Προς το περιεχόμενο

Sony Ericsson P810????????????

Saoulos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να κάνω μιά παρατήρηση με κίνδυνο να χαρακτηριστώ κακός;

Αν πρόκειται να παραπέμπουμε σε άλλα, πιό εξειδικευμένα, fora κάθε φορά που γίνεται μιά τέτοια ερώτηση, μήπως θα έπρεπε να κλείσουμε τελείως αυτές τις κατηγορίες (ADSL, κινητά, δορυφορικά...) και να βάλουμε ένα link προς αυτά;

Δημοσ.

anti na kaneis kritiki den apantas stin erotisi tou filou mas?

eksalou to ena forum me to alo den exei kamia sxesi, to kathena einai kalhtero ekei pou to pernei,.. to insomnia den mpori na antagonisti to myphone sta kinita oute to myphone to insomnia stous ypologistes, kai epidi goustara na tou doso to link kai epidi nomizo den apagoreuete tou to ipa. afto pou ofilis na kaneis esy tora einai na lisis tin aporia ston filo mas gia na min klisoume tis sigkekrimenes katigories.

Δημοσ.

ATG: Μια και σαφώς δεν είμαι ειδίμονας στο θέμα, και από την άλλη το link που δίνω έχει πολλές πληροφορίες που μάλλον θα ήταν μάταιο να τις κάνω copy paste, νομίζω δεν έχει νόημα...

Πέρνα από το CPU & Motherboards να δεις μακροσκελέστατα posts μου... ;)

Δημοσ.

Φίλε passworld, το να δώσεις ένα link γιά ένα συγκεκριμένο topic αντί να το αντιγράψεις εδώ, είναι θεμιτό. Το να παραπέμψεις κάποιον σε ένα άλλο forum, γενικά και αόριστα, γιά να ψάξει εκεί την απάντηση είναι κατά τη γνώμη μου λίγο άκομψο, χωρίς να σημαίνει ότι απαγορεύεται από τους κανονισμούς. Είναι σαν να του λες ότι εδώ δεν πρόκειται να πάρει απάντηση.

Δημοσ.

Δεν νομιζω ομως οτι θα γινει κατι αφου στην επισημη σελιδα της se δεν υπαρχει κατι αναλογο περα απο ορισμενες αναφορες στο διαδικτυο..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...