Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αλβανίδα συγκεκριμένα.

Ζει, κλασικά, αρκετά χρόνια στην Ελλάδα και έχει ήδη πιάσει εργασία (πρόχειρη) και πάει νυχτερινό γυμνάσιο (ολιγόωρο απ' ότι μου είπε). σκοπεύοντας να βγάλει Λύκειο και μετά - πρώτα ο Όποιος τους - να βγάλει και σχολή της επιλογής της.

Οι γονείς της, σαν κλασικά απομεινάρια Νεάτερνταλ σπέρματος, σχεδιάζουν να την αποκόψουν και από εργασία και από σχολείο. Επίσης να της πλασάρουν κάνα Αλβανικό μοντέλο συμφιλιωμένου σογιού ή whatever.

Όλα δηλαδή, ένα package που αν είσαι Ελληνική ψυχή δε μπορείς να τα αφήσεις στο αβλεπιέν, και ανέλαβα να την ηρεμήσω και να βοηθήσω όπως μπορώ.

Οι απορίες μας:

1. Έχει δικαίωμα από τα 18 να κάνει ότι επιθυμεί, να υπογράψει ΔΕΗ, νοικιάσει, αγοράσει, οδηγήσει, γραφτεί σε ταμείο, φωνάξει την αστυνομία να μαζέψουν κανέναν αδερφό της αν κάνει καμιά μαλ^κία; Αν όχι, γιατί, και τι χρειάζεται για να έχει αυτό το υπερβολικό δικαίωμα.

2. Μπορούν να της διακόψουν οι γονείς της το σχολείο με το έτσι θέλω; Πέρα από βία ή/και "φεύγεις μωρή απ' το σπίτι", μπορούν να της στερήσουν τέτοιο δικαίωμα;

3. Τι ακριβώς θα πρέπει να προσέξει σε 4 μήνες που ενηλικιώνεται; :)

Βοηθήστε να βοηθήσω, και το κρέντιτ (όπως πάντα) δικό σας (εν ονόματι Insomnia.gr).

Αν μάθουν οι γονείς της οτι της "φουσκώνεις" τα μυαλά θα έχεις σοβαρό πρόβλημα, πρόσεξε το μην βρεθείς προ εκπλήξεως και μπλεγμένη.

Υπάρχουν οργανισμοί και υπηρεσίες και ψυχολόγοι κτλ κτλ να βρει βοήθεια.

Δημοσ.

/ontopic : Να σε διαγράψει από το σχολείο ΛΟΓΙΚΑ δε μπορεί κανένας , ακόμα και αν είσαι ανήλικη (αφού το λύκειο είναι υποχρεωτικό).

Έχω χάσει επισόδεια;

Δημοσ.

Αν μάθουν οι γονείς της οτι της "φουσκώνεις" τα μυαλά θα έχεις σοβαρό πρόβλημα, πρόσεξε το μην βρεθείς προ εκπλήξεως και μπλεγμένη.

Κάτι τέτοιο μου ήρθε στο μυαλό..

vorios_zpsbdd89838.png

Πάντως είναι πολύ ευαίσθητο θέμα, γιατί αφορά εκείνη και την οικογένεια της. Και όσο και να μην σου αρέσει, μάλλον πρέπει να κάνεις πίσω και να απλά να της συμπαραστέκεσαι σαν φίλη κρατώντας απόσταση από το θέμα.

• Like 3
Δημοσ.

Εγώ να ρωτήσω κάτι ο αφελής?

Γιατί η ίδια η κοπέλα δεν μπαίνει στο Ιντερνετ να ψαχθεί?

Γιατί δεν πάει σε ένα αστυνομικό τμήμα να ψαχτεί?

Γιατί δεν πάει στους αρμόδιους φορείς για να ψαχτεί?

Και γιατί ο/η koritsi_gia_pc την έχει δεί Σωτήρας/Μεσσίας/Λευκός_ιπότης?

Δημοσ.

Μου πήρε το Lipgloss η π__άνα. Και από όλους φυσικά είχε δίκιο ο δρλο, που με έχει ψυχολογήσει καλά ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΝΙΣΕ ΑΥΤΟ και με ξέρει και έχει κάνει σαμπσκράι, και έχει και καλοκαιρινό μπλουζάκι με το nickname μου.

Αλλά Λο.. και στο κάθε Λο το λέω.. μη σπάζεσαι. Δε μπορείς να βοηθήσεις μια κοπέλα που σχεδόν δεν ξέρεις.. καν, μέσω ενός Forum. Φόλα. Θα της κάνω ότι θέλω, όλο το βράδυ. Τα ίδια θα κάνω και στον Πατέρα της μετά. Και δε μπορείς να κάνεις τίποτα γι' αυτά πάει. Πως σου φάνηκε αγόρι μου;

Κάνε κάτι να το σταματήσεις μωρή αρρώστια.

Εγώ να ρωτήσω κάτι ο αφελής?

Γιατί η ίδια η κοπέλα δεν μπαίνει στο Ιντερνετ να ψαχθεί?

Γιατί δεν πάει σε ένα αστυνομικό τμήμα να ψαχτεί?

Γιατί δεν πάει στους αρμόδιους φορείς για να ψαχτεί?

Και γιατί ο/η koritsi_gia_pc την έχει δεί Σωτήρας/Μεσσίας/Λευκός_ιπότης?

Έχεις κάνει αλβανίδα 17 έτη έγκλειστη; Τι ρωτάς.

Είχα και εγώ προεργασία στο bio για συνεπιβάτιδα σε άλογο 2 έτη, και είπα δε _αμιέται; Πάω φουλ διπλοματούμπα ιππότη.  Γιόλο. Μάθε τέχνη κι άστηνε.

Συνεχίζω πριβέ αν χρειαστώ κάτι περαιτέρω caution/kage. Αφορισμός Ή κουβεντιάστε κάτι άλλο πιο συνετό να κάνουμε το χατήρι του DrLo.

• Like 1
Δημοσ.

Αλλά Λο.. και στο κάθε Λο το λέω.. μη σπάζεσαι. Δε μπορείς να βοηθήσεις μια κοπέλα που σχεδόν δεν ξέρεις.. καν, μέσω ενός Forum. Φόλα. Θα της κάνω ότι θέλω, όλο το βράδυ. Τα ίδια θα κάνω και στον Πατέρα της μετά. Και δε μπορείς να κάνεις τίποτα γι' αυτά πάει. Πως σου φάνηκε αγόρι μου;

Τώρα πραγμτικά  .... με προκαλείς να σε σταματήσω να σπρώχνεις ένα ανήλικο κορίτσι να φύγει από το σπίτι του για της κάνεις ότι θέλεις όλο το βράδυ, και σε αυτήν και στον πατέρα της ?

Αν ναι, μπορώ να σκεφτώ 1 - 2 πραγματάκια.

• Like 1
Δημοσ.

Μου πήρε το Lipgloss η π__άνα. Και από όλους φυσικά είχε δίκιο ο δρλο, που με έχει ψυχολογήσει καλά ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΝΙΣΕ ΑΥΤΟ και με ξέρει και έχει κάνει σαμπσκράι, και έχει και καλοκαιρινό μπλουζάκι με το nickname μου.

Έχεις κάνει αλβανίδα 17 έτη έγκλειστη; Τι ρωτάς.

Είχα και εγώ προεργασία στο bio για συνεπιβάτιδα σε άλογο 2 έτη, και είπα δε _αμιέται; Πάω φουλ διπλοματούμπα ιππότη.  Γιόλο. Μάθε τέχνη κι άστηνε.

Συνεχίζω πριβέ αν χρειαστώ κάτι περαιτέρω caution/kage. Αφορισμός Ή κουβεντιάστε κάτι άλλο πιο συνετό να κάνουμε το χατήρι του DrLo.

Νομίζω ότι γενικά υπερβάλλεις !

Σιγά μην την έχουνε και σε υπόγειο και στα 17 της πρωτοείδε το φως !

Φιλικά στο λέω , θα βρεθείς πολύ μπλεγμένη απο αυτή την ιστορία!

Δημοσ.

Θα σπω κατι φίλε...να προσεχεις και να μην μπλεκεις πολλά πολλά με τα οικογενειακά τους γιατι στο τελος εσυ θα τη πληρώσεις τη ζημιά στο υπογράφω και με τα δυο μου χέρια.

Οχι επειδή ειναι Αλβανοί μη παρεξηγηθώ αλλα δυστυχώς έτσι γινεται. Ειναι όμως και μερικοί που δεν το εχουν και σε πολυ να σε χαρακωσουν.

Εχουν διαφορετική νοοτροπία οι μουσουλμάνοι.

Τα ακούς κι απο την τηλεόραση.

Αν πχ αυτη σηκωθεί κ φύγει απο το σπίτι στα 18 που εχει δικαίωμα να κανει οτι θέλει σύμφωνα με το νομό και έρθει πχ σπίτι σου να τη φιλόξενισεις μερικές μερες και το καταλάβουν, μπορει να πάρουν άσχημη τροπή τα γεγονότα.

Take care!

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...