Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα. Βασικα πρωτον θα ηθελα κανενα ξορκι για να φυγει η γκαντεμια οποιος ξερει.. :( :P Και δευτερον οποιος ξερει μια λυση τι να κανω μου κανει συνεχεια reset χωρις να προλαβαινω να πατησω del η f8 εκτος αν δεν τα δεχεται καν. Δηλαδη ανοιγει 1 δευτερολεπτο,επανεκκινηση ξανα 1 δευτ,επανεκκινηση συνεχεια. Μπηκα αναγκαστικα απτο κινητο να γραψω το θεμα. Εχει καει τιποτα λετε?

Δημοσ.

Σε πιο σημείο κάνει την επανεκκίνηση; Δείχνει κάτι;

Ξεσύνδεσε όλες τις συσκευές που έχεις πάνω και δοκίμασε πάλι. Αν δεν, κάνε ένα reset βγάζοντας το από το ρεύμα και αφαιρόντας την μπαταρία της μητρικής για λίγα δευτερόλεπτα.

Δημοσ.

όχι ότι ξέρω από αυτά αλλα μήπως φταίει ο Σταθεροποιητής στο τροφοδοτικό? sorry άμα την πέταξα.. :P

edit: η ο μετασχηματιστής? :P η διάγνωση μιας μη έμπιστης πηγής λόγο χαμηλής εμπειρίας επι του θέματος (εμενα) είναι ότι μπορεί να φταίει η ο μετασχηματιστής η ο σταθεροποιητής του τροφοδοτικού.. περίμενε λίγο να απαντηση κάποιος πιο έμπειρος..

• Like 1
Δημοσ.

Πολλά μπορεί να φταίνε αλλά ξεκινάς από τα απλά που σου έρχονται στο μυαλό πρώτα πρώτα. Και είναι σημαντικό να ξέρουμε σε τι σημείο κάνει την επανεκκίνηση. Προλαβαίνει να κάνει POST το BIOS και κάνει επανεκκίνηση μόλις πάει να φορτώσει το λειτουργικό; (άρα προφανώς μιλάμε για software προβλημα) ή δε κάνει καν POST; (από τα δευτερόλεπτα που λέει το παιδί, υποθέτω πως είναι σε αυτή τη περίπτωση :P )

• Like 1
Δημοσ.

άμα μπορείς διοσκουρε γράψε σε πιο σημείο ακριβώς σου γίνετε η επανακίνηση μήπως μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε λίγο παραπάνω αλλα πιθανότατα φταίει το τροφοδοτικό ;P

Δημοσ.

Σας έχει απαντήσει εξ'αρχής ρε παιδιά.

Μετά από ένα δευτερόλεπτο.

Για αρχή αποσύνδεσε το reset button & κάνε δοκιμές.

Δημοσ.

:-(  :cry:

Δημοσ.

Καλά ντε :-( :P εγώ το είδα και είπα άλλωστε πως λόγω του χρόνου που λέει μάλλον δε φτάνει καν να κάνει P.O.S.T. 

Δημοσ.

Καλά ντε :-( :P εγώ το είδα και είπα άλλωστε πως λόγω του χρόνου που λέει μάλλον δε φτάνει καν να κάνει P.O.S.T. 

Εσύ το σώζεις.

Αλλά τζάμπα ο στοχασμός. Κρίση έχουμε, οικονομία παντού!

Δημοσ.

Σορι guys που αργησα ερηξα εναν υπνακο να ηρεμησω απ τα ζορια μου, προχτες ειχα αλλαξει μητρικη. :/ :P

Λοιπον, πριν οταν το ανοιγα εδειχνε ισα ισα ενα δευτερολεπτο την αρχικη οθονη που εγραφε Asus πιο κατω press F2, Del κτλ κτλ (Εfi bios) με το που το εδειχνε αυτο στο δευτερολεπτο επανεκιννηση και μετα το ιδιο τροπαρι ασταματητα asus,reset,asus,reset,asus.... πατουσα μανιωδως delete, f8 τιποτα.....

Τωρα εχουμε καινουργια κολπα, αφου ειναι κλειστος απο πισω απο το τροφοδοτικο μολις παταω το κουμπι του τραφοδοτικου χωρις να πατησω το κουμπι εκκινησης ξεκιναει δουλευουν οι ανεμηστηρες αναβουν τα λαμπακια για 2-3 δευτερα και μετα νεκρωνει (η οθονη σε αυτη την περιπτωση ειναι μαυρη). Αλλαξα και καλωδιο τροφοδοτικου αλλα μαλλον dead power supply υποψιαζομαι.. Μονο το τροφωτικο ειχα κρατησει απο παλια ολα τα αλλα ειναι καινουργια απο αναβαθμιση.

Επισης για να σας διευκολυνω ανεβασα και ενα συντομο βιντεο στο tube για να εχετε μια πληρη εικονα : https://www.youtube.com/watch?v=2uFI89D8dSM

1000 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ παιδια για την βοηθεια και για τον χρονο σας!!! :))

Δημοσ.

Ουσιαστικα γυρισε παλι στο αρχικο σταδιο οπως το ανεφερα στην αρχη στις συνεχομενες επανεκκινησεις μετα απο αυτο που μου προτεινες θανο....  Απλα τωρα απο οτι καταλαβα (νομιζα ειναι ledακι του συστηματος) αλλα μου αναβοσβηνει το led που λεει : MemOK / DRAM_LED..  Τι φαση την π....τσισαμε?? Παιζει να μου καηκαν και οι δυο οι ram και αν ναι για ποιον λογο γνωριζει κανεις, τη μακακια μπορει να εκανα για να μην την ξανακανω..?? :P :P

Δημοσ.

Το χω συναντησει και εγω φιλε..με το που ανοιγεις την παροχη απο πισω δινει ρευμα και γυρνανε οι ανεμηστηρες ε;το ειχα και εγω φιλε ενας πυκνωτης ειχε φουσκωσει στο τροφοδοτικο τον αλλαξα και επαιξε.αν δεν εισαι εμπειρος με αυτα αλλαξε ολο το τεοφοδοτικο.καλου κακου δοκιμασε χωρις πληρη εγκατασταση μια εκκινηση με ενα καινιυργιο,μην το αγορασεις και τζαμπα καμια φορα δεν ξερεις.το να πεσαν τιποτα νερα η υγρασια αποκλειεται σωστα;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μαλλον το τροφοδοτικο θα ειναι λογικα, θα τον παω αυριο στο e-shop να το δουνε... Οχι δεν παιζει ενδεχομενο για νερα η υγρασια sokinfragoul και ευχαριστω για το ενδιαφερον... :) Α και οποιος ξερει αμα μου χαλασε το τροφοδοτικο παιζει να μου εχει κανει ζημια και πουθενα στο υπολοιπο hardware???

Βασικα ανεβασα ενα ακομα βιντεακι να δειτε πως ανοιγοκλεινει για καλυτερη διαγνωση οποιος ειναι εμπειρος σε αυτα λογικα μπορει να καταλαβει και απο το βιντεο... check it :

https://www.youtube.com/watch?v=KicuRCpzs0Y

Ευχαριστω πολυ!

Επεξ/σία από dioskouros88

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...