Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@bluesattack

οταν ειδα το avatar σου αρχικά νόμισα πως ειναι ο Χριστός

δεν κάνω πλάκα , ηταν creepy η στιγμή , μου σηκώθηκε η τρίχα και πήγα να πνιγώ με το σάλιο μου

σχετικά με αυτό που λες καμια φορά τα όνειρα ειναι πολύ έντονα , μια τσιγγάνα κάποτε που μου έδεινε βότανα μου ειχε πει οτι αν πεθάνει στο όνειρο πεθαίνεις κ το μυαλό σου στην πραγματικότητα , κομμάτι κομμάτι.. Τώρα πως το εννούσε ιδέα δεν έχω , γιατι έχω πεθάνει πολλές φορές σε όνειρο.

Απο τα bolds...βλεπεις το αβαταρ και τον Χριστό που συνηθως βλεπουμε οταν πεθανουμε...απο τα παραπανω νομιζω συνειδητα και υποσυνειδητα φοβασαι τον θανατο και ισως το αιωρημα να ειναι η αντιδραση του μυαλου σου σε αυτη την σκεψη.

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απο τα bolds...βλεπεις το αβαταρ και τον Χριστό που συνηθως βλεπουμε οταν πεθανουμε...απο τα παραπανω νομιζω συνειδητα και υποσυνειδητα φοβασαι τον θανατο και ισως το αιωρημα να ειναι η αντιδραση του μυαλου σου σε αυτη την σκεψη.

αυτη ειναι η αντιδραση μου στα χριστιανικά συμβολα απο μικρός , δεν το ελεγχω

Δημοσ.

Παλι εδω εισαι εσυ nicoc89; Δεν εισαι εκει εξω να επιλεγεις ελληνιδες, αλλοδαπες κλπ. για τα ατελειωτα σου οργια;

Κλειστα ολα και βγες, τα κοριτσια ειναι σε παροξυσμο, εχουν βγει εξω και σε ψαχνουν εναγωνιως να σου την πεσουν.

Ον τοπικ: αιωρηση μονο στην αιωρα. Στο κρεβατι ποτε. Δεν ξερω, περιεργο ε;

Δημοσ.

Δεν θυμάμαι άμα το έχω πάθει αυτό που παθαίνω εγώ είναι να τρέχω στον ύπνο μου αλλά να νοιώθω σαν να μην μπορώ, δλδ μερικές φορές νοιώθω σαν να μην ξέρω να τρέχω ή πολλές φορές σέρνομαι κιόλας (αυτό παλιά βέβαια).

Είχα μια συζήτηση με μια κοπέλα (δεν θα επεκταθώ), πόσο συχνά τα βλέπεις? άμα μπορείς κομίσου σε άλλο δωμάτιο για λίγες μέρες με τίποτα που να υπήρχε στο παλιό, δλδ αν μπορείς πάρε και άλλα ρούχα ακόμα ή αν έχεις κάποιον καθρέφτη στο δωμάτιό σου βγάλ' τον για ένα διάστημα.

Όποιος δεν αντέχει να μην διαβάσει το Spoiler...

Εγώ προειδοποίησα...

Ποιο παλιά είχα έναν καθρέφτη (δεν ξέρω από που προήλθε), μου έλεγαν ότι είχαν δει 1-2 φορές κάτι περίεργα ποτέ όμως δεν έμαθα τι... Ένα βράδυ ονειρευόμουν ότι με κυνήγαγαν (και δεν μπορούσα να τρέξω), τελικά με έπιασαν από το αριστερό πόδι σφιχτά. Ξύπνησα απότομα γιατί ένοιωθα κάποιος να με τραβάει και είδα το πάπλωμα τραβηγμένο με σημάδια στο πόδι μ από χέρια...  :unsure: Ξεφορτώθηκα τον καθρέφτη και εδώ και 2 χρόνια τπτ πάλι καλά.!!

• Like 1
Δημοσ.

εγω παλιοτερα εβλεπα πολλες φορες ενα ιδιο ονειρο/μοτιβο που δεν μπορω να το εξηγησω, πουπαντα συνοδευόταν από μία περίεργη αίσθηση που ουτε αυτη μπορω να εξηγησω στο σώμα. Πρόσφατα είδα όνειρο μεσα στο όνειρο!

νικο διάβασε για την αστρικη προβολή. Λενε πως αυτο που νιώθεις πως πέφτεις στον υπνο ειναι ασυνειδητη αστρικη προβολή και οταν το συνειδητοποιεί το συνειδητό τρομάζει και έχει σαν αποτέλεσμα αυτη την αίσθηση πτώσης. Η συνειδητή απο την αλλη απαιτεί εκπαίδευση και επιμονη/υπομονη. Πραγμα που εγω δεν εχω πχ. Πιστευω οτι ειναι απο τα τοπ πράγματα "παραφυσικου" που μπορεί να πετύχει καποιος!

• Like 1
Δημοσ.

Η συνειδητή απο την αλλη απαιτεί εκπαίδευση και επιμονη/υπομονη. 

Πως μπορεί κάποιος να εκπαιδευτεί σε αυτό;

Δημοσ.

Διαβάζοντας τα περί κλανιών και αιώρησης, κατάλαβα γιατί υπάρχουν τα ταβάνια. Για να σταματάς!

Tαβανι, το τελευταιο συνορο

lego-space-man-2.jpg

Δημοσ.

το έπαθα πάλι χθες το βράδυ
ξυπνάω και ήμουν στον αέρα πάνω απ το κρεβάτι (δεν ηξερα αν το έβλεπα στον ύπνο μου) αλλα δεν έπεφτα
με ποιάνει ενας πανικός και λέω πάρε τηλέφωνο την πυροσβεστική (όνειρο probably :3 )
και ακούω μπουυυυ εισαι έμ σίμ σούμ σούμ

τρομάζω κ σκάω με δύναμη στο κρεβάτι.

Το πρόβλημα ειναι οτι ενω κάνει μπαμ πως ηταν όνειρο , το τράνταγμα ηταν πολύ δυνατό !!!11 :shock: :shock:

Δημοσ.

ξυπνάω και ήμουν στον αέρα πάνω απ το κρεβάτι (δεν ηξερα αν το έβλεπα στον ύπνο μου) αλλα δεν έπεφτα

με ποιάνει ενας πανικός και λέω πάρε τηλέφωνο την πυροσβεστική (όνειρο probably :3 )

Το πρόβλημα ειναι οτι ενω κάνει μπαμ πως ηταν όνειρο , το τράνταγμα ηταν πολύ δυνατό !!!11 :shock: :shock:

Δεσου!!!

• Like 1
Δημοσ.

Σοβαρά βάλε μια κάμερα... Ίσως να είναι και διαίσθηση, παιχνίδια του μυαλού, επειδή το σκέφτεσαι πολύ τελευταία...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...