epipolaios Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 θελω να διακοψω το μισθωτηριο που εχω διοτι το σπιτι εχει προβληματα και κυριως γιατι ο ιδιοκτητης ειναι επιεικως αναιδης(ηλικιωμενος απλα τ αναφερω) και μ ανεβαζει το αιμα στο κεφαλι.Το θεμα ειναι πως θελει να του υπογραψω πως φευγω οικιοθελως κ πως ο ιδιος δεν εχει καμια υποχρεωση απεναντι μ...
Backpacker Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Ε που είναι το περίεργο?Το χρειάζεται αυτό το χαρτί για την εφορία...
NikosKallithea Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Ti υποχρεώσει δηλαδη θέλεις εσυ να εχει ??
epipolaios Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 το θεμα μου ειναι οτι του χα προπληρωσει τον ιουνιο κ δεν ειχα μεινει καθολου απ τ ον ιουνιο στο σπιτι κ οταν του πα να μου δωσει τον ιουνιο πισω και να κρατησει τη εγκυηση τ αρνηθηκε λεγοντας οτι θα μου ζητησω κ αλλα(εννοεοντας χρηματα)
linuslost Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Ε κατσε ενα μηνα τοτε και φυγε... Τοσα αντεξες, ενας μηνας ειναι!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 θελω να διακοψω το μισθωτηριο που εχω διοτι το σπιτι εχει προβληματα και κυριως γιατι ο ιδιοκτητης ειναι επιεικως αναιδης(ηλικιωμενος απλα τ αναφερω) και μ ανεβαζει το αιμα στο κεφαλι.Το θεμα ειναι πως θελει να του υπογραψω πως φευγω οικιοθελως κ πως ο ιδιος δεν εχει καμια υποχρεωση απεναντι μ... το θεμα μου ειναι οτι του χα προπληρωσει τον ιουνιο κ δεν ειχα μεινει καθολου απ τ ον ιουνιο στο σπιτι κ οταν του πα να μου δωσει τον ιουνιο πισω και να κρατησει τη εγκυηση τ αρνηθηκε λεγοντας οτι θα μου ζητησω κ αλλα(εννοεοντας χρηματα) Δεν ξέρω ποιας διάρκειας είναι το συμβόλαιό σου αλλά σκέψου το εξής: αν έχεις κάνει συμβόλαιο για ένα (1) έτος και έχουν περάσει τέσσερεις μήνες [για παράδειγμα], δεν είναι σωστό να σου ζητάει να υπογράψεις ότι φεύγεις οικειοθελώς; Αυτό δεν γίνεται στην πραγματικότητα; Οικειοθελώς δεν φεύγεις; Πού είναι το παράλογο; Και γιατί να μην υπογράψεις κάτι τέτοιο; Και γιατί να μην υπογράψεις ότι δεν έχεις καμία αξίωση απέναντί του; Δηλαδή τι είδους αξίωση θα μπορούσες να έχεις αφού φεύγεις νωρίτερα από ότι είχατε συμφωνήσει;
epipolaios Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δεν ξέρω ποιας διάρκειας είναι το συμβόλαιό σου αλλά σκέψου το εξής: αν έχεις κάνει συμβόλαιο για ένα (1) έτος και έχουν περάσει τέσσερεις μήνες [για παράδειγμα], δεν είναι σωστό να σου ζητάει να υπογράψεις ότι φεύγεις οικειοθελώς; Αυτό δεν γίνεται στην πραγματικότητα; Οικειοθελώς δεν φεύγεις; Πού είναι το παράλογο; Και γιατί να μην υπογράψεις κάτι τέτοιο; Και γιατί να μην υπογράψεις ότι δεν έχεις καμία αξίωση απέναντί του; Δηλαδή τι είδους αξίωση θα μπορούσες να έχεις αφού φεύγεις νωρίτερα από ότι είχατε συμφωνήσει; δεν κολλαω σ αυτα ,απλα σκεφτομαι μην το θελει το χαρτι για να το χρησημοποιησει εναντιον μ,ξερω γινομαι καχυποπτος κ υπερβολικος αλλα απ την αρχη δεν τα παμε καλα
Super Moderators paredwse Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 δεν κολλαω σ αυτα ,απλα σκεφτομαι μην το θελει το χαρτι για να το χρησημοποιησει εναντιον μ,ξερω γινομαι καχυποπτος κ υπερβολικος αλλα απ την αρχη δεν τα παμε καλα Αν είσαι τόσο καχύποπτος, πες του να γράψετε ότι κι αυτός δεν έχει αξίωση από εσένα και καθάρισες.
kalogeros Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Επειδή έχω βρεθεί σε αντίστοιχη κατάσταση, θα σου πω τι έκανα εγώ, κατόπιν συμβουλής της δικηγόρου μου. Υπογράψαμε και οι δύο στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής μας, ώστε να υπάρχει και το γνήσιο της υπογραφής, ένα "Πρωτόκολλο παράδοσης και παραλαβής κλειδιών διαμερίσματος και λύση μίσθωσης". Με αυτό το χαρτί είναι καλυμμένος ο ιδιοκτήτης στην εφορία, αλλά και εσύ είσαι καλυμμένος, γιατί εφόσον παρέλαβε το διαμέρισμα δεν μπορεί να έχει οικονομικές απαιτήσεις για ενοικία πέραν της ημερομηνίας που υπογράψατε το πρωτόκολλο. Έχε υπόψιν σου ότι εάν το διαμέρισμα είναι μη βιώσιμο και μπορείς να το αποδείξεις, ο ιδιοκτήτης υποχρεούται να σου πληρώσει την μετακόμιση και να σου επιστρέψει την εγγύηση. Ο δικός μου πήγε να μου την κάνει καουμπόικα και άρχισε τις απειλές και τις συκοφαντίες. Πήγαμε στα δικαστήρια, όπου δικαιώθηκα και πήρα μέχρι και το τελευταίο ευρώ. Αν θέλεις περισσότερες πληροφορίες, στείλε πμ να σου πω. Επίσης, το πρωτόκολο που σου ανέφερα παραπάνω, το έχω ακόμα κρατημένο. Αν θες, στείλε email σε πμ να σου το στείλω. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα