kamenosGRjohn Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ...ΕΧΩ ΕΝΑ ΛΑΠΤΟΠ ALIENWARE MX17 ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΩ ΜΕ ΚΑΛΩΔΙΟ HDMI ΜΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΤΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΒΛΕΠΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ ΠΑΝΕΛ ΤΟΥ Η/Υ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΕΧΩ ΜΑΥΡΗ ΟΘΟΝΗ...ΞΕΡΕΤΕ ΜΗΠΩΣ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΑΥΤΟ?ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΕΙΧΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΕΒΛΕΠΑ ΜΑΥΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ,ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΨΑΞΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΚΑΝΑ UPDATE ΤΟΥΣ DRIVERS ΤΙΣ ΚΑΡΤΑΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΚ...ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΝΩ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΧΩ ΜΑΥΡΗ ΟΘΟΝΗ ΣΤΟΝ Η/Υ...ΕΨΑΞΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΙΑ ΛΥΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΚΑΤΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟ...ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΟΠΟΤΕ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΕΝΟΤΗΤΑ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ!!!
Xristaras12 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 καταρχην μην γραφεις με κεφαλαια εκτος κ αν φωναζεις κατα δευτερον με την χρηση fn+f1 (αν θυμαμαι καλα) μπορεις να αλλαξεις το πως εμφανιζεται.Δηλαδη πατωντας τον συνδιασμο θα σου εμφανιστει ενα παραθυρακι με 4 η παραπανω επιλογες.Δευτερο πατημα σε παει στην δευτερη επιλογη(χωρις να αφησεις το FN σε καμια περιπτωση) ε καποιο απο αυτα θα λεει εξωτερικη οθονη και εσωτερικη η καπως ετσι.
kamenosGRjohn Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 οκ σορρυ δεν ηξερα οτι υπαρχουν και κανονες...αυτο που εννοεις νομιζω ειναι fn+f6 ή αλλιως το κουμπι της εναρξης και το p...που εμφανιζει επιλογες "μονο στον προβολεα" "διπλοτυπο" κτλ...το εχω κανει αλλα και παλι δειχνει μονο στην τηλεοραση και οχι στον υπολογιστη...και ορισμενες φορες οταν επιλεγω το διπλοτυπο στην τηλεοραση εμφανιζεται κανονικα αλλα στον υπολογιστη χαμηλωνει η αναλυση και το πεδιο της εικονας γινεται μικροτερο με μαυρα κενα δεξια κ αριστερα....χωρις να εχω πληρη εικονα του πανελ δηλ (δεν ξερω αν στο περιγραφω κατανοητα σορρυ) οποτε μηπως μπορουμε να σκεφτουμε κατι αλλο?γιατι πραγματικα εχω ψαξει παντου και λυση δεν βρισκω :/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα