Προς το περιεχόμενο

PSP Street E1xxx και Μοντάρισμα


Grekos1990

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλισπέρα παιδιά. 

 

Έχω ένα ζήτημα που με βασανίζει εδώ και μια βδομάδα και μιας και δεν είμαι τρελός γκατζετάκιας, θα ήθελα να ζητήσω τα φώτα και την βοήθειά σας.

 

Μπήκα λοιπόν και γώ φαντάρος, και είπα να σκοτώσω τις ατέλειωτες ώρες μου σε ένα PSP Street E1003 που αγόρασα τα χριστούγεννα. Αγόρασα και μερικά παιχνιδάκια, αλλά όταν μου παν οτι μπορώ να βάλω emulator και να παίζω παλιά παιχνίδια που έπαιζα στο PS1, ξετρελάθηκα. Μετά απο μια εκτενή αναζήτηση στο ίντερνετ, έκανα όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για να μπορώ να παίζω τα παλιά μου παιχνίδια... έκανα update στο 6.60, έβαλα το CFW.. .όλα καλά. 

 

Έφτασα σε ένα σημείο όμως που αποφάσησα (για τον Α,Β λόγο) οτι θέλω να βάλω στο πσπ ένα pluggin με cheats, έτσι για να κάνω την ζωη μου πιο εύκολη. Δοκίμασα το CWCheats, αλλά αυτό ήταν μόνο για παιχνίδια PSP. Έτσι εγκατέστησα το Tempar, αλλά για να ενεργοποιείσεις τους κωδικούς, πρέπει να πατήσεις ένα κουμπί, το NOTE το οποίο δεν υπάρχει πλέον στο PSP Street (και το pluggin MicroFire που σου επιτρέπει να πατήσεις εναν άλλο συνδιασμό κουμπιών για το ΝΟΤΕ, απλά δεν λειτουργεί όσο παίζεις παιχνίδι). 

 

Άρα λοιπόν, έχω βρεθεί σε αδιέξοδο. Προσπαθώ να βρώ ένα pluggin για το PSP Street E1003 ωστε να μπορώ να παίζω παλιά παιχνίδια PSX με cheatάκια. 

 

Όποιος έχει την παραμικρή ιδέα και μπορεί να βοηθήσει, τον παρακαλώ θερμά να βάλει ένα χεράκι!!

Ευχαριστώ, Θέμης.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...