Millennium Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Ο SSD στα παιχνίδια δεν θα σου δώσει στα fps κάτι αλλά σε loading.Θα βοηθήσει στο manager.
vasi Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Αυτο αλλάζει απο το bios ??? Δεν έχω πειράξει κάτι από τότε που το πήρα αλλά ακόμα κι αν έχω πειράξει και αλλάζει στο Bios μενα return to defaults δεν θα γυρίσει στο αυτόματο ??? Επισής με τον ssd θα δω τόσο μεγάλη διαφορά σε σχέση με τις αλλαγες μνημης και cpu ???? Επίσης είδα στα specs της μητρικής μου ότι είναι SATA II και όχι SATA III . Τελικά cpu και μνημες ή SATA II 256 GB ??? το sata 3 δουλεύει και σαν sata 1 Να κάνεις αναβάθμιση ώστε να μην πάει χαμένη στο μελοντικο σου σύστημα !!!!
scha13 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Κανονικά, εφόσον μπορείς να εξασφαλίσεις δωρεάν τις μνήμες, ανέξοδα λύνεις το θέμα του Chrome. Αλλά επειδή κάνεις αρκετό multithreading, o C2D, θα βοηθούσε σημαντικά.
fhatzis Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 μπορει να μου επιβεβαιωσει κάποιος αν το παρακατω είναι συμβατο στο pc μου?? Site: Link of Ram Επίσης θα ήθελα να μάθω αν αντικαταστήσω τον επεξεργαστη μου με τον Intel Core2 Quad Q6600 2,4 GHz θα είναι καλύτερα ή χειρότερα όσον αφορα το θέμα του επεξεργαστή. Ποιος είναι πιο καλός??? Ευχαριστώ πάρα πολυ όλους για τη συμμετοχή σας στο post μου!
scha13 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 fhatzis, οι συγκεκριμένες μνήμες είναι registered και λειτουργούν σε server. Δεν κάνουν για το δικό σου. Ψάχνεις για unregistered, non-ECC. Όι quad core είναι καλοί-σίγουρα θα αποσυμφόριζαν τη κατάσταση, το θέμα βέβαια είναι να βρεις κάποιον συμβατό με τη μητρική σου σε συμφέρουσα τιμή (<50), αλλιώς δεν αξίζει καν.
fhatzis Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 fhatzis, οι συγκεκριμένες μνήμες είναι registered και λειτουργούν σε server. Δεν κάνουν για το δικό σου. Ψάχνεις για unregistered, non-ECC. Όι quad core είναι καλοί-σίγουρα θα αποσυμφόριζαν τη κατάσταση, το θέμα βέβαια είναι να βρεις κάποιον συμβατό με τη μητρική σου σε συμφέρουσα τιμή (<50), αλλιώς δεν αξίζει καν. Άρα απ ότι καταλαβαίνω ο συγκεκριμένος Intel Core2 Quad Q6600 2,4 GHz είναι καλυτερος απ αυτόν που εχω σωστα???? Θα ήθελα να μου πει κάποιος αν είναι συμβατος στη μητρικη μου γιατι εγω για συμβατό τον βλεπω. Τον επεξεργαστή αυτόν θα τον παρω απο φίλο ανεξοδα που δεν τον χρειαζεται. Να τον αντικαταστήσω??? Η να κρατησω αυτόν που έχω??? 1
TheELF Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 http://www.gigabyte.com/support-downloads/cpu-support-popup.aspx?pid=3471 Συμβατός είναι ο επεξεργαστής αλλά δεν θα δεις καμιά διαφορά και 45€ ,μαζί με τα μεταφορικά, δεν είναι ευκαιρία αλλά καταστροφή. Ναι αν βάλεις ddr3 μνήμες θα συγχρονιστούν αυτόματα,εκτός αν όταν τον πείρες κάποιος το ρύθμισε με μη αυτόματο τρόπο οπότε θα πρέπει να το ξανά γυρίσεις στο αυτόματο. Σου έδωσα το λινκ με τους συμβατούς cpu,παίρνει και το q6600,αφού τον πάρεις «ανέξοδα» σαφώς και αξίζει.
scha13 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Τον επεξεργαστή αυτόν θα τον παρω απο φίλο ανεξοδα που δεν τον χρειαζεται. Να τον αντικαταστήσω??? Η να κρατησω αυτόν που έχω??? Αντικατέστησε και με 15-20 ευρώ παίρνεις μία καλύτερη ψύκτρα και τον ανεβάζεις στα 3.0GHz. Και per-core απόδοση ίδια με τον προηγούμενο και multithreading που θες άμα τρέχεις ένα κάρο προγράμματα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα