Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Life coaching[edit]

Life coaching draws upon a variety of tools and techniques from other disciplines such as sociologypsychology, positive adult development and career counselingwith an aim towards helping people identify and achieve personal goals. Specialty life coaches may have degrees in psychological counseling, hypnosisdream analysismarketing and other areas relevant to providing guidance. However life coaches are not necessarily therapists, consultants or health care providers and psychological intervention and business analysis may lie outside the scope of some coaches' work.

http://youtu.be/-CTLGX8AOWg

http://www.cbsnews.com/news/top-10-professional-life-coaching-myths/

Είναι δυνατή μπίζνα στο US που είναι γεμάτο πρόβατα. Φαντάζομαι για κάπιον που είναι αδύναμος χαρακτήρας και χρειάζεται βοσκό / υπάνθρωπος / η έχει ξεμείνει Νεάντερταλ εποχή ίσως τον βοηθήσει. 

• Like 10
Δημοσ.

έχω πάει στον Καλογήρου......

Θα σου πώ απλά το εξής : Παίρνεις πάρα πολύ γνώση για την ζωή , για τον τρόπο σκέψης , και είναι πάρα πολύ καλό να πας.

Αυτό μόνο αν την γνώση την παντρέψεις με δική σου προσωπική δράση.

Απο την άλλη , θα συναντήσεις ζώα που θεοποιούνε τον Καλογήρου , και τον έχουνε σαν γκουρού και σαν Θεό , και δεν κάνουνε βήμα πρωτού πάρουνε την γνώμη του.

Δεν ξέρω αν ο Καλογήρου εκμεταλεύετε αυτους τους ανθρώπους , ΑΛΛΑ , σε αυτά που λέει στα σεμινάρια είναι 100% σωστός.

Το life coaching είναι πάρα πολύ καλό , ειδικά απο ανθρώπους (όπως ο Καλογήρου ) που το ασκούνε 30+ χρόνια και έχουνε βοηθήσει πάρα μα πάρα πολύ κόσμο ( ή μαλλον , τους βοήθησαν να βοηθήσουνε τον εαυτό τους)

Σε όλες τις χώρες , υπάρχουνε σεμινάρια , και έχω κάνει και στην Αγγλία και στην Ελλάδα.

O Νευρογλωσικός προγραμματισμός , είναι κάτι καινοτόμο στην ψυχολογία , είναι στην ουσία , επανα-προγραμματισμός του μυαλού και των πεποιθήσεων που έχω για τον εαυτό μου και την ζωή.

Εγώ τα προτείνω ανεπιφύλακτα , η γνώση είναι δύναμη !

Ps : Τον είχε κράξει παλιά η Τατιάνα και η Δρούζα , μην σταθείτε σε αυτό , γιατί ήτανε στημένο απο τα κανάλια

PS 2 : Εδώ θα βρείτε συνέντευξή του !!

Life coaching[edit]

Life coaching draws upon a variety of tools and techniques from other disciplines such as sociologypsychology, positive adult development and career counselingwith an aim towards helping people identify and achieve personal goals. Specialty life coaches may have degrees in psychological counseling, hypnosisdream analysismarketing and other areas relevant to providing guidance. However life coaches are not necessarily therapists, consultants or health care providers and psychological intervention and business analysis may lie outside the scope of some coaches' work.

http://youtu.be/-CTLGX8AOWg

http://www.cbsnews.com/news/top-10-professional-life-coaching-myths/

Είναι δυνατή μπίζνα στο US που είναι γεμάτο πρόβατα. Φαντάζομαι για κάπιον που είναι αδύναμος χαρακτήρας και χρειάζεται βοσκό / υπάνθρωπος / η έχει ξεμείνει Νεάντερταλ εποχή ίσως τον βοηθήσει. 

Η υποκίνηση και η γνώση δεν απαιτεί να έχεις πτυχίο ψυχολογίας. Είναι ταλέντο , και υπάρχουνε σχολές στον κόσμο όλο , που μαθαίνεις πως να είσαι life coach.

Σε ευχαριστούμε που μας λες προβατα , φαντάζομαι εσύ ξέρεις τα πάντα για αυτή την ζωή , ξέρεις τα πάντα για τον εαυτό σου , τον ξέρεις 100% , και ζεις μια χαρούμενη και ευτυχισμένη ζωή , με αφθονία , με άριστες σχέσεις και με πλούτο.

Σου προτείνω να διαβάσεις κανα βιβλίο του όπως το παρακάτω , μπας και μορφωθείς λιγάκι :

Book_H_Dunamiki_Tis_Epituxias.jpg

Αυτή την δουλειά την κάνει η Luise l.Hay , o Deepak Chopra , o Dr Wayne Dyer και πολλοι άλλοι καταξιωμένοι ανα τον κόσμος

Δημοσ.

O Νευρογλωσικός προγραμματισμός , είναι κάτι καινοτόμο στην ψυχολογία , είναι στην ουσία , επανα-προγραμματισμός του μυαλού και των πεποιθήσεων που έχω για τον εαυτό μου και την ζωή.

Πολύ καλή άποψη... μόνο που είναι *** μάντολες. 

Αντιγράφω από wikipedia (http://en.wikipedia.org/wiki/Neuro-linguistic_programming):

The balance of scientific evidence reveals NLP to be a largely discredited pseudoscience. Scientific reviews show it contains numerous factual errors,[14][16] and fails to produce the results asserted by proponents.[17][18]

Έτσι, χώρια ότι πρωτοβγήκε το 70 (44 χρόνια μετά δεν το λες και καινοτόμο), είναι ένα από τα παραμύθια που λένε στον κόσμο για να του τρώνε λεφτά από βιβλία και σεμινάρια. 

Άραγε αυτοί που λένε η γνώση είναι δύναμη (ω! Από θαύμα το λέει και κάποιος που υποστηρίζει το NLP) γιατί δεν κοιτάνε ότι η γνώση δείχνει πως το NLP είναι μπούρδα; 

Δεν καταλαβαίνουν μόνοι τους ότι αυτό ακριβώς το οξύμωρο χαρακτηρίζει τις πράξεις τους, το NLP, αυτά που λένε και τους ίδιους; 

• Like 2
Δημοσ.

Πολύ καλή άποψη... μόνο που είναι *** μάντολες. 

Αντιγράφω από wikipedia (http://en.wikipedia.org/wiki/Neuro-linguistic_programming):

Έτσι, χώρια ότι πρωτοβγήκε το 70 (44 χρόνια μετά δεν το λες και καινοτόμο), είναι ένα από τα παραμύθια που λένε στον κόσμο για να του τρώνε λεφτά από βιβλία και σεμινάρια. 

Άραγε αυτοί που λένε η γνώση είναι δύναμη (ω! Από θαύμα το λέει και κάποιος που υποστηρίζει το NLP) γιατί δεν κοιτάνε ότι η γνώση δείχνει πως το NLP είναι μπούρδα; 

Δεν καταλαβαίνουν μόνοι τους ότι αυτό ακριβώς το οξύμωρο χαρακτηρίζει τις πράξεις τους, το NLP, αυτά που λένε και τους ίδιους; 

Ο καθείς έχει την γνώμη του , πχ. εγώ έχω ασκήσει το NLP στον εαυτό μου , και έχω δει καλά αποτελέσματα.

Επίσης το NLP , πολύ Ψυχίατροι το χρησιμοποιούνε και το εκθειάζουν ως κάτι καλό !

Σίγουρα , σε έναν άνθρωπο με βαθιά κατάθλιψη ίσως να μην δουλέυει , και να θέλει άλλη αντιμετώπιση.

Σε έναν άνθρωπο που είναι πχ. στις Πωλήσεις , η δήλωση "ΝΑΙ , Μπορω " ! , παίζει να τον βοηθήσει.

Άλλωστε , το coaching , στην αρχή για τέτοιους ήτανε , ήτανε bussiness - related , και μετά εξαπλώθηκε και στον απλό κόσμο.

Ξαναλέω , εγώ δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά για τον Καλογήρου ή για κανένα Καλογήρου , μπορεί όντως να εκμεταλλέυονται , θα τους κρίνω μόνο για την γνώση που πήρα απο τα σεμινάριά τους , και

θα πω ότι ήτανε πολύ συναρπαστική.

Και Ελλάδα και Αγγλία , σε ότι σεμινάριο πήγα , μου άνοιξε νέους ορίζοντες.

Επίσης , μην κρίνετε αν δεν έχετε διαβάσει βιβλία τους , και δεν έχετε παραστεί στα σεμινάριά τους , γιατί πολύ απλά δεν έχετε εμπερειστατωμένη γνώμη.

Δημοσ.

Ο καθείς έχει την γνώμη του , πχ. εγώ έχω ασκήσει το NLP στον εαυτό μου , και έχω δει καλά αποτελέσματα.

Ξαναλέω , εγώ δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά για τον Καλογήρου ή για κανένα Καλογήρου , μπορεί όντως να εκμεταλλέυονται , θα τους κρίνω μόνο για την γνώση που πήρα απο τα σεμινάριά τους , και

θα πω ότι ήτανε πολύ συναρπαστική.

Και Ελλάδα και Αγγλία , σε ότι σεμινάριο πήγα , μου άνοιξε νέους ορίζοντες.

Εδώ άλλοι βλέπουν οράματα και λένε πως είναι αλήθεια...

Δηλαδή, το τι πραγματικά έκανες με το τι νομίζεις ότι έκανες απέχουν. Εσύ μπορεί να νομίζεις ότι έκανες NLP ή ό,τι άλλο μοδάτο κυκλοφορεί και συζητάνε όσοι θέλουν να πιστεύουν σε παραμύθια. Το τι πραγματικά έκανες όμως είναι εντελώς διαφορετική ιστορία. 

Επίσης, το γιατί έγινε ένα αποτέλεσμα είναι εντελώς διαφορετική ιστορία... εκτός και εάν ισχυρίζεσαι πως στην Αφρική βρέχει επειδή το ζήτησε ο τάδε σαμάνος μίας φυλής στα αρχαία πνεύματα της γης. 

Δημοσ.

Εδώ άλλοι βλέπουν οράματα και λένε πως είναι αλήθεια...

Δηλαδή, το τι πραγματικά έκανες με το τι νομίζεις ότι έκανες απέχουν. Εσύ μπορεί να νομίζεις ότι έκανες NLP ή ό,τι άλλο μοδάτο κυκλοφορεί και συζητάνε όσοι θέλουν να πιστεύουν σε παραμύθια. Το τι πραγματικά έκανες όμως είναι εντελώς διαφορετική ιστορία. 

Δεν θα διαφωνήσω μαζί σου , απλά ξαναλέω , ότι προτιμώ να έχεις διαβάσει 5 βιβλία πυ αφορούνε το life-coaching , και να έχεις πάει σε ένα σεμινάριο , και τότε να μου πεις ότι είναι παπαριές.

Χωρίς εμπειρία πως έχεις αποψη?

Δημοσ.

Δεν θα διαφωνήσω μαζί σου , απλά ξαναλέω , ότι προτιμώ να έχεις διαβάσει 5 βιβλία πυ αφορούνε το life-coaching , και να έχεις πάει σε ένα σεμινάριο , και τότε να μου πεις ότι είναι παπαριές.

Χωρίς εμπειρία πως έχεις αποψη?

Όπως έχω άποψη για τον σαμάνο χωρίς να ξέρω για μετεωρολογία ούτε και για την θρησκεία του σαμάνου. Λέγεται διάβασμα και Ορθός Λόγος τα οποία εάν τα συνδυάσεις με επιστημονικά αναγνώσματα (έγκριτα και όχι άκυρα) τότε έχουν αποτελέσματα. Try it. 

• Like 2
Δημοσ.

Όπως έχω άποψη για τον σαμάνο χωρίς να ξέρω για μετεωρολογία ούτε και για την θρησκεία του σαμάνου. Λέγεται διάβασμα και Ορθός Λόγος τα οποία εάν τα συνδυάσεις με επιστημονικά αναγνώσματα (έγκριτα και όχι άκυρα) τότε έχουν αποτελέσματα. Try it. 

Οπεν γιορ μαιντ. Τράι ιτ !

Δημοσ.

Από πότε το να ανοίγεις το μυαλό σου σημαίνει να γίνεσαι άλογος και να παραμυθιάζεσαι; 

Και πως αυτοί που υποστηρίζουν τα περί ανοίγματος μυαλού δεν το καταλαβαίνουν αυτό; 

Αυτό ακριβώς δείχνει όχι μόνο το πώς εννοούν το άνοιγμα μυαλού, αλλά τι άνοιγμα έχουν κάνει και πόσο βάσιμα είναι αυτά που σκέφτονται. 

Δημοσ.

Από πότε το να ανοίγεις το μυαλό σου σημαίνει να γίνεσαι άλογος και να παραμυθιάζεσαι; 

Και πως αυτοί που υποστηρίζουν τα περί ανοίγματος μυαλού δεν το καταλαβαίνουν αυτό; 

Αυτό ακριβώς δείχνει όχι μόνο το πώς εννοούν το άνοιγμα μυαλού, αλλά τι άνοιγμα έχουν κάνει και πόσο βάσιμα είναι αυτά που σκέφτονται. 

Δεν θα ασχοληθώ παραπάνω , θα σου πω απλά ότι η τετράγωνη λογική σου είναι ευλογία και κατάρα.

Ευλογία γιατί ζυγίζεις τα πάντα με την λογική

Κατάρα γιατί όποτε κάτι καινούριο έρχεται στον δρόμο σου , το φοβασαι και το απορίπτεις αφού τους έχεςι ρίξει πολλά "λογικά" επιχειρήματα στο κεφάλι σου.

Ξέρω πολλους τύπους σαν και σένα , πάρα πολλους....και είσαι κλασική περίπτωση.

Καλημέρα :)

Δημοσ.

Χωρις να θελω να θιξω κανεναν, εμενα μου θυμιζει κατι περιεργους παστορες που μαζευουν τους rednecks απο κατω

και τους πλακωνουν στους εξορκισμους και κατι τετοια σκηνικα...

• Like 4
Δημοσ.

για να ανοιξει το μυαλο πρεπει να ανοιξει και το πορτοφολι.οχι ευχαριστω.

καλογηρου ξερω μονο τα μαγαζια με παπουτσια.

τι παραπανω θα μου πει ο life coach που δεν το ξερω?μα το θεο μερικοι παραμυθιάζονται με τα παντα ή κρύβονται υπερβολικα πισω απο το δαχτυλο τους..

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...