Προς το περιεχόμενο

Street View - Google Maps

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν θα ήταν άσχημο βέβαια σε κάθε τεχνολογική υπηρεσία που γουστάρουμε, όπως λες κι εσυ, να λαμβάνεται υπόψιν και η διασφάλιση της ιδιωτικότητας ειδικά όταν είναι τεχνολογικά εφικτό όπως στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Νομίζω το έχουν προβλέψει αυτό, αν τους ζητήσεις να σβήσουν κάτι θα το κάνουν (δεν ξέρω τι ακριβώς θα ζητήσουν αλλά προφανώς γίνεται) Και οκ, για όποια ιδιωτικότητα μπορούμε να μιλάμε πλέον... :-)

• Απαντ. 165
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Νομίζω το έχουν προβλέψει αυτό, αν τους ζητήσεις να σβήσουν κάτι θα το κάνουν (δεν ξέρω τι ακριβώς θα ζητήσουν αλλά προφανώς γίνεται) Και οκ, για όποια ιδιωτικότητα μπορούμε να μιλάμε πλέον... :-)

Ναι, αλλά επειδή δεν γνωρίζω πόσο καιρό χρειάζεται η διαδικασία της αίτησης ή επειδή μεγάλο μέρος του πληθυσμού που δεν είναι εξοικειωμένο δεν γνωρίζει πως να κάνει report ούτε πως υπάρχει η δυνατότητα, δεν θα ήταν άσχημο να προνοούσε η νομοθεσία να επιβάλει θόλωμα και παραθύρων εκτός από των πινακίδων και προσώπων που επέβαλε ήδη.

Δεν βλέπω το πρόβλημα σε αυτό. Τεχνολογία + σεβασμός στην ιδιωτικότητα ταυτόχρονα.

• Like 2
Δημοσ.

(Mau-Maus, η παρατήρηση δεν έχει να κάνει με σένα, είναι πιο γενική και το πως βλέπω εγώ τα πράγματα. Ούτε φυσικά προσπαθώ να "σου την πω" με κάποιο τρόπο αφού από όσα έχω δει να γράφεις εδώ μέσα πιστεύω ότι είσαι σωστό άτομο και σε έχω σε εκτίμηση :-) )

Φιλε zio μονο οπισθοδρομικός δεν ειμαι , συμφωνω στα περισσοτερα απο οσα λες , το θεμα μου εχει να κανει μονο με την παραβιαση των προσωπικων μας δεδομενων , εχει ξεφυγει πλεον η κατασταση εχει γινει ανεξέλεγκτη , αν δεν μας ενοχλει να υπαρχει η εικονα του ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ  του σπιτιου μας μονιμα αναρτησμενη στο νετ  τοτε τι μας ενοχλει ?

λεμε ελα μωρε ο μαστορας φαινεται κ η πλατη της κυρα κατινας, σιγα και τι εγινε   ?? ειναι αντιμετωπιση αυτη ?

μην καθομαστε απαθεις ας αντιδρασουμε μπας και κανουν καλυτερα την δουλεια τους ! και μενα μ αρεσει πολυ η υπηρεσια , δε μ αρεσει ομως να βλεπω το σπιτι μου απο μεσα ! καλα εκανε η οικογενεια για μενα που εδωσε 100 ευρω στον δικηγορο και ας μην βγαλει τιποτα απο ολο αυτο , μεσα απο κατι τετοιες ενεργειες ισως καταλαβουν οτι πρεπει να κανουν καλυτερα την δουλεια τους και οτι πρεπει να μας σεβονται λιγακι  περισσοτερο !

προσωπικα δεν νομιζω να υπαρχει  κατι πιο ιερο απο το σπιτι μου ,  με ελενχουν παντου με καμερες ασφαλειας στο δρομο στην δουλεια μου , παντου , ε οχι και μεσα στο σπιτι μου !

ΛΑΘΟΣ  θα μου πεις ? οκ λαθος ..  ας κανουμε κατι για να ειναι ποιο προσεκτικοι οταν αυτο το λαθος αφορα οτι ποιο ιερο εχουμε στην ζωη μας  ..

σε ευχαριστω γι αυτο που λες στο τελος του μηνυματος σου ειναι αμοιβαια η εκτιμηση  και το ξερεις !

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά και σε εμένα το σπίτι η πόρτα είναι ανοιχτή αλήθεια! :P

Yknz6As.png

Ρε marduc, στείλε αίτημα θολώματος του σπιτιού στη google.. φαίνεται καθαρά το 4ο συρτάρι που έχεις τα κοσμήματα.. οπως και η γλάστρα στο μπαλκόνι που αφήνεις τα δεύτερα κλειδιά.. λίγη προσοχή ρε συ..

• Like 4
Δημοσ.

Τι ωραίο σπίτι που έχεισ ρε!

Πού μένεισ? :devil:

Φραγκάτος ούτε καν.

Απλά αρέσει στην μάνα μου ο κήπος και ασχολείται.

Ασβεστοχώρι μένω Θεσσαλονίκης

Δημοσ.

Χαχαχ καλη φαση, δεν το ειχα παρει χαμπαρι οτι εβγαλαν την αθηνα.

Εκανα μια 3ωρη βολτα στην Αθηνα του 2011  :-) . Απλα τελειο

• Like 2
Δημοσ.

Αντε να βγουν οι πιο καινουργιες φωτο γιατι ο marduc δεν εχει τα χρυσαφικα του στο 4 συρταρι πλεον και βαριεμαι να ψαχνω :P ωραιο σπιτι εχεις.μακαρι να ειχα και εγω κηπο να αραζα ;-) περα απο τον χαβαλε το θεμα πρεπει να το προσεχαν παραπανω γιατι ακουω πολλα παραπονα απο φιλους που εχουν ανοιχτη πορτα στο σπιτι η φαινεται καποια μανα-θεια-αδερφη στο μπαλκονι και δεν γουσταρουν...οπως και να το δεις δεν ειναι ωραιο αυτο..γενικα ομως η υπηρεσια ειναι αρκετα καλη και χρησιμη.

• Like 1
Δημοσ.

εν τω μεταξύ λέμε κι εμείς εδώ μέσα για απειλή της ιδιωτικότητας μας και ο καθένας μας έχει ποστάρει τουλάχιστον 2-3 φωτό του και του κατοικιδίου του.

Κάτι δεν μου κολλάει.

Δημοσ.

Ναι και τί;

εν τω μεταξύ λέμε κι εμείς εδώ μέσα για απειλή της ιδιωτικότητας μας και ο καθένας μας έχει ποστάρει τουλάχιστον 2-3 φωτό του και του κατοικιδίου του.

Κάτι δεν μου κολλάει.

δε του εχουν ποσταρει ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...