Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Πάω δευτέρα λυκείου και του χρόνου δίνω πανελλήνιες.Θέλω να περάσω σε στρατιωτική σχολή οπότε πρέπει να περάσω τα αθλήματα.Λόγω του ότι του χρόνου ο χρόνος που θα αππομένει θα είναι λίγος λέω να αρχίσω να προπονούμε από το καλοκαίρι.Θέλω όμως να ρωτήσω το εξής:Έχω ακούσει για τα παπούτσια με τα καρφάκια που είναι για στίβο ότι βοηθάν αρκετά στους χρόνους και γενικότερα.Αληθεύει;Επίσης αν ναι μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο παπούτσι με λίγα χρήματα;Οι προπονήσεις θα γίνονται σε κανονικό γήπεδο στίβου.Ευχαριστώ!  :)

Δημοσ.

ναι γιατί τα παπούτσια με τα καρφάκια θα σου δώσουν αυτο το 0,02 sec που σου λείπει :P

Πάνε πάρε ένα καλό παπούτσι για τρέξιμο, και ξανασκέψου το για τη σχολή, ε;!

Που σε, spect!

• Moderators
Δημοσ.

Δεν χρειάζεσαι καρφιά. Και επίσης έχεις ένα χρόνο μπροστά σου που είναι υπέρ αρκετός χρόνος. Δες τίποτα σε mizuno,Asics,saucony,new balance με την σειρά προτίμησης που στα είπα.

Δημοσ.

Τα αθληματα για τη ΣΣΑΣ τα ειχα περασει αερας στη χειροτερη φυσικη κατασταση που ειχα. Αμεσως μετα τις πανελληνιες με +20 κιλα απο το κανονικο μου. Πρεπει να εισαι τελειως σαπιος για να μην περασεις. Ειδικα οι χρονοι για το στιβο ηταν αστειοι. Μια κοπελα μονο θυμαμαι που κοπηκε στο στιβο που αποδειχθηκε μετα οτι ειχε συγγενη καρδιοπαθεια.

Τωρα, αν εχουν αλλαξει τα ορια ή μιλαμε για τιποτα ειδικες δυναμεις, πασο, λεω μαλακιες.

(ευτυχως τη γλυτωσα και περασα σε μη στρατιωτικη σχολη την επομενη χρονια)

Δημοσ.

Πάρε ένα απλό αθλητικό "running", χωρίς καρφάκια τα οποία είναι κυρίως για τους  δρομείς 100μ

Δημοσ.

Κι εγώ για Στρατιωτικές είμαι και έχω αρχίσει προπόνηση από φέτος. Έχω πάρει δύο ζευγάρια αθλητικά και βγαίνω στους δρόμους και τρέχω (δεν έχουμε στίβο εδώ κοντά, είμαστε κουτσοχώρι).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...