Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εξαρτάται, ο παππούς μου πήρε σύνταξη από το ΓΕΝ στα 65 του, ενώ ο πατέρας μου αυτή τη στιγμή ως Σμήναρχος που είναι, το νωρίτερο που μπορεί να πάρει σύνταξη (Προσοχή, μιλάω για σύνταξη, όχι για πρόωρη αποστρατεία (εν ολίγοις παραίτηση) που κάνουν πολλοί) είναι περίπου στα ίδια.

Mιλαω για συνταξη.

• Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όσοι θεωρούν εύκολες τις ένστολες δουλειές το λένε προφανώς επειδή δεν έχουν ούτε έναν συγγενή με στολή να δουν πως είναι. Εάν είχαν, θα ήξεραν ότι ισχύει το ακριβώς αντίθετο. 

Εμένα πάντως όλοι οι ένστολοι συγγενείς μου έχουν πάθει τενοντίτιδα στο δεξί χέρι από το να ξύνουν τα παπάρια τους 8 ώρες την μέρα...  :-D

• Like 4
Δημοσ.

Εμένα πάντως όλοι οι ένστολοι συγγενείς μου έχουν πάθει τενοντίτιδα στο δεξί χέρι από το να ξύνουν τα παπάρια τους 8 ώρες την μέρα...  :-D

Kαλο ειναι αυτο για εμας τους απλους πολίτες.

Οσο δεν δουλευουν αυτοι ολα καλα...

Νο news, good news που λενε και οι αγγλοι.

• Like 1
Δημοσ.

3. Το τι ισχυρίστηκε ο φίλος είναι αρμόδιος να μας το πει αυτός και όχι εσύ. Επομένως εσύ μου την λες για μια διαφορετική ερμηνεία σου των ισχυρισμών ενός τρίτου. [1]

2.Αναρωτιέμαι πως κατάφερες να πεις [5] μπούρδες σε 6 σειρές και να γίνεις επιθετικός και αγενής χωρίς λόγο. Υποθέτω πως έχεις νεύρα.

3.Όπως βλέπεις συμφωνεί απόλυτα ως φαίνεται και από το πόστ της παραπάνω, οπότε no comment ως προς αυτό.

2.Είχα την εντύπωση ότι είσαι στις θετικές επιστήμες, παρόλα αυτά από τα γραφόμενά σου καταλαβαίνω ότι από λογική δε σκαμπάζεις και πολύ.Νεύρα έχω ως προς τους ημιμαθείς και τους εξυπνάκηδες που μάλιστα κατόπιν εορτής  με σεντόνια,παραπομπές και φανφάρες πάνε να καλύψουν τα ακάλυπτα δίχως επιχειρήματα.

Το λήγω εδώ γιατί θα καταλήξω σαν κι εσένα με τα σεντόνια σου και θα χαλάσουμε και το τόπικ του φίλου που δεν το άνοιξε για να κλείσει προφανώς...

Δημοσ.

Προφανώς. Σε αυτό έχεις δίκαιο.

Δεν έχω παέι φαντάρος, έχω όμως πατέρα, θείο, παππού "μονιμάδες" όπως τους αναφέρεις. Προφανώς δεν μιλάω για τον ΣΞ όπου πέφτει τρελό ξύσιμο (με κάποιες εξαιρέσεις), αλλά για την ΠΑ  και το ΠΝ που, αφού λες ότι έχεις γνωστούς και συγγενείς, οφείλεις να γνωρίζεις ότι όχι μόνο δεν τα ξύνουν, αλλά κάνουν το ακριβώς αντίθετο (εξαιρούνται φυσικά όσοι κάθονται σε γραφεία που θεωρώ απαράδεκτο ένστολοι να έχουν δουλειές γραφείου).

Δηλαδή ΠΑ και ΠΝ που είναι οι συγγενείς σου πεθαίνουν στη δουλειά και ΣΞ που δεν έχεις κανέναν τα ξύνουν?

Καλά κατάλαβα? 

Δημοσ.

3.Όπως βλέπεις συμφωνεί απόλυτα ως φαίνεται και από το πόστ της παραπάνω, οπότε no comment ως προς αυτό.

2.Είχα την εντύπωση ότι είσαι στις θετικές επιστήμες, παρόλα αυτά από τα γραφόμενά σου καταλαβαίνω ότι από λογική δε σκαμπάζεις και πολύ.Νεύρα έχω ως προς τους ημιμαθείς και τους εξυπνάκηδες που μάλιστα κατόπιν εορτής  με σεντόνια,παραπομπές και φανφάρες πάνε να καλύψουν τα ακάλυπτα δίχως επιχειρήματα.

Το λήγω εδώ γιατί θα καταλήξω σαν κι εσένα με τα σεντόνια σου και θα χαλάσουμε και το τόπικ του φίλου που δεν το άνοιξε για να κλείσει προφανώς...

Αυτός είναι γενικά έτσι. Να μην ασχολούμαι?

Δημοσ.

Ε, θα κατέληξαν όλοι σε ένα γραφείο όπου επόμενο είναι να τα ξύνουν.

Δηλαδή ΠΑ και ΠΝ που είναι οι συγγενείς σου πεθαίνουν στη δουλειά και ΣΞ που δεν έχεις κανέναν τα ξύνουν?

Καλά κατάλαβα? 

Και ΣΞ έχω συγγενείς, παρ' όλα αυτά ξέρω ότι εκεί τα ξύνουν και το παραδέχονται και οι ίδιοι.

Δημοσ.

Ούτε καν. Εκτός κι εάν μιλάς για τίποτα γραφεία δήθεν αεροπορικής ενημέρωσης κτλ όπου πραγματικά κάνουν διακοπές. Όλες οι μάχιμες μοίρες, όμως, κανονικότατα δουλεύουν.

Γνωστη μου τελειωσε ΣΤΥΑ, την βαλανε σε καποια δουλεια που εχει να κανει με ρανταρ-πυργους ελεγχου or something , βαρδιες οτι ωρα προκυψει και ωραριο μεταβλητο. Να μην τα πολυλογω, 3 8ωρα τη βδομαδα ειναι υποχρεωμενοι να βγαζουν στο ποστο αυτο. Τα κανονιζει ετσι με τους συναδλεφους της και τα 8ωρα τα βγαζει ολα μαζι σερι (1 24ωρο). Τις υπολοιπες 6 μερες της εβδομαδας μαντευεις τι κανει.

Λογικα θα ειναι βυσματοθεση που δεν αποτελει τον κανονα, οκ , αλλα απο το στρατο ξηρας που υπηρετησα και διαπιστωνοντας τον ξυσταρχιδισμο που πεφτει απο τους μονιμαδες, δεν γινεται να αμφιβαλλω οτι αεροποριες και ναυτικα ειναι εξοπλισμενα με τσουγκρανες για το ξυσιμο.

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε έτσι είναι η συγκεκριμένη ειδικότητα απο στυα. Έχω γνωστο που κάνει τα ίδια και δεν έχει βύσμα :P

Δημοσ.

Αρχικα μην ακους αυτους που σου λενε το οτι αν δεν εχεις λεφτα δεν ειναι λογος για να μην επιτυχεις (αν θελεις μπορεις) και οτι καποτε δεν ειχαν ουτε να φανε αλλα κοιτα που φτασανε. Αυτου του ιδους τα επιχειρηματα μονο θα σε επιβαρυνουν.

Πρεπει να καταλαβεις απο τωρα οτι εισαι μονος και οτι δεν ενδιαφερεται κανεις για σενα πριν να ειναι πολυ αργα. Κοιτα να περασεις σε μια σχολη  σχετικα ευκολη η στρατιωτικη. Μη τα παρατας και προπαντων μη στηριζεσαι σε κανενα. 

Δημοσ.

σχετικα ευκολη η στρατιωτικη

Από ποια άποψη οι Στρατιωτικές Σχολές είναι εύκολες; Διότι από όποια κι εάν το δεις (είτε μόρια εισαγωγής, είτε ζωή μέσα στη σχολή) παλούκια φαίνονται.

Δημοσ.

Παλουκια οι στρατιωτικες? Γελαει ο κοσμος στα πολυτεχνεια. Φετος εδινες? Αν περασουν φιλοι σου φετος ή αν μπεις σε πραγματικη σχολη θα δεις οτι θα λες αλλα σε 2-3 χρονια.
Ευκολες σχολες, διετεις και οσο για τη ζωη μεσα το πρωτο 2μηνο εχει τρεξιμο μονο. Εξοδος Τεταρτες και σαββατοκυριακα. Και στο 2ο ετος θεωρεισαι ηδη "παλιος" και δε σε πειραζει κανεις (κανεις και καψονια στους φρεσκους δηλαδη αναλογα με το ποσο μεγαλη ειναι η νοητικη καθυστερηση).

• Like 4
Δημοσ.

Παλουκια οι στρατιωτικες? Γελαει ο κοσμος στα πολυτεχνεια. Φετος εδινες? Αν περασουν φιλοι σου φετος ή αν μπεις σε πραγματικη σχολη θα δεις οτι θα λες αλλα σε 2-3 χρονια.

Ευκολες σχολες, διετεις και οσο για τη ζωη μεσα το πρωτο 2μηνο εχει τρεξιμο μονο. Εξοδος Τεταρτες και σαββατοκυριακα. Και στο 2ο ετος θεωρεισαι ηδη "παλιος" και δε σε πειραζει κανεις (κανεις και καψονια στους φρεσκους δηλαδη αναλογα με το ποσο μεγαλη ειναι η νοητικη καθυστερηση).

Akριβως, εχουν 99% αποφοιτηση στα 2 ή 4 έτη, αναλογα τη σχολη. Δεν κοβεται κανεις στα μαθηματα... Οπως ειπες μονο το ποσο καθυστερημενος ειναι καποιος θα μπορουσε να αποτελει παραγοντα δυσκολιας.

• Like 4
Δημοσ.

Από ποια άποψη οι Στρατιωτικές Σχολές είναι εύκολες; Διότι από όποια κι εάν το δεις (είτε μόρια εισαγωγής, είτε ζωή μέσα στη σχολή) παλούκια φαίνονται.

Εντάξει δεν την παλεύεις, φίλος.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...