Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πχ μια πισινα δεν είναι ανάγκη να γεμιζει με ποσιμο νερό.

Και με ποιό νερό θα τη γεμίζεις; Θα φτιάξεις ειδικούς υδραγωγούς που θα μεταφέρουν μη πόσιμο νερό;

Στα νησιά παρεμπιπτόντως τις γεμίζουν με μη πόσιμο νερό, επίσης το νερό της βρύσης.

• Απαντ. 101
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

waf...

Δηλαδη μια πισίνα γεμιζει μονο απ τον αγωγο του ποσίμου νερού?

Η περιπτωση να έρθουν 2 υδροφόρες με αφαλατωμένο νερό ειναι πιο ακριβή φαντάζομαι για την τσέπη του εκάστοτε λεφτά...

Ακόμα και για τα δημοσια κολυμβητήρια θα ημουν υπερ σε κάτι τέτοιο. Η δημοσιες υδροφόρες μόνο τη βενζινη θα έβαζαν...

Δημοσ.

Εσύ τη δική σου μπορείς να γεμίζεις απ'τον αγωγό τουαλέτας.

Γιατί να φέρνουν υδροφόρες όταν ήδη υπάρχει δίκτυο ύδρευσης; Αφαλάτωση και μεταφορά επιβαρύνουν το περιβάλλον πολύ περισσότερο από τη χρήση αυτού του δικτύου. Και απλό θαλασσινό νερό να μετέφεραν (που χρησιμοποιούν στα νησιά), πάλι η επιπλέον επιβάρυνση για ψύλλου πήδημα είναι υπερβολικά μεγάλη.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω δεν έχω πισίνα κατ αρχήν.

Κατα τα άλλα η εξικονόμηση ενος φυσικού αγαθού και ο διαμοιρασμός αυτού όχι εκτός του κράτους (διοτι πες οτι εκει παιζουν εξοδα, τα οποια θα ηταν λιγοτερα αν γινοταν παγκόσμια προσπαθεια) αλλά στις περιοχές που υπάρχει έλλειψη (βλέπε νησιά) θα πρόσφερε ανώτερη ποιότητα ζωής σε χιλιάδες συμπολίτες μας.

Παρεμπιπτόντως το αφαλατωμένο νερό έχει απαίσια γεύση.

Αν ειναι προβλημα τα εξοδα στην βελτιωση της ζωης των συμπολιτων μας, τοτε δε καταλαβαινω γιατι ξοδεψαμε χρημα σε φραγματα, αγωγους, ηλεκτροδοτησεις κτλ...και 100 χρονια πριν μια χαρα ζουσαν...

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο κυριως. Και μιαλω για εμβολιασμο μικρων παιδιων. Εμεις βεβαια τα περασαμε αυτα και (λογικα) ειμαστε υγιειες..

Ο παππους μου απο τοτε που εκανε το εμβολιο για τις τρελες αγελαδες, που μας προετρεπαν τοτε να το κανουμε, επαθε Alzheimer, μετα επεσε κατακοιτος στο κρεβατι για 1 χρονο και στο τελος πεθανε.. Και πριν το εμβολιο εσφυζε απο ζωη..

Δεν μπορώ να καταλάβω τι σχέση μπορεί να έχει το εμβόλιο H1N1 με το Alzheimer. Για έναν ηλικιωμένο είναι μια συχνή ασθένεια.

• Like 1
Δημοσ.

Να μην κάνουμε εμβόλια και από την επόμενη κιόλας γενιά να γυρίσουμε στο μεσαίωνα, με πανώλη, ευλογιά, χολέρα, φυματίωση και άλλα τέτοια ωραία.

• Like 1
Δημοσ.

Να μην κάνουμε εμβόλια και από την επόμενη κιόλας γενιά να γυρίσουμε στο μεσαίωνα, με πανώλη, ευλογιά, χολέρα, φυματίωση και άλλα τέτοια ωραία.

Tι δεν καταλαβαινεις? Με το εμβολιο παθαινουμε αλτσχαιμερ, εγκεφαλικα, αυτισμο, καρδια, χιαστο, μας περνανε τσιπ που μας ελεγχουν και μας καταλαμβανουν το μυαλο....

Αντε κλειδωστε το θεμα, πολυ κρατησε ο σκοταδισμος!

• Like 2
Δημοσ.

Γιατί να μην είμαστε υπέρ, πάμε καλά; Δεν ξέρω εάν φταίνε τα εμβόλια, αλλά ζήτημα όλη μου τη ζωή να έχω αρρωστήσει 2-3 φορές.

Αυτό δε παίζει κανένα ρόλο με τα εμβόλια. Μάλλον έχεις ανοσοποιητικό που έχει το 1% του πληθυσμού του πλανήτη. Εκτός κι αν είσαι 10 ετών.

Δημοσ.

Εγω δεν έχω πισίνα κατ αρχήν.

Κατα τα άλλα η εξικονόμηση ενος φυσικού αγαθού και ο διαμοιρασμός αυτού όχι εκτός του κράτους (διοτι πες οτι εκει παιζουν εξοδα, τα οποια θα ηταν λιγοτερα αν γινοταν παγκόσμια προσπαθεια) αλλά στις περιοχές που υπάρχει έλλειψη (βλέπε νησιά) θα πρόσφερε ανώτερη ποιότητα ζωής σε χιλιάδες συμπολίτες μας.

Παρεμπιπτόντως το αφαλατωμένο νερό έχει απαίσια γεύση.

Αν ειναι προβλημα τα εξοδα στην βελτιωση της ζωης των συμπολιτων μας, τοτε δε καταλαβαινω γιατι ξοδεψαμε χρημα σε φραγματα, αγωγους, ηλεκτροδοτησεις κτλ...και 100 χρονια πριν μια χαρα ζουσαν...

Υπαρχει ελλειψη νερου στα νησια επειδη καποιοι στην ηπειρωτικη χωρα γεμιζουν τις πισινες (ή ποτιζουν ή ας παμε και στο πιο extreme, επειδη γουσταρουν κι εχουν ανοικτες τις βρυσες ολη μερα) με ποσιμο νερο;

Δημοσ.

Δεν βλέπω να έχω βγάλει εγώ ή κάποιος άλλος τέτοιο συμπέρασμα. Ούτε καν έγινε τέτοια νυξη...

Αλλα λεει το #79

Δημοσ.

Ψαχνω να βρω που αναγράφεται στο #79 πως δεν υπάρχει νερό στα νησιά επειδή κάποιοι γεμίζουν τις πισίνες τους. Δε το βρισκω. Δεν υποννοείτε καν. Βοήθησέ με σε παρακαλώ..

Βασικά δεν προκυπτει απο πουθενά τέτοιο συμπέρασμα.

Δημοσ.

Ψαχνω να βρω που αναγράφεται στο #79 πως δεν υπάρχει νερό στα νησιά επειδή κάποιοι γεμίζουν τις πισίνες τους. Δε το βρισκω. Δεν υποννοείτε καν. Βοήθησέ με σε παρακαλώ..

Βασικά δεν προκυπτει απο πουθενά τέτοιο συμπέρασμα.

Μια χαρα βγαινει, οταν λες οτι η μη σπαταλη νερου (με οποιοδηποτε τροπο, η πισινα ειναι ενα απλο παραδειγμα, παλι δικο σου βεβαια για να δωσει εντυπωσεις), οποτε η εξοικονομηση νερου και ο διαμοιρασμος αυτου σε περιοχες που υπαρχει ελλειψη (βλεπε νησια), θα προσφερε ανωτερη ποιοτητα ζωης στους συμπολιτες μας.

Τι ακριβως συμπερασμα λες εσυ να προκυπτει;

Δημοσ.

Βγαινει από αυτό που γράφεις συμπέρασμα οτι επειδή γεμίζουν κάποιοι τις πισίνες τους, υπάρχει ανομβρια στα νησιά? Επαναλαμβάνω.

Βγάζεις ΕΣΥ ή κάποιος άλλος ως συμπέρασμα πως το γέμισμα της πισίνας προκαλεί ανομβρία σε ένα νησί???

Τι ακριβως συμπερασμα λες εσυ να προκυπτει;

Το γράφεις μονος σου ακριβως απο πάνω.

οποτε η εξοικονομηση νερου και ο διαμοιρασμος αυτου σε περιοχες που υπαρχει ελλειψη (βλεπε νησια), θα προσφερε ανωτερη ποιοτητα ζωης στους συμπολιτες μας.

Αυτο! Αυτό ειναι το συμπέρασμα.

Το προβλημα της ανομβρίας ειναι υπαρκτό. Στα νησιά πχ δεν έχουν νερό. Αντι λοιπόν να χρησιμοποιούμε το πόσιμο νερό σε πισίνες λόγου χάρη, μπορουμε να το στέλνουμε στα νησιά κάνοντας έργα τα οποια θα μείνουν και θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής χιλιάδων ανθρωπων.

Ναι ολα αυτά προυποθέτουν έξοδα και μεγάλα έργα, αλλά αυτό υποτιθεται οτι ειναι και η "αναπτυξη".

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...