itsgosu Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 θα βάλλω ελληνικό ορθογράφο έτσι ώστε το argument μου να πάρει αυτόματα 10 κιλά nuts και αλλα 2 delightment για τους ντεντέκτιβ της ορθογραφίας./peace
Razor_7 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 θα βάλλω ελληνικό ορθογράφο έτσι ώστε το argument μου να πάρει αυτόματα 10 κιλά nuts και αλλα 2 delightment για τους ντεντέκτιβ της ορθογραφίας. /peace όντως, χρειάζεται να 'σαι ντετέκτιβ για να εντοπίσεις σωστή λέξη στο συρφετό που άδειασες. /piss
WorldOfGlass Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Εγώ απλά θα προσθέσω ότι πας με την ίδια λογική που πήγαινα και εγώ στα 18 μου -αιντα να περάσουμε σε καμιά σχολή- και τελικά δεν πέρασα πουθενά. Αν θες τόσο πολύ ένα πτυχίο να ξέρεις ότι πολλά κολέγια σου αναγνωρίζουν αρκετά μαθήματα αν έχεις πτυχίο ΙΕΚ. Επίσης αν έχεις το οικονομικό μια καλή λύση θα ήταν να φύγεις έξω. Αν δεν έχεις συγκεκριμένο στόχο άσε τις πανελλήνιες. Θέλουν λιώσιμο, ειδικά στην περίπτωσή σου που είσαι από άλλη κατεύθυνση. Αν παρ όλα αυτά θες να δώσεις ντε και καλά παράτα το ΙΕΚ βάλε στόχο κάτι πολύ συγκεκριμένο και πες η θα περάσω εδώ η θα γαμηθεί ο Δίας. Με το style πάμε και αν περάσουμε Πάντειο καλή φάση αν δεν περάσουμε υπάρχουν κι άλλες σχολές- στην καλύτερη περίπτωση να σε σε καμία θεολογική του χρόνου και θα γράφεις πάλι σε forum ότι δεν σου αρέσει και ότι θα ξαναδώσεις πανελλήνιες.
The_Colonel Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 εγώ προτείνω να δώσεις πανελλήνιες στην ίδια κατεύθυνση που ήσουν + για μάθημα επιλογής να πάρεις ιστορία για να μπορείς να έχεις πρόσβασή και στις θεωρητικές σχολές...όσο κακή και να είσαι στα μαθήματα της τεχνολογικής κατεύθυνσης δεν παύεις να έχεις μια κάποια εμπειρία έχεις δεί μερικές φορές το μάθημα έχει δέι πως λύνουν ασκήσεις κτλ ξέρεις πάνω κάτω τι παίζει...όχι για να πάρεις 10 ίσως αλλα έστω εισαι κάπως εξοικειωμένη και αυτό ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ προσόν αν θέλεις να αργαστείς σκληρά και να πάρεις εναν καλό βαθμόθεωρητική κατεύθυνση απλά είσαι άσχετη απο θέμα ύλης των 2 ετών της κατεύθυνσης και η παπαγαλία όταν μιλάμε για χιλιάδες σελίδες δεν βοηθάει (τουλάχιστον όχι αν δεν την έχεις ξεκινήσει 2 χρόνια πριν.... )Συγγνώμη για αυτό που θα πω αλλά δεν νομίζω να τα καταφέρεις αν αλλάξεις κατεύθυνση... ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ (αν και πάλι δύσκολο) να ξεκινάς πχ από το 5 για να το κάνεις 13 παρά από το 0 για να το κάνεις 10Τέλος υπάρχουν μαθήματα που σε βοηθάνε να τρομπάρεις λίγο την βαθμολογία σου... Εκθεση έκφραση, ΑΟΔΕ(απλά μάθε την λιγοστή ύλη απο έξω... εγώ θυμάμε 2 μέρες την διάβασα και πείρα 20 αλλά οκ είχα πάντα μια κατανόηση πάνω στα οικονομικά... σίγουρα πάντως μεσα σε 3,4 βδομάδες μπορείς να το μάθεις απο έξω σαν παπαγαλία και να παρεις 20 )Προγραμματισμός (δεν θυμάμαι την επίσημη ονομασία) οκ εκεί δεν ειναι εύκολο το 20 αλλά σίγουρα μπορείς άνετα να γραψεις ένα 13-15 αν διαβάσεις καλά απο τώρα μέχρι τον Μάιο ψάξου και online με compilers (προγραμματα που τρέχουν τον κώδικα που γράφεις ) για την ψευδογλώσσα για να δείς αν τα πάς καλά... όπως πχ εδώ http://www.pseudoglossa.gr/μαθηματικά αν διαβάσεις το ρημάδι το βιβλίο ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ (και όχι μόνο τα μπλε κουτάκια και τα μάυρα γράμματα.) και κάνεις και τις ασκήσεις θα δείς ότι κάτι θα μπορέσεις να καταφέρεις... και δεν ειναι τόσο πυκνογραμμένο.Φυσική ή όλη υπόθεση στην αρχή ειναι να σπάς το πρόβλημα σε υποπροβλήματα που μπορείς να λύσεις πχ ΣF= 0 (άρα όλες οι δυνάμεις που σου έδωσε θα πρέπει να κάνουν μηδέν) βγάζεις ένα συμπέρασμα απο αυτό μετά πάς και ψάχνεις άλλα δεδομένα ειναι απλό αν το δείς μια φορά μπροστά σου να γίνεται... (σαν λογική/αλγόριθμος) μετά πρέπει απλά λίγο να προβληματίζεσαι όταν διαβάζεις την θεωρία να μην διαβάζεις σαν να ήταν μυθιστόρημα αλλά να αναρωτιέσαι σε σημεία "γιατι έτσι και όχι αλλιώς μήπως το λέει κάπου αυτό, ξέρω κάποιο αντίστοιχο παράδειγμα;" κτλΙστορία γενικής απλά μάθε την παπαγαλία (θα σου κάνει καλό να ξέρεις και νεότερη ιστορία)Αυτά...μπορείς να τα καταφέρεις γιατι κάπου μέσα σου υπάρχουν μοτίβα για όλα αυτά τα μαθήματα απο την εμπειρία σου στο λύκειο και ας ήσουν κακή μαθήτρια εκεί...έχεις πολλές περισσότερες πιθανότητες με δουλειά να κάτσεις να βγάλεις εναν καλό βαθμό!!Αν πάς ξυπόλητη στα αγκάθια επιλέγοντας θεωρητική απλά πιστεύω θα πάς ίσως και χειρότερα απο το 11 που δεν τα κατάφερες τόσο όπως λές.... και ας έχεις κουραστεί πολύ στο να διαβάζεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα