Προς το περιεχόμενο

FIFA 15 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κλαιν..ενα ολοιδιο φιφα με τα προηγουμενα μονο που προσθεσαν καποια εφε καποιες ''ρεαλιστικες κινησεις''

και στην βροχη τα απονερα...κλαιν μαιν..

@@@δια next gen..

κριμα

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Έπαιξα τώρα 2-3 αγώνες στο X1 και πάλι μου φάνηκε ελαφρώς πιο ομαλό σε σχέση με το PC. Τώρα ή είναι θέμα IPS οθόνης ή... οτιδήποτε άλλο. Παίζω πάντως με τους τελευταίους ati (14.7 RC3). Όσο για την ανάλυση, ναι μεν είναι καλύτερα στα 1440p του PC παρά στα ψευτό1080p του Χ1, αλλά παίζει λόγο και η απόσταση. Άλλο το μισό μέτρο της 27άρας και άλλα τα 2-3 μέτρα της 55άρας. Γι' αυτό και στην τηλεόραση μου φαίνονται λίγο καλύτερα τα γραφικά χωρίς φυσικά να είναι.

Βασικά το σκέφτομαι σοβαρά να το παίξω στο X1 φέτος (πρώτη φορά που θα παίξω σε κονσόλα μετά από 3+ χρόνια). Πρώτον επειδή έχω ήδη το παιχνίδι και άρα θα γλυτώσω ένα 30άρι για CD key και δεύτερον γιατί στο PC έχω απηυδήσει πλέον με τους cheaters, αυτούς που προκαλούν αποσυνδέσεις όταν χάνουν κλπ. Θα δείξει.

κλαιν..ενα ολοιδιο φιφα με τα προηγουμενα μονο που προσθεσαν καποια εφε καποιες ''ρεαλιστικες κινησεις''

και στην βροχη τα απονερα...κλαιν μαιν..

@@@δια next gen..

κριμα

"Ολόιδιο" δεν μου φαίνεται σε καμία περίπτωση. Μάλλον βελτιωμένο σε αρκετούς τομείς, χωρίς όμως επαναστατικές αλλαγές. Με λίγα λόγια αυτό που κάνει η ΕΑ σχεδόν κάθε χρόνο.

Δημοσ.

ρε σεις μπας και υπαρχουν κι αλλου deteils και δεν τα βλεπω? το παλιο menu video settings μου βγαζει.Αυτα περιμενατε απο next-gen ποδοσφαιρακι

Παντως δεν αξιζει σε 24αρι 1200p monitor να παιζεις ποδοσφαιρακι θελει την 50αρα σιγουρα η κανενα 27αρι 1440p αλλα ο nzeppos ειπε καλυτερα σε 50αρι

μαλλον συμφωνω με τον euxoulh κλαιν μαιν ον δε λαιν

Δημοσ.

Σε κάθε περίπτωση ο τελικός απολογισμός θα γίνει σε λίγες εβδομάδες στο online, όταν και θα αρχίσουν να εμφανίζονται οι αδυναμίες του παιχνιδιού και τα διάφορα gameplay exploits (πχ. πίεση επί 90', γκολ μόνο με κεφαλιές κλπ). Οι αγώνες με το ΑΙ σε καμία περίπτωση δεν είναι μέτρο σύγκρισης.

ps: ακόμα τίποτα για demo expander, ελπίζω από αύριο.

• Like 1
Δημοσ.

Με πάνω απο 200 ώρες στο 14, αυτό που έχω να πώ στους πιο πάνω που δεν βλέπουν αλλαγές είναι πως ή δεν έπαιξαν πολύ 14, ή δεν είναι σε θέση να δούν τις διαφορές. Τι περιμένατε να δείτε δηλαδή;

Οι διαφορές σε σχέση με το περσινό βγάζουνε μάτι απο το πρώτο δευτερόλεπτο.

Ειδικά στον τομέα των γραφικών και στις κινήσεις των παικτών..

Όσοι ευχαριστήθηκαν το 14 (με τα όποια προβλήματά του) πιστεύω θα ευχαριστηθούν κι αυτό και πολύ περισσότερο κι όλας..

• Like 3
Δημοσ.

ούτε αυτό δούλεψε...

το εκλεισα κι ολα κομπλε μετα σε μενα....... 

Με πάνω απο 200 ώρες στο 14, αυτό που έχω να πώ στους πιο πάνω που δεν βλέπουν αλλαγές είναι πως ή δεν έπαιξαν πολύ 14, ή δεν είναι σε θέση να δούν τις διαφορές. Τι περιμένατε να δείτε δηλαδή;

Οι διαφορές σε σχέση με το περσινό βγάζουνε μάτι απο το πρώτο δευτερόλεπτο.

Ειδικά στον τομέα των γραφικών και στις κινήσεις των παικτών..

Όσοι ευχαριστήθηκαν το 14 (με τα όποια προβλήματά του) πιστεύω θα ευχαριστηθούν κι αυτό και πολύ περισσότερο κι όλας..

εγω εχω ξεκαθαρισει την θεση μου για τα ποδοσφαιρακια εδω και 4χρονια περιμενω το next-gen και ελεγα φετος να μπω δυναμικα

αλλα δεν ειναι next-gen αυτο μλκιες ειναι μια σχετικη αναβαθμηση που κανει καθε χρονο(για αυτο μου την εδωσε)

Δημοσ.

Εδώ αρκετοί αναφέρουν το ίδιο πρόβλημα: http://www.reddit.com/r/FIFA/comments/2fx7qn/pc_demo_available_now/

Όσο για λύσεις ο καθένας κλασικά λέει τα δικά του. Άλλοι λένε disable origin overlay, ο άλλος λέει εγκατέστησε τον windows media player, ό,τι να 'ναι.

εγω εχω ξεκαθαρισει την θεση μου για τα ποδοσφαιρακια εδω και 4χρονια περιμενω το next-gen και ελεγα φετος να μπω δυναμικα

αλλα δεν ειναι next-gen αυτο μλκιες ειναι

Εμένα πάντως μια χαρά nextgen μου φαίνεται. Δηλαδή τι άλλο να κάνουν σε σχέση με πέρσι; (δίνω έμφαση στο "πέρσι", καθότι δεν είχαν χρόνια αλλά μόνο κάμποσους μήνες για να αναπτύξουν κάτι τελείως διαφορετικό)

• Like 2
Δημοσ.

αλλα δεν ειναι next-gen αυτο μλκιες ειναι μια σχετικη αναβαθμηση που κανει καθε χρονο(για αυτο μου την εδωσε)

Πως είχες το next gen στο μυαλό σου; Προβλέπω να περιμένεις καμιά 10αριά χρόνια για να ξαναπαίξεις ποδοσφαιράκι.

• Like 3
Δημοσ.

Εδώ αρκετοί αναφέρουν το ίδιο πρόβλημα: http://www.reddit.com/r/FIFA/comments/2fx7qn/pc_demo_available_now/

Όσο για λύσεις ο καθένας κλασικά λέει τα δικά του. Άλλοι λένε disable origin overlay, ο άλλος λέει εγκατέστησε τον windows media player, ό,τι να 'ναι.

Ναι τα είδα αυτά...καλά αυτό για τον WMP δεν το σχολιάζω...

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξερω ρε Zeppos το κανω το ξανακανω και βλεπω μεγαλη διαφορα.

Το ποδοσφαιρακι ειτε κονσολα ειτε PC παντα στην 55αρα την TV το παιζω και εγω παντως. Η 27αρα μου ειναι στο 1 μετρο και η TV στα 2- 2μιση μετρα. Στην TV με 2160p τολμω να πω οτι δειχνει οσο καλα δειχνει στο μονιτορ σε 1440p λογω αναλυσης.Απιστευτη διαυγεια για παιχνιδι PC σε TV λογω αναλυσης. Kαι φυσικα το προτιμας γιατι ειναι 55 ιντσες και ειναι και ποδοσφαιρακι. Πραγματικα αν καποιος εχει nvidia καρτα για να κανει passthrough το σημα σε 60Hz και εχει UHD tv ας το βαλει και θα με θυμηθει. Δεν γινεται καλυτερο η απολυτη απολαυση στις 55 ιντσες σε τετοια αναλυση στο PC.

Παντως δοκιμασα στην 55αρα με 1080p στο PC με 4xMSAA και το παιχνιδι παραμενει εμφανως καλυτερο σε IQ απο κονσολα στα ματια μου.Στο Xbone εχει πολλα jaggies, δεν πρεπει να παιζει δειγμα AA ειδικα στα cutscenes, και αν εχει θα ειναι FXAA με τοση θολουρα. Δεν βλεπω να ειναι  pure1080p (και οχι upscale) και να δειχνει ετσι. Συνηθως οτι παιζω στην κονσολα και ειναι 1080p αναλυση δειχνει πολυ καλυτερο λογω native αναλυσης (16:9).

• Like 1
Δημοσ.

Δεν αμφιβάλω καθόλου γι' αυτά που λες, απλώς θέλω κι εγώ να τα δω λίγο καλύτερα. Αύριο θα βάλω στην TV να παίζουν παράλληλα και οι δύο εκδόσεις (Χ1 και PC) για να διαπιστώσω διαφορές. Είναι αρκετά που δεν τα έχω πειράξει καθόλου, πχ. στο PC παράδειγμα δεν δοκίμασα καθόλου MSAA, ούτε και σκάλισμα τις ρυθμίσεις της ATI.

Σε κάθε περίπτωση δεν νομίζω να είναι τα γραφικά ή τα jaggies αυτά που θα με κάνουν να προτιμήσω τη μία ή την άλλη έκδοση. Θα εξαρτηθεί περισσότερα από το ποια έκδοση θα προτιμήσουν οι φίλοι μου, σε τι τιμή θα το βρω για PC (από day one εννοείται), αν θα τσιγκλάει πάλι το router στο port forward του origin (αυτά τα pirelli της cyta είναι μια δυστυχία, αλλά τουλάχιστον το Χ1 μπορώ να το βάλω σε DMZ και να ησυχάσω), αν θα πετύχω πάλι PC cheaters με disconnections κλπ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...