Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σε ολους.θα ηθελα τη βοηθεια σας σχετικα με την αναβαθμιση της μνημης ram του λαπτοπ μου.

εχω βρει μεσα απο το σαιτ της crucial μεσω του εργαλειου της σκαναρισματος υπολογιστη για συμβατο hardware μια καρτα μνημης η οποια ειναι αυτη

http://eu.crucial.com/eur/en/satellite-l505-10v/CT5309065

Θα ηθελα λοιπον να μου πει οποιος ξερει αν ειναι οντως συμβατη με το λαπτοπ μου,πριν προχωρησω σε αγορα.

Εδω να τονισω οτι το λαπτοπ μου παιρνει maximum 8gb μνημης κι εχει 2 slots.παρακατω σας παραθετω τα χαρακτηριστικα της μνημης μου.επισης αν καποιος γνωριζει και καποιο αλλο σαιτ οπως της crucial,που

να δειχνει δηλαδη συμβατες μνημες για τον υπολογιστη μου,ας μου το στειλει.

Σας ευχαριστω ολους προκαταβολικα κι ελπιζω να εχω συντομα νεα σας.

post-298115-0-26433300-1401537442_thumb.png

post-298115-0-92361600-1401537442_thumb.png

post-298115-0-58386400-1401537443_thumb.png

Δημοσ.

Μια χαρά κάνουνε, αλλά μπορείς να κάνεις την δουλειά σου κα με φθηνότερες.

Αυτές που προτείνεις είναι PC12800 και θα δουλεύουν σε μικρότερη ταχύτητα από την ονομαστική τους.

Μπορείς να κάνεις την δουλειά σου και με PC10600

Δημοσ.

Οποιαδήποτε βασικά sodimm ddr3 στα 1600 πάρεις θα κάνει δεν θα εχεις πρόβλημα

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια σας παιδες.

Α και κατι αλλο...διαβασα σε διαφορα φορουμ οτι οταν αναβαθμιζεις τη ram θα πρεπει να αναβαθμιζεις και το bios και οτι σε αρκετες περιπτωσεις καποιοι που αλλαξαν μνημη δεν δουλεψαν σωστα με αποτελεσμα να δημιουργηθουν διαφορα στους υπολογιστες τους,

οπως συνεχεις επανεκκινησεις η αρκετα κρασαρισματα κατα τη διαρκεια λειτουργιας.

Υπαρχει ενδεχομενο να συμβει κατι παρομοιο και σε εμενα?

Δημοσ.

Σε ορισμένα laptop ισως να υσχύει αυτο με την ασυμβατότητα των ram οποτε καλύτερα να εχεις την τελευταία έκδοση του bios , πρέπει να εισαι άτυχος βέβαια για να πέσεις σε ασυμβατότητα

Δημοσ.

Νομιζω οτι αρκετα ασχοληθηκαμε με το θεμα λοιπον,οποτε μαλλον ηρθε η ωρα να το προχωρησω.

Ευχαριστω ολα τα παιδια για τη βοηθεια σας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...