Thessalonikios200 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Λοιπόν το πρωί ενώ έγραφα κάτι στο forum μου κόλλησε ο υπολογιστής, έβγαλε μπλε οθόνη κωδικός 15 κάτι τέτοια. Τον κάνω επανεκκίνηση και από τότε ανάβει και σβήνει. Τι μπορεί να φταίει;
sotkiritsis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 γράψε αναλυτικά από τι αποτελείτε το pc σου και κατέβασε hwmonitor και πες θερμοκρασίες.
άδικος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 ...και κατέβασε hwmonitor και πες θερμοκρασίες. ε; 1
Xristaras12 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 τι δεν καταλαβαίνεις? εξηγησε μας πως θα μπει στο OS εφοσον σβηνει με τη μια ο υπολογιστης.
sotkiritsis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 ναι όμως δεν μας εξηγεί αν ανάβει και σβήνει αμέσως. μπορεί κάλλιστα να μπαίνει στα windos και μετά να σβήνει και το μυαλό μου πάει σε θερμοκρασίες και συνήθως δεν σου σβήνει κατευθείαν μέχρι να φτάσει 100+ ο επεξεργαστής προλαβαίνει να μπει windos αλλά το όλο θέμα είναι ότι δεν μας δίνει καμιά πληροφορία o ts.
άδικος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 ναι όμως δεν μας εξηγεί αν ανάβει και σβήνει αμέσως. Τίτλος: ανάβει και σβήνει αμέσως 1
Thessalonikios200 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Παιδιά δεν κάνει boot. Απλά πατάς το κουμπί ανάβουν όλα κανονικά και μετά από 1 δευτερόλεπτο τέλος. Σαν να μένει από μπαταρία.
Thessalonikios200 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Λοιπον βρηκα τη λυση. Στην αρχη εβγαλα απο την τροφοδοσια την καρτα γραφικων και αναψε. Μετα σκεφτηκα να κανω αλλαγη τροφοδοσιας στην καρτα και εβαλα αλλο καλωδιο . Τελικα ολα καλα. Ο υπολογιστης ειναι πλεν αθορυβος και λειτουργει σωστα σε χαμηλες θερμοκρασιες. Λογικα το προβλημα ηταν απο το καλωδιο τροφοδοσιας.
Thessalonikios200 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 εξηγησε μας πως θα μπει στο OS εφοσον σβηνει με τη μια ο υπολογιστης. τρελα πραγματα εχω διαβασει 15 χρονια εδω μεσα...αστα! ναι όμως δεν μας εξηγεί αν ανάβει και σβήνει αμέσως. μπορεί κάλλιστα να μπαίνει στα windos και μετά να σβήνει και το μυαλό μου πάει σε θερμοκρασίες και συνήθως δεν σου σβήνει κατευθείαν μέχρι να φτάσει 100+ ο επεξεργαστής προλαβαίνει να μπει windos αλλά το όλο θέμα είναι ότι δεν μας δίνει καμιά πληροφορία o ts. βρηκα την λυση μονος..διαβασε παραπανω φιλε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα