Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως πείθουμε ένα αγοραστικό κοινό να αγοράσει αυτό που μας βγάζει περισσότερα λεφτά:

1. Του δημιουργούμε τεχνική ανάγκη
  2. Απαξιώνουμε εναλλακτικά προϊόντα χτυπώντας το συναίσθημα του καταναλωτή (δεν εχει σημασία αν τα επιχειρήματα ειναι λογικά ή ηλίθια)

Για το άρθρο: 

• Αγοράζω το dvd μια φορα (πάγιο έξοδο) και το χαίρομαι όσες φορές θέλω. Αν αντίθετα πρέπει να το βλέπω online είμαι υποχρεωμένος σε επαναλαμβανόμενα έξοδα συνδρομής.

Ο βασικος λογος της ολης ιστοριας.

Οι περισσοτεροι βλεπουν το τυρακι και οχι την φακα

• Like 1
  • Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Πρωτα ξεκινας απο  τα ποιο σπουδαιοτερα και μετα πας στα ποιο ασημαντα.

Ξεκινάς και από τα δυο, σε βαθμό ανάλογο της σπουδαιότητας. Αν περιμέναμε μέχρι να λύσουμε τα χειρότερα προβλήματα για να ασχοληθούμε με τα υπόλοιπα...

Δημοσ.

Γιατί; Εγώ λατρεύω τα dvd και γενικά τις retail εκδόσεις. Ακόμα θυμάμαι την απεριόριστη χαρά μου όταν είχα πάρει την 2 Disc Special Edition του Half Blood Prince που είχε πολύ ωραίο περιεχόμενο στο δεύτερο δισκάκι.

Δημοσ.

ένας είναι ο λόγος κατάργησης του DVD, η ποιότητα...

Μεχρι να υπαρξει υπηρεσια τυπου netflix το dvd θα ζει και θα βασιλευει.Που ετσι και αλλιως αυτο θα συμβαινει γιατι υπαρχουν χιλιαδες εκατονταδες τιτλοι σε dvd

Δημοσ.

ένας είναι ο λόγος κατάργησης του DVD, η ποιότητα...

Στο blu-ray player που τα βάζω, δείχνει πολύ ωραία (τουλάχιστον πολύ καλύτερα. Σαν να βλέπεις 1080p BDRIP στον υπολογιστή).

Δημοσ.

Ξεκινάς και από τα δυο, σε βαθμό ανάλογο της σπουδαιότητας. Αν περιμέναμε μέχρι να λύσουμε τα χειρότερα προβλήματα για να ασχοληθούμε με τα υπόλοιπα...

Σαν να λεμε στην χωρα σου πεινανε και εσυ ξοδευεις δις για διοργανωση αγωνων.

Δεν ριχνεις το βαρος στα αληθινα σου προβληματα αλλα στο να κανεις τους κερδοσκοπους πιο πλουσιους.

Αυτο εκμεταλλευονται στα λεγομενα σου, αν περιμεναμε να λυσουμε τα χειροτερα προβληματα για να ασχοληθουμε με τα υπολοιπα.Μπορει να μην το εχεις συνειδητοποιησει αλλα αυτη ειναι η πρακτικη εφαρμογη.

Ειπες ξεκινας και απο τα δυο ,σε βαθμο σπουδαιοτητας.Το παρελθον μας εχει δειξει με σαφηνεια οτι μεγαλυτερη σπουδαιοτητα εχει η κερδοσκοπια απο τις πραγματικες αναγκες του κοσμου.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Μεχρι να υπαρξει υπηρεσια τυπου netflix το dvd θα ζει και θα βασιλευει.Που ετσι και αλλιως αυτο θα συμβαινει γιατι υπαρχουν χιλιαδες εκατονταδες τιτλοι σε dvd

ασφαλώς, αλλα δεν έχει σχέση με το post μου :P

Δημοσ.

Στο blu-ray player που τα βάζω, δείχνει πολύ ωραία (τουλάχιστον πολύ καλύτερα. Σαν να βλέπεις 1080p BDRIP στον υπολογιστή).

Ειναι και αναλογως το dvd και το upscaling που κανει το player.

• Super Moderators
Δημοσ.

βάζεις dvd στο BD player και φαίνεται σαν 1080p bdrip στο PC?

πρώτον πόσο μακρυά από την TV κάθεσαι και πόσες ίντσες είναι?

δεύτερον τι άθλια 1080p bdrips κατεβάζεις στο pc? :P

όσο καλό και να είναι το upscaling δεν φτάνει ούτε για πλάκα ένα 1080p bdrip της προκοπής...

Δημοσ.

ασφαλώς, αλλα δεν έχει σχέση με το post μου :P

Εχει .Προφανως και εχθρος του καλου ειναι το καλυτερο.Αλλα αν  η νεα εποχη ερθει σε 100 χρονια (επειδη αντιδρουν τα διαφορα αντιπαλα συμφεροντα ) τι να το κανω εγω  :-D .

όσο καλό και να είναι το upscaling δεν φτάνει ούτε για πλάκα ένα 1080p bdrip της προκοπής...

Εννοειται.Αλλα παιζει ρολο  και σε τι ιντσες βλεπεις.Ειναι και bd που η εικονα ειναι..

• Super Moderators
Δημοσ.

Εχει .Προφανως και εχθρος του καλου ειναι το καλυτερο.Αλλα αν  η νεα εποχη ερθει σε 100 χρονια (επειδη αντιδρουν τα διαφορα αντιπαλα συμφεροντα ) τι να το κανω εγω  :-D .

δεν έχει γιατί δεν πρότεινα ότι πρέπει να γίνει τώρα/σύντομα, απλά το λόγο για τον οποίο πρέπει να γίνει, όποτε γίνει...

Εννοειται.Αλλα παιζει ρολο  και σε τι ιντσες βλεπεις.Ειναι και bd που η εικονα ειναι..

αν κάθεσαι στη σωστή απόσταση κι όχι κάνα km μακρυά, τότε πάλι χάλι θα φαίνεται σε σχέση με 1080p...

Δημοσ.

Αυτό. Κάνει πολύ καλό upscaling.

βάζεις dvd στο BD player και φαίνεται σαν 1080p bdrip στο PC?

πρώτον πόσο μακρυά από την TV κάθεσαι και πόσες ίντσες είναι?

δεύτερον τι άθλια 1080p bdrips κατεβάζεις στο pc? :P

Η τηλεόραση είναι 42" και κάθομαι στα περίπου 4.5 μέτρα. YIFY συνήθως.

Δημοσ.

4.5 μετρα ??  :-D

Τωρα ερχεται ο thresh  :P

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

Αυτό. Κάνει πολύ καλό upscaling.

εμ πέστο έτσι, τα 4.5 μέτρα δεν είναι για 42 ίντσες, γι' αυτό σου φαίνεται ίδιο το dvd με το 1080p bdrip...

http://www.flatpanelshd.com/focus.php?subaction=showfull&id=1229341535

checkαρε λίγο τον calculator για το τι απόσταση πρέπει να έχεις για 42" και πόσες ίντσες πρέπει να έχεις για 4.5 μέτρα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...