farcry2 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Γεια σας παιδιά υπάρχει κανένα Πρόγραμμα να αποθηκεύει τα save από τα games για να υπάρχουν μετά από το format??
micos000 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Εδώ (http://www.gamesave-manager.com/?s=support&c=supported_games) η επίσημη σελίδα του προγράμματος με τα υποστηριζόμενα παιχνίδια.
Xristaras12 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 το καθε ενα παιχνιδι παει σε δικο του φακελο, μονο με googlαρισμα θα το βρεις.
micos000 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Όνομα παιχνιδιού και saves folder ή κάπως έτσι. http://lmgtfy.com/?q=gta+iv+saves+folder Μην τα περιμένεις όμως όλα στο πιάτο, αυτό σου λέει ο xistaras (αν και λίγο καυστικά) στο προηγούμενο Post. Γράψε με δικά σου λόγια κάτι στο google και δες τα αποτελέσματα. Είναι αρκετά fool proof η αναζήτηση.
pavloa Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) γιατί δεν φτιάχνεις ένα batch file για να κάνει backup και να το βάλεις να τρέχει με το άνοιγμα του pc ;; εγώ το εχω κάνει για φωτό,μουσική ,έγγραφα κτλ...και ειμαι κομπλε.... Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2014 από pavloa
micos000 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 γιατί δεν φτιάχνεις ένα patch file και να το βάλεις να τρέχει με το άνοιγμα του pc ;; εγώ το εχω κάνει για φωτό,μουσική ,έγγραφα κτλ...και ειμαι κομπλε.... Πιστεύω ότι η απάντηση στον Χρistara ταιριάζει και στη δική σου ερώτηση. Τη να πατήσω στο Google?
pavloa Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 πατά στο Google batch file για backup..με δικα σου λόγια γραψτο...
farcry2 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Κατεβασα το game save manager και αποθηκευσα το save στο usb και μου δείχνει ένα αρχείο
micos000 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Ναι, έτσι δουλεύει. Αυτο είναι το backup. Από αυτό θα επαναφέρεις τα saves αν τα χρειαστείς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα