gigisoni Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Φυσικα το κανεις ρε σε ατομα που αγαπας αν δεν τους αγαπαγες θα τους ειχες γραμμενους. Νομιζεις δεν το εψαξα ? Αλλα αδερφε μεσα στα νεκροταφια ειναι πραγματικη μαφια, αν δεν εχεις κονε ναι καλα ακουσες κονε και μαλιστα χοντρο δεν μπορεις να δουλεψεις σε νεκροταφειο. και εγω αν εμενα κοντα πχ στο χωριο θα πηγαινα συχνα με τα ποδια, τωρα θελω δυο λεωφορεια και μετα περπατημα 20 λεπτα γιατι το γ αθηνων ειναι τεραστιο. Κι η μάνα μου 2 λεωφορεία θέλει και κανά 10λεπτο περπάτημα, τι θες να πεις δηλαδή; Και δεν είναι 28, 70 είναι με προβλήματα υγείας..
Valerie_ Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 κι όσο σκέφτομαι τα τραγοπαπαδαριά που παραμονεύουν σαν κοράκια να τους φωνάξεις για τρισάγιο και να τσιμπήσουν το 20άρικο,μουρμουρώντας μέσα σε 5 λεπτά τα λόγια άρπακόλλα τόσο πιο πολύ θέλω την καύση. 6
Anorymous Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Κι η μάνα μου 2 λεωφορεία θέλει και κανά 10λεπτο περπάτημα, τι θες να πεις δηλαδή; Και δεν είναι 28, 70 είναι με προβλήματα υγείας.. μην μου λες τι κανει η μανα σου εσυ τι κανεις ?
fuku Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Παιδιά η γνώμη μου είναι ότι αυτό που ζητάει κάθε νεκρός είναι να βάλουμε μυαλό εμείς οι ζωντανοί να μάθουμε να αγαπάμε και να ζούμε την κάθε στιγμή σαν να είναι τελευταία. Είναι απλά τα πράγματα, αυτά που ακούω για τρελά λεφτά πιστεύω πως είναι απλά σπατάλη, καλύτερα να πάνε σε κάνα ίδρυμα να βοηθήσει τους ζωντανούς πάρα να πάνε για το χώμα. Τεσπα ας βάλουμε μυαλό και να μάθουμε να αγαπάμε 2
pournaras Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 μην μου λες τι κανει η μανα σου εσυ τι κανεις ? Παει για καφε στου Μπακακου... τι τι κανει; τιποτε δεν κανει, η μανα του ειναι που εχει το κολλημα με το να επισκεπτεται καποια σημεια (νεκροταφεια) που θεωρει οτι "επικοινωνει" με το νεκρο, οχι αυτος 1
fuku Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Μάγκες, αν πεθάνω βιδώστε 4 χερούλια πάνω μου(για να με μεταφέρετε πιο εύκολα) και πετάξτε με στη θάλασσα. Αν βαριέστε ή δε βρίσκετε χερούλια, αφήστε με στο πεζοδρόμιο, θα μυρίσω και θα περάσει ο δήμος να με πάρει. Και τα 1000-2000-12000 της κηδείας φάτε τα σε σουβλάκια και ναρκωτικά στη μνήμη μου. Φρόντισε να με ενημερώσεις γιατί έχω καιρό να κάνω πάρτι
gigisoni Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 μην μου λες τι κανει η μανα σου εσυ τι κανεις ?Εγώ ζω Βρυξέλλες, τι θες να κάνω; Χορεύω τσάμικο κι όσο σκέφτομαι τα τραγοπαπαδαριά που παραμονεύουν σαν κοράκια να τους φωνάξεις για τρισάγιο και να τσιμπήσουν το 20άρικο,μουρμουρώντας μέσα σε 5 λεπτά τα λόγια άρπακόλλα τόσο πιο πολύ θέλω την καύση.Άσε, είναι ένας τύπος στα κοιμητήρια του Ευόσμου, παπατρέχα τον κοροιδεύουν. Μιλάμε γνωρίζει όλους τους τάφους και συγγενείς, μόλις δει αμάξι τρέχει παραδίπλα μπας και τον φωνάξουν για τρισάγιο, να πάει αυτός και όχι ο παπάς της εκκλησίας των κοιμητηρίων. Στο πρώτο τρισάγιο που έκανε η μάνα μου του έδωσε 5 ευρώ, το πήρε, άνοιξε μπροστά μας την παλάμη του, και μόλις είδε ότι πρόσφατος νεκρός και μόλις πέντε ευρώ του έδωσαν, στραβομουτσούνιασε και μουρμούρισε "αν είναι δυνατόν τσιγκουνιά". Εγώ δεν τον κατάλαβα γιατί ήμουν παραδίπλα και δεν έδινα σημασία αφού δεν τα πιστεύω, το είδε/άκουσε η αδερφή μου και τα δυο μου ανίψια. Τυχερός ήταν ο κωλόγερος, αν τον είχα καταλάβει δεν θα την γλίτωνε την γροθιά στην μούρη..
Valerie_ Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 μπορεί να λέμε και τον ίδιο γιατί σε εκείνα τα κοιμητήρια αναφέρομαι
Pantelwolf Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 http://www.nooz.gr/economy/allazei-o-tropos-xorigisis-ton-eksodon-kideias
gigisoni Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 μπορεί να λέμε και τον ίδιο γιατί σε εκείνα τα κοιμητήρια αναφέρομαι Τον ίδιο λέμε σίγουρα..
mentoras99 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Θα ηταν χρησιμο, απο καποιον που περασε προσφατα αυτη την περιπετεια, να γινει ενα word ή εξελοφυλλο, με ολες ανεξαιρετως τις δαπανες.Οταν λεμε ολα, τα παντα ολα. Ναος, ιερέας, ψάλτες, το γραφείο, καντηλανάφτες, δήμος, άλλα γραφειοκρατικά κόστη, νοσοκομείο κλπ.Και τιμες εστω ενδεικτικες, ολοι ξερουμε οτι υπαρχου διαφοροποιησεις στην αγορα.Αλλα αν υπαρχει ενα ετοιμο εξελοφυλλο κηδειας, μπορει καποιος να παρει τιμες, να τις πεταξει μεσα και να εχει ενα total cost. 1
sphinxgr Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Εδώ έχει γραμμένα όλα τα έξοδα ένας: http://www.teletes-siatras.gr/Category-ID-18-Title-%CE%9A%CE%B7%CE%B4%CE%B5%CE%AF%CE%B1%20%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD%20%CE%91%CE%B8%CE%AE%CE%BD%CE%B1-Language-gr.htm Έχει και κατηγορία : Σετ φέρετρου (μαξιλάρι, σεντόνι, μαντήλια, κορδέλλες)! Μπορείς να ψωνίσεις και απο νέτ. να έχουν και παράδοση σπίτι?
Basilhs23___ Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 κι όσο σκέφτομαι τα τραγοπαπαδαριά που παραμονεύουν σαν κοράκια να τους φωνάξεις για τρισάγιο και να τσιμπήσουν το 20άρικο,μουρμουρώντας μέσα σε 5 λεπτά τα λόγια άρπακόλλα τόσο πιο πολύ θέλω την καύση. Αν δεν γουστάρετε να μην καλέσετε παπά να διαβάσει τον νεκρό, κάντε την ταφή χωρίς παπά. Άσε, είναι ένας τύπος στα κοιμητήρια του Ευόσμου, παπατρέχα τον κοροιδεύουν. Μιλάμε γνωρίζει όλους τους τάφους και συγγενείς, μόλις δει αμάξι τρέχει παραδίπλα μπας και τον φωνάξουν για τρισάγιο, να πάει αυτός και όχι ο παπάς της εκκλησίας των κοιμητηρίων. Στο πρώτο τρισάγιο που έκανε η μάνα μου του έδωσε 5 ευρώ, το πήρε, άνοιξε μπροστά μας την παλάμη του, και μόλις είδε ότι πρόσφατος νεκρός και μόλις πέντε ευρώ του έδωσαν, στραβομουτσούνιασε και μουρμούρισε "αν είναι δυνατόν τσιγκουνιά". Εγώ δεν τον κατάλαβα γιατί ήμουν παραδίπλα και δεν έδινα σημασία αφού δεν τα πιστεύω, το είδε/άκουσε η αδερφή μου και τα δυο μου ανίψια. Τυχερός ήταν ο κωλόγερος, αν τον είχα καταλάβει δεν θα την γλίτωνε την γροθιά στην μούρη.. Καλά σας έκανε αφού πήγατε και τον καλέσατε με το που τον είδατε μπροστά σας. Ας πηγαίνατε στην εκκλησία του νεκροταφείου και να κανονίζατε με τον παπά της εκκλησίας και το θέμα της αμοιβής και όλα.
Valerie_ Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Αν δεν γουστάρετε να μην καλέσετε παπά να διαβάσει τον νεκρό, κάντε την ταφή χωρίς παπά. εγώ μίλησα για τρισάγιο και όχι τόσο για το ότι δεν γουστάρω τους παπάδες αλλά για το ότι οι παπάδες το έχουν δει βιομηχανία χρήματος και ενώ ο μισθός πέφτει κάθε μήνα θέλουν και τα εξτραδάκια ωραία και καλά.
gigisoni Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Καλά σας έκανε αφού πήγατε και τον καλέσατε με το που τον είδατε μπροστά σας. Ας πηγαίνατε στην εκκλησία του νεκροταφείου και να κανονίζατε με τον παπά της εκκλησίας και το θέμα της αμοιβής και όλα. Θα μυρίζαμε τα νύχια μας ότι ο παπάς που ήταν πιο πέρα και έκανε τρισάγιο σε άλλον δεν ήταν της εκκλησίας του νεκροταφείου. Κακώς που δεν το ξέραμε, τόσα χρόνια να συχνάζουμε και να πίνουμε μπύρες στα κοιμητήρια και να βγάζουμε γκόμενες, δίκιο έχεις. Ό,τι να'ναι.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα