chrisxkar Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 αποφασισα να παρω καποιο οργανο γυμναστικης για το σπιτι γιατι λογο δουλειας (δουλευω πρωινα αλλα τις περρισοτερες φορες η υπερωρια παει συννεφο) γυρναω αργα στο σπιτι πολλες φορες μετα απο 10-11ωρο και δεν εχω την ψυχολογια και την υπομονη να παω γυμναστηριο οποτε προτιμω να εχω διαθεσιμο ενα οργανο στο σπιτι να κανω οποτε νοιωθω οτι θελω να κανω να κανω επιτοπου. Τωρα στο ζουμι μετα απο λιγο ψαξιμο σε φορουμ κατεληξα σε ελλειπτικο μηχανημα και ποιο συγκεκριμενα σε αυτο http://www.skroutz.gr/s/386563/Kettler-Cross-M.html για τον λογο οτι διαβασα οτι κανει και για αντοχη και για καψιμο λυπους (ποδηλατο διαβασα οτι μονο καψιμο λυπους κανει και ο διαδρομος οταν κανεις τρεξιμο καταπονει τα γονατα) , και σε συνδιασμο με βαρη που εχω ηδη στο σπιτι νομιζω οτι κατι θα γινει μπορειτε να μου πειτε αποψεις?Κατα ποσο αξιζει η επιλογη μου για αυτο το μηχανημα πρεπει μηπως να παω σε αλλο τυπο?
Dakonblackblade Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Πάρε ένα σχοινάκι. Αν δεις ότι κάνεις 3-4 φορές την εβδομάδα για 2 μήνες συνεχόμενα, πήγαινε πάρε το ελλειπτικό. Αλλιώς τζάμπα λεφτά για την κρεμάστρα. 2
chrisxkar Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 βαρη κανω περιπου 1 χρονο 4 φορες τη εβδομαδα το λιγοτερο οποτε δεν νομιζω οτι δεν θα κανω
Dakonblackblade Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Ε το καλύτερο τότε είναι sprintakia έξω στο δρόμο. Και το ελλειπτικό πάντως δεν είναι άσχημο, 30 λεπτά ήρεμα μετά τα βάρη θα είναι μια χαρά. Και η kettler καλή εταιρεία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα