Timonkaipumpa Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Εντάξει δεν την παλεύεις, φίλος. Το τρίπτυχο "πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια" τελικά πρέπει να κληρονομείται από πατέρα σε γιο. Δεν εξηγείται αλλιώς. 2
mathsrule Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Εντάξει δεν την παλεύεις, φίλος. Γιατί; Θεωρείς λίγα τα μόρια της ΣΜΑ ή θεωρείς τόσο εύκολα τα 4 χρόνια μέσα στη σχολή;
Pablo_Hasan Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Το τρίπτυχο "πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια" τελικά πρέπει να κληρονομείται από πατέρα σε γιο. Δεν εξηγείται αλλιώς. δεν ξέρω αν κληρονομειται, αλλά για μερικούς φαινεται ότι ειναι η μοναδική επιλογή που έχουν στη ζωή τους... 1
veteranos123 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Ρε παιδιά πως γίνεται να χαλάτε τα θέματα πια. Μπήκε ο topic starter να γράψει ένα πρόβλημα και καταλήξατε να λέτε για τα στρατιωτικά επαγγέλματα, για το αν ξύνονται οι συγγενείς σας κλπ.
Timonkaipumpa Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 δεν ξέρω αν κληρονομειται, αλλά για μερικούς φαινεται ότι ειναι η μοναδική επιλογή που έχουν στη ζωή τους... Τότε κάτι βλέπουν λάθος.... Εάν, παρ' όλα αυτά, είναι η μοναδική επιλογή τότε μπορεί κανείς απλά να μην διαλέξει τίποτα.
simaras Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Παντως πως αλλαζουν οι καιροι ε?Προ κρισης κοροιδευανε-με τα σωματα ασφαλειας,ακουγαμε για κανα γνωστο που πηγαινε ΕΠΟΠ και τον δουλευανε-με και τωρα ο ΕΠΟΠ εξακολουθει να καθαριζει χιλιαρικακι ενω εσυ εξυπνε χ,ψ ινσομνιακ, κατσε με το πτυχιακι σου και το μεταπτυχιακο σου να δουλευεις τηλεφωνικο κεντρο για 350 ευρω το μηνα και αυτο αμα το βρεις κιολας. Δεν εξαιρω τον εαυτο μου απο αυτη τη νοοτροπια.Θυμαμαι τι σκεφτηκα οταν απολυθηκα απο το στρατο και ενας μονιμας μας ελεγε στην εξοδο <<αντε και σε λιγα χρονια παλι εδω θα ειστε>>.
Pa0ki Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Χιλιαρικάκι δεν καθαρίζει φίλος μου αξιωματικός, σιγά μην παίρνουν τόσο οι ΕΠ.ΟΠ. 1
Lucifer Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Το πρόβλημα με επαγγέλματα τύπου ΕΠΟΠ και ματατζή δεν ήταν ποτέ το μισθολογικό. 4
linuslost Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Χιλιαρικάκι δεν καθαρίζει φίλος μου αξιωματικός, σιγά μην παίρνουν τόσο οι ΕΠ.ΟΠ. Παιρνουν 800... παλι πολλα δεν ειναι? Ουτε 300 δεν επρεπε να περνουν οι συγκεκριμενοι!
Valerie_ Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Παιδιά θα αναλύσουμε το μισθολόγιο τώρα,δώστε καμιά πρόταση
funbreaker Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Το πρόβλημα με επαγγέλματα τύπου ΕΠΟΠ και ματατζή δεν ήταν ποτέ το μισθολογικό. αλλά το ιδεολογικό?
Lucifer Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Προφανώς. ΕΠΟΠ μετά την αρχή της κρίσης βέβαια, είναι πιο κατανοητό.
Pablo_Hasan Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 όσοι μπήκαν στο στρατό απλά για να φάνε ένα κομμάτι ψωμί, συνήθως δεν ενοχλούν τους άλλους. Οι απαλευτοι είναι οι στρατοκαυλοι που την είδαν εξουσία και και οι καριερίστες... 1
JonReaper Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Ρε παιδιά πως γίνεται να χαλάτε τα θέματα πια. Μπήκε ο topic starter να γράψει ένα πρόβλημα και καταλήξατε να λέτε για τα στρατιωτικά επαγγέλματα, για το αν ξύνονται οι συγγενείς σας κλπ. Αυτο ακριβως θα έλεγα ... από το προβλημά μου καταλήξανε να μιλάνε για αστυνομία , στρατό και οτι άλλο θες .. ειναι ντροπη να ειναι καποιος αστυνομικος ? Απο αναγκη θα εκανα τα παντα ... ακομα και μπατσος . Και για οσους μου λετε ασε τις δουλειες και κοιτα να διαβασεις το καλοκαιρι , οταν λεμε δεν εχω το εννοώ .... μετα τις εξετάσεις ( β΄ λυκειου ) σχεδον καθε φορα οι φιλοι μου πανε για καφε , γρανιτα ... απο 1 μεχρι 2 ευρω . Ουτε αυτα ακομα ... βρισκω μια δικαιολογια παντα οπως πρεπει να διαβασω για το επομενο μαθημα ... εχω ιδιαιτερα σε λιγο και άλλα πολλα . Και στην τελική καταληγεις να σε λενε οτι δεν εχεις ζωη και εισαι ολη μερα κλησμενος μεσα περνόντας ώρες στο pc ή διαβάζοντας ... 2
Razor_7 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 όσοι μπήκαν στο στρατό απλά για να φάνε ένα κομμάτι ψωμί, συνήθως δεν ενοχλούν τους άλλους. Οι απαλευτοι είναι οι στρατοκαυλοι που την είδαν εξουσία και και οι καριερίστες... άκου λογική. Πού 'σαι ρε Παπανδ. να μοιράσεις λιγάκι ψωμάκι στο λαο? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα