gigisoni Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Κοιτά δεν ξέρω τώρα τι παίζει με την καύση πριν ένα χρόνο που είχα ρωτήσει μου είχαν πει 3000-4000. Πάντως αν κάποιος δεν έχει λεφτά μπορεί να τον θάψει η πρόνοια ή μπορούν οι συγγενείς να δωρισουν το πτώμα σε κάποιο νοσοκομείο για πειράματα. Δεν νομίζω να έχει χτιστεί ακόμα αποτεφρωτήριο σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Από Θεσσαλονίκη γύρω στα 2.500 στοίχιζε πριν 2-3 χρόνια, μεταφορά στην Βουλγαρία. Σε β´ θέση στον πατέρα μου, 1800 ταφή και μάρμαρα μας βγήκε. Από εκεί και πέρα βάλε μνημόσυνα και τρισάγια, βάλε βενζίνες και φθορά αυτοκινήτου, κτλ κτλ να δεις πόσο μας βγαίνει. (Και μην παίρνεις στ'αστεία τη φθορά αυτοκινήτου, έχει έναν κωλόδρομο με κάτι λακκουβάρες για τα κοιμητήρια Ευόσμου, έφυγα Οκτώβρη και όταν ξαναγύρισα Φλεβάρη και ξαναοδήγησα το αμάξι κατάλαβα σοβαρές διαφορές στο χειρότερο στο αμάξι, από το καθημερινό πήγαινε-έλα πάνω στις βρωμολακκούβες τους. Σέρβις 400 ευρώ και ηλεκτρολογικά ακόμα με προβλήματα, ραδιόφωνο να χάνεται, ο ηλεκτρονικός υπολογιστής να τα έχει παίξει, κτλ). Μην αναφέρω στεναχώριες και μάνα να βλέπει μάρμαρα και μια φωτό και να κλαίει όλη μέρα...ακόμα κι εγώ όταν πάω κλαίω, που είμαι πολύ πιο ψύχραιμος σε τέτοια πράγματα,
Anorymous Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δεν νομίζω να έχει χτιστεί ακόμα αποτεφρωτήριο σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Από Θεσσαλονίκη γύρω στα 2.500 στοίχιζε πριν 2-3 χρόνια, μεταφορά στην Βουλγαρία. Σε β´ θέση στον πατέρα μου, 1800 ταφή και μάρμαρα μας βγήκε. Από εκεί και πέρα βάλε μνημόσυνα και τρισάγια, βάλε βενζίνες και φθορά αυτοκινήτου, κτλ κτλ να δεις πόσο μας βγαίνει. (Και μην παίρνεις στ'αστεία τη φθορά αυτοκινήτου, έχει έναν κωλόδρομο με κάτι λακκουβάρες για τα κοιμητήρια Ευόσμου, έφυγα Οκτώβρη και όταν ξαναγύρισα Φλεβάρη και ξαναοδήγησα το αμάξι κατάλαβα σοβαρές διαφορές στο χειρότερο στο αμάξι, από το καθημερινό πήγαινε-έλα πάνω στις βρωμολακκούβες τους. Σέρβις 400 ευρώ και ηλεκτρολογικά ακόμα με προβλήματα, ραδιόφωνο να χάνεται, ο ηλεκτρονικός υπολογιστής να τα έχει παίξει, κτλ). Μην αναφέρω στεναχώριες και μάνα να βλέπει μάρμαρα και μια φωτό και να κλαίει όλη μέρα...ακόμα κι εγώ όταν πάω κλαίω, που είμαι πολύ πιο ψύχραιμος σε τέτοια πράγματα, Εξαρτάται το νεκροταφείο, την θέση και διάφορα άλλα εγώ τον πατέρα μου που τον εχασα πρόσφατα το εβαλα στην γ θέση με τον πιο απλό τάφο γιατί λεφτά δεν υπάρχουν και δανειστηκαμε. Και στα παραληπομενα που μου λες θέλουν 100 μόνο για τα κολυβα για 20 άτομα χωρισ ο παππας του νεκτοταφειου οπότε τα κόλλυβα τα έκανε μια θεία μου και τα 40 στην εκκλησία της γειτονιας. Α επίσης άλλη τιμή έχει στην κηδεία αν σου διαβάσει ο πάπας τα πολύ τυπικά και άλλο αν πας στο εκκλησάκι και κανεις όλοι την τελετή.
gigisoni Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Εξαρτάται το νεκροταφείο, την θέση και διάφορα άλλα εγώ τον πατέρα μου που τον εχασα πρόσφατα το εβαλα στην γ θέση με τον πιο απλό τάφο γιατί λεφτά δεν υπάρχουν και δανειστηκαμε. Και στα παραληπομενα που μου λες θέλουν 100 μόνο για τα κολυβα για 20 άτομα χωρισ ο παππας του νεκτοταφειου οπότε τα κόλλυβα τα έκανε μια θεία μου και τα 40 στην εκκλησία της γειτονιας. Α επίσης άλλη τιμή έχει στην κηδεία αν σου διαβάσει ο πάπας τα πολύ τυπικά και άλλο αν πας στο εκκλησάκι και κανεις όλοι την τελετή. Και αν πηγαινοέρχεσαι κάθε μέρα στα κοιμητήρια με τα πόδια γλιτώνεις βενζίνες και φθορές αυτοκινήτου. Και αν δεν πηγαίνεις και καθόλου, γλιτώνεις προσωπικό χρόνο, καθαριότητες, τρισάγια και κόλυβα. Τι λέμε τώρα; Σε βάθος χρόνου η κηδεία βγαίνει κατά πολύ ακριβότερη της καύσης. Και όταν θα γίνεται, επιτέλους, και στην Ελλάδα, δεν θα χρειάζεται ούτε το βάθος χρόνου για να φανεί η διαφορά.
Valerie_ Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 (Και μην παίρνεις στ'αστεία τη φθορά αυτοκινήτου, έχει έναν κωλόδρομο με κάτι λακκουβάρες για τα κοιμητήρια Ευόσμου, έφυγα Οκτώβρη και όταν ξαναγύρισα Φλεβάρη και ξαναοδήγησα το αμάξι κατάλαβα σοβαρές διαφορές στο χειρότερο στο αμάξι, από το καθημερινό πήγαινε-έλα πάνω στις βρωμολακκούβες τους. Σέρβις 400 ευρώ και ηλεκτρολογικά ακόμα με προβλήματα, ραδιόφωνο να χάνεται, ο ηλεκτρονικός υπολογιστής να τα έχει παίξει, κτλ). γιατί δεν πας με το λεωφορείο που έχει; (αν και δεν καταλαβαινω που ειδες ον δρόμο τόσο χάλια ένας τυπικός ελληνικός δρόμος είναι)
gigisoni Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Τώρα θα δίνω λογαριασμό για τους λόγους; Και ναι είναι χειρότερος από τους ήδη χάλια ελληνικούς δρόμους..
gigisoni Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Ναι, λες και το λεωφορείο είναι κάτι το πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα και δεν το γνωρίζαμε....να'σαι καλά για το tip..
Anorymous Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Τώρα θα δίνω λογαριασμό για τους λόγους; Και ναι είναι χειρότερος από τους ήδη χάλια ελληνικούς δρόμους.. Εγω πληρωνω ανθρωπο 20 ευρω το μηνα για να περιποιείται τους ταφους
mathsrule Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Εγω πληρωνω ανθρωπο 20 ευρω το μηνα για να περιποιείται τους ταφους Ένα μόνο θα σου πω, οι καντηλανάφτες δεν κάνουν τίποτα για τα οποία τους πληρώνεις. 1
Anorymous Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Ένα μόνο θα σου πω, οι καντηλανάφτες δεν κάνουν τίποτα για τα οποία τους πληρώνεις. κοιτα οσες φορες εγω παει κατα καιρους και ο ταφος ηταν καθαρος και λουλουδια ειχε κλπ
Pantelwolf Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 20 ευρω το μηνα ανα τάφο. Λάθος επάγγελμα κάνω ρε φίλε. Γενικά ελπίζω όλοι εσείς που το'χετε να τιμάτε τα άψυχα πτώματα παρέα με τη μνήμη των νεκρών να τους δείχνατε την ίδια προσοχή και όσο ζούσαν.
gigisoni Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Εγω πληρωνω ανθρωπο 20 ευρω το μηνα για να περιποιείται τους ταφους Εσύ πληρώνεις γιατί βαριέσαι να πηγαίνεις. Για πες και στην μάνα μου να μην πηγαίνει και να πληρώνει, να σε κυνηγά με το σκουπόξυλο για κανά μήνα.
Anorymous Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 20 ευρω το μηνα ανα τάφο. Λάθος επάγγελμα κάνω ρε φίλε. Γενικά ελπίζω όλοι εσείς που το'χετε να τιμάτε τα άψυχα πτώματα παρέα με τη μνήμη των νεκρών να τους δείχνατε την ίδια προσοχή και όσο ζούσαν. Φυσικα το κανεις ρε σε ατομα που αγαπας αν δεν τους αγαπαγες θα τους ειχες γραμμενους. Νομιζεις δεν το εψαξα ? Αλλα αδερφε μεσα στα νεκροταφια ειναι πραγματικη μαφια, αν δεν εχεις κονε ναι καλα ακουσες κονε και μαλιστα χοντρο δεν μπορεις να δουλεψεις σε νεκροταφειο. Εσύ πληρώνεις γιατί βαριέσαι να πηγαίνεις. Για πες και στην μάνα μου να μην πηγαίνει και να πληρώνει, να σε κυνηγά με το σκουπόξυλο για κανά μήνα. και εγω αν εμενα κοντα πχ στο χωριο θα πηγαινα συχνα με τα ποδια, τωρα θελω δυο λεωφορεια και μετα περπατημα 20 λεπτα γιατι το γ αθηνων ειναι τεραστιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα