Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 101
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Όχι δεν είμαι υπερ γιατί λέει (εγώ δεν ξέρω, έτσι μου είπανε...μπορεί να είναι και ψέμματα) ότι μου περνάνε μικρόβια μέσα.

Άσε που μπορεί να μου περνάνε και κανένα τσιπάκι μέσα και να με ελέγχουν.

Απαπαπαπα

:devil:

• Like 4
Δημοσ.

Άσε που προκαλούν αυτισμό.. :ph34r:

Αυτο κυριως. Και μιαλω για εμβολιασμο μικρων παιδιων. Εμεις βεβαια τα περασαμε αυτα και (λογικα) ειμαστε υγιειες..

Ο παππους μου απο τοτε που εκανε το εμβολιο για τις τρελες αγελαδες, που μας προετρεπαν τοτε να το κανουμε, επαθε Alzheimer, μετα επεσε κατακοιτος στο κρεβατι για 1 χρονο και στο τελος πεθανε.. Και πριν το εμβολιο εσφυζε απο ζωη..

Δημοσ.

Υπαρχει εμβολιο για την σπογγωδη εγκεφαλοπαθεια ?

Δεν θυμαμαι εαν το εμβολιο αφορουσε αυτο ακριβως, παντως εκεινη την περιοδο μας ειχαν προτρεψει ολους να κανουμε ενα συγκεκριμενο εμβολιο. Επεφτε χρονικα με τις τρελες αγελαδες.

Θυμαται καποιος τι εμβολιο ηταν; Ισως ηταν για τη γριπη των χοιρων;

Παντως ελαχιστοι ελληνες το ειχαν κανει.

Ασχετο...Το collagen pro active είναι ακινδυνο?

Ο,τι εχει κολλαγονο μεσα, ειναι μια χαρα. Και το συγκεκριμενο, αν και ακριβο, εχει καλα συστατικα. Το καλυτερο ειναι να λαμβανουμε κολλαγονο μεσω της τροφης και βιταμινης C.

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί να μην είμαστε υπέρ, πάμε καλά; Δεν ξέρω εάν φταίνε τα εμβόλια, αλλά ζήτημα όλη μου τη ζωή να έχω αρρωστήσει 2-3 φορές.

• Like 1
Δημοσ.

Εκείνη η μαλακία που μας έκαναν στο δημοτικό στο αριστερό χέρι, που μένει και σημάδι, τι εμβόλιο ήταν?

Το κάνουν ακόμη?

• Like 1
Δημοσ.

Εκείνη η μαλακία που μας έκαναν στο δημοτικό στο αριστερό χέρι, που μένει και σημάδι, τι εμβόλιο ήταν?

Το κάνουν ακόμη?

Το κάνουν ακόμη μόνο που δεν μένει σημάδι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...