γιατί χάνει λίγα σχετικά με τον 4670κ (που είναι καλύτερος overall). Για κάρτες ακριβότερες τότε ο 4670κ είναι μονόδρομος, εφόσον ούτως ή άλλως το σύστημα με ακριβές κάρτες κοστίζει πολύ παραπάνω και τα 100€ που λες δεν είναι τόσο πρόβλημα.

Edit: Δες και ένα review http://www.overclock3d.net/reviews/cpu_mainboard/intel_4670k_i5_haswell_review_overclocking/13

• Like 1
Δημοσ.

Εμενα παλι με εντυπωσιαζει η ευκολια μερικων να πιστευουν οποιοδηποτε "benchmark" ανεξαρτητα απο το αποτελεσμα, λες και τα reviews που υπαρχουν στο νετ ειναι αυταποδεικτα και αληθη... 

Το video που παραθετει ο συμφορουμιτης Benign ειναι ιδιαιτερα ενδιαφερον (το εχω δει παλιοτερα) αφου σπαει το κατεστημενο και δοκιμαζει διαφορα "real world setups" με τις εκαστοτε playable ρυθμισεις αντι για το συνιθισμενο "βαζω την πιο δυνατη καρτα της αγορας στα 800x600 για να φανει η 'δυναμη' και διαφορα των επεξεργαστων". Επιβεβαιωνει σε μεγαλο βαθμο αυτο που λεμε πολλοι, οτι δηλαδη η καρτα γραφικων ειναι μακραν ο καθοριστικοτερος παραγοντας της αποδοσης και σε ενα ultra-high-end pc με το παρον software θα ηταν προτιμοτερη μια intel λυση (αλιμονο οποιος διαθετει ~500€ για καρτα να μην μπορει να κανει την υπερβαση των 100€). 

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...