Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα θα ήθελα να αγοράσω ένα καινούριο σετάκι. Αυτή τη στιγμή έχω το Logiteck MK320. Λειτουργεί απροβλημάτιστα και το πληκτρολόγιο και το ποντίκι, με εξαίρεση το λολ που μερικές φορές είναι σαν να έχει delay το πληκτρολόγιο.. (δεν ξέρω γτ το κάνει άλλαζα μπαταρίες και πάλι τα ίδια...)

Budget έχω γύρω στο 60άρι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τα θες για gaming? αν ναι ένα καλό και φτηνό είναι το CoolerMaster Devastator στα 35 ευρώ

αν για γενική χρήση αλλά και λίγο gaming αλλά απαραίτητα να είναι ασύρματο δες το Logitech MK520 στα 40 ευρώ

Επεξ/σία από Duck Dodgers
Δημοσ.

ενσύρματο δυστυχώς δεν βολεύει καθόλου έτσι όπως είναι οι χώροι... οπότε αναγκαστικά σε ασύρματο

Δημοσ.

Για gaming να πας σε ενσύρματο

ακριβως αυτο gaming και ασύρματο δεν πάνε μαζί αλλα εαν δεν βολεύει ο χώρος πάρε το mk520 καλό ειναι
Δημοσ.

10 χρόνια με Microsoft πληκτρολόγια και ποντίκια όλα ήταν σκυλιά και τα τελευταία που είχα πάρει ακόμα δουλεύουν μια χαρά

εγω μιλάω για τα ασύρματα
Δημοσ.

και μιας και λέμε για ασύρματα ξέρει κανείς σετάκι ποντίκι και πληκτρολόγιο ασύρματο αλλά το πληκτρολόγιο να είναι φωτιζόμενο;

Δημοσ.

@georgehellas σαν κάτοχος του mk520 να σε ενημερώσω όσον αφορά το πληκτρολόγιο,έχω να πώ ότι τα αξίζει τα λεφτά του,είναι στιβαρό,λειτουργεί άψογα,τα πλήκτρα του είναι χαμηλού προφίλ δίνοντάς σου την αίσθηση ότι πληκτρολογείς σε λάπτοπ,για το ποντίκι δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη γιατί δεν το έχω δουλέψει καθόλου καθότι κάνω την δουλειά μου με το προηγούμενο,οπότε στο συνιστώ ανεπιφύλακτα.Βέβαια όπως σου είπαν ασύρματο και gaming δεν ταιριάζουν...αυτά.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...