Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το εμαιλ εισαι σιγουρος πως το καταργει;

Ναι, καταργεί το mycosmos email.

Προσωπικά το αξιοποίησα λιγότερο από 5 φορές

Εγώ λίγες παραπάνω...την ημέρα.

Δημοσ.

Αν δεν έχεις internet στο κινητό, άντε και σου ήρθε ειδοποίηση ότι έχεις mail, που θα το δεις;

Ακόμα και αυτό το κάνει.Αρχικά σου στέλνει όλο τον τίτλο. Αν θές απαντάς στο sms με sms και σου στέλνει το κείμενο του e-mail  σε πολλά sms και το διαβάζεις.Εγώ έχω καρτοκινητό χωρις ιντερνετ και πολύ φίλοι μου έχουν cosmote μόνο και μόνο για το mycosmos.

• Like 1
Δημοσ.

Ακόμα και αυτό το κάνει.Αρχικά σου στέλνει όλο τον τίτλο. Αν θές απαντάς στο sms με sms και σου στέλνει το κείμενο του e-mail  σε πολλά sms και το διαβάζεις.Εγώ έχω καρτοκινητό χωρις ιντερνετ και πολύ φίλοι μου έχουν cosmote μόνο και μόνο για το mycosmos.

Με 5€ το μήνα έχει πακέτο 100sms + 120 mb. Φτάνουν και περισσεύουν για να βλέπεις mail και απλή χρήση internet στο κινητό.

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να την δεις σου στελνει στο sms το θεμα όποτε ξέρεις τι ειναι και δεν το χρησιμοποιείς για ολα τα εμαιλ αλλα για επιλεγμένα πχ paypal.

Αν δεν έχεις internet στο κινητό, άντε και σου ήρθε ειδοποίηση ότι έχεις mail, που θα το δεις;

Δημοσ.

Που ζω ρε γμτ εδω και μια 10ετια που εχω κοσμοτε;;;; :whistle:

Δημοσ.

Δεν γίνεται να αλλάξουμε isp. Η vodafone εχει κλεισει το email της εδώ και χρόνια.

Φιλε η vodafone σου δινει domain ακομα και σημερα κανονικοτατα
Δημοσ.

:angry:  Γιατί ρε Cosmote κλείνεις το mycosmos ;  :mad:

Για όσους χρησιμοποιούμε τα 10 δωρέαν sms / ημέρα μέσω PC, είναι ό,τι καλύτερο... Κρίμα !

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Λειτουργεί μια χαρά. 

Αν το κλείσουν από εμένα μόνο θα χάσουν  12 συνδέσεις και 5 καρτοκινητά.

Ούτε φαΐ ούτε ψωμί ζητάει. 

Το ρεύμα ίσως μόνο ενός ξεχασμένου κάπου server .....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...