kifinas Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 το εμαιλ εισαι σιγουρος πως το καταργει; Ναι, καταργεί το mycosmos email. Προσωπικά το αξιοποίησα λιγότερο από 5 φορές Εγώ λίγες παραπάνω...την ημέρα.
evapa Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Αν δεν έχεις internet στο κινητό, άντε και σου ήρθε ειδοποίηση ότι έχεις mail, που θα το δεις; Ακόμα και αυτό το κάνει.Αρχικά σου στέλνει όλο τον τίτλο. Αν θές απαντάς στο sms με sms και σου στέλνει το κείμενο του e-mail σε πολλά sms και το διαβάζεις.Εγώ έχω καρτοκινητό χωρις ιντερνετ και πολύ φίλοι μου έχουν cosmote μόνο και μόνο για το mycosmos. 1
chris_ma Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Ακόμα και αυτό το κάνει.Αρχικά σου στέλνει όλο τον τίτλο. Αν θές απαντάς στο sms με sms και σου στέλνει το κείμενο του e-mail σε πολλά sms και το διαβάζεις.Εγώ έχω καρτοκινητό χωρις ιντερνετ και πολύ φίλοι μου έχουν cosmote μόνο και μόνο για το mycosmos. Με 5€ το μήνα έχει πακέτο 100sms + 120 mb. Φτάνουν και περισσεύουν για να βλέπεις mail και απλή χρήση internet στο κινητό.
NikosKallithea Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δεν χρειάζεται να την δεις σου στελνει στο sms το θεμα όποτε ξέρεις τι ειναι και δεν το χρησιμοποιείς για ολα τα εμαιλ αλλα για επιλεγμένα πχ paypal. Αν δεν έχεις internet στο κινητό, άντε και σου ήρθε ειδοποίηση ότι έχεις mail, που θα το δεις;
mary Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Ακόμα και αυτό το κάνει.Αρχικά σου στέλνει όλο τον τίτλο. Αν θές απαντάς στο sms με sms και σου στέλνει το κείμενο του e-mail σε πολλά sms και το διαβάζεις.Εγώ έχω καρτοκινητό χωρις ιντερνετ και πολύ φίλοι μου έχουν cosmote μόνο και μόνο για το mycosmos. Που ζω ρε γμτ εδω και μια 10ετια που εχω κοσμοτε;;;;
sokinfragoul Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δεν γίνεται να αλλάξουμε isp. Η vodafone εχει κλεισει το email της εδώ και χρόνια.Φιλε η vodafone σου δινει domain ακομα και σημερα κανονικοτατα
kostas_dr Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Που ζω ρε γμτ εδω και μια 10ετια που εχω κοσμοτε;;;; Τώρα..., πάει
basilis5 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 παντως ειχε μεινει πολυ πισω σαν email δεν ειχε καν imap.
Gcelli Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Γιατί ρε Cosmote κλείνεις το mycosmos ; Για όσους χρησιμοποιούμε τα 10 δωρέαν sms / ημέρα μέσω PC, είναι ό,τι καλύτερο... Κρίμα !
kostas_dr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Γιατί ρε Cosmote κλείνεις το mycosmos ; Περικοπές, παντού περικοπές.
NikosKallithea Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Τελικα δεν βλεπω να έκλεισε, ουτε κάποια ενημέρωση βλέπω, μήπως η είδηση ειναι μαϊμού
patrickdrd Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 μπορει να μετανιωσαν η διαμαρτυρια επιασε τοπο αδερφια
NikosKallithea Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Να πιστέψω δηλαδή οτι μας λυπηθήκαν οι γερανοί ? μπορει να μετανιωσαν η διαμαρτυρια επιασε τοπο αδερφια
evapa Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Λειτουργεί μια χαρά. Αν το κλείσουν από εμένα μόνο θα χάσουν 12 συνδέσεις και 5 καρτοκινητά. Ούτε φαΐ ούτε ψωμί ζητάει. Το ρεύμα ίσως μόνο ενός ξεχασμένου κάπου server .....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα