cthulhucarbide Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Εγώ πάντως δεν τους αφήνω να μου κάνουν εμβόλια γιατί δεν γουστάρω να με ελέγχουν
Antwni Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Όχι δεν είμαι υπερ γιατί λέει (εγώ δεν ξέρω, έτσι μου είπανε...μπορεί να είναι και ψέμματα) ότι μου περνάνε μικρόβια μέσα. Άσε που μπορεί να μου περνάνε και κανένα τσιπάκι μέσα και να με ελέγχουν. Απαπαπαπα 4
Luxx Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Άσε που προκαλούν αυτισμό.. Αυτο κυριως. Και μιαλω για εμβολιασμο μικρων παιδιων. Εμεις βεβαια τα περασαμε αυτα και (λογικα) ειμαστε υγιειες.. Ο παππους μου απο τοτε που εκανε το εμβολιο για τις τρελες αγελαδες, που μας προετρεπαν τοτε να το κανουμε, επαθε Alzheimer, μετα επεσε κατακοιτος στο κρεβατι για 1 χρονο και στο τελος πεθανε.. Και πριν το εμβολιο εσφυζε απο ζωη..
bluesattack Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Υπαρχει εμβολιο για την σπογγωδη εγκεφαλοπαθεια ?
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Ασχετο...Το collagen pro active είναι ακινδυνο?
Luxx Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Υπαρχει εμβολιο για την σπογγωδη εγκεφαλοπαθεια ? Δεν θυμαμαι εαν το εμβολιο αφορουσε αυτο ακριβως, παντως εκεινη την περιοδο μας ειχαν προτρεψει ολους να κανουμε ενα συγκεκριμενο εμβολιο. Επεφτε χρονικα με τις τρελες αγελαδες. Θυμαται καποιος τι εμβολιο ηταν; Ισως ηταν για τη γριπη των χοιρων; Παντως ελαχιστοι ελληνες το ειχαν κανει. Ασχετο...Το collagen pro active είναι ακινδυνο? Ο,τι εχει κολλαγονο μεσα, ειναι μια χαρα. Και το συγκεκριμενο, αν και ακριβο, εχει καλα συστατικα. Το καλυτερο ειναι να λαμβανουμε κολλαγονο μεσω της τροφης και βιταμινης C. 1
tehAllantin Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 http://www.southparkstudios.com/full-episodes/s04e07-cherokee-hair-tampons 1
mathsrule Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Γιατί να μην είμαστε υπέρ, πάμε καλά; Δεν ξέρω εάν φταίνε τα εμβόλια, αλλά ζήτημα όλη μου τη ζωή να έχω αρρωστήσει 2-3 φορές. 1
g_alkis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Εκτός ότι μας ψεκάζουν, μας εμβολιάζουν κιόλας; 13
Pa0ki Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Εκείνη η μαλακία που μας έκαναν στο δημοτικό στο αριστερό χέρι, που μένει και σημάδι, τι εμβόλιο ήταν? Το κάνουν ακόμη? 1
mathsrule Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Εκείνη η μαλακία που μας έκαναν στο δημοτικό στο αριστερό χέρι, που μένει και σημάδι, τι εμβόλιο ήταν? Το κάνουν ακόμη? Το κάνουν ακόμη μόνο που δεν μένει σημάδι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις