Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έβαλα μισή χούφτα κατά λάθος στο κεφάλι με υγρό πατώματος.

Το ξέπλυνα σχεδόν αμέσως και μετά έβαλα σαμπουάν.

Παίζει να πάθω κάτι;

Θα επαναλαβω μια απαντηση που ειχα διαβασει πριν απο λιγο καιρο σε παρομοιο αγωνιωδες ερωτημα

"πως κανεις ετσι ρε φιλε, το πολυ-πολυ να ψοφησεις"

Εγω παντως ειχα ψοφησει απο τα γελια :-D

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

το γελας? καποια μαλλια λαδωνουν πολυ. Αν εχεις και να τα λουσεις 4 μηνες ειναι οτι πρεπει.

Δημοσ.

Λοιπόν αυτούς που βάζουν στο χείλος της μπανιέρας μπουκάλια με ακουα φόρτε, υγρά πατώματος, εντομοκτόνα (εκτός κι αν δεν υπάρχει ΠΟΥΘΕΝΑ αλλού χώρος στο σπίτι), του κατατάσσω άνετα στην κατηγορία των ηλιθίων. Είναι τα ίδια άτομα που μπορεί να βάλουν μπάλες ναφθαλίνης ή άλλα χημικά στο ντουλάπι με τα τρόφιμα... Έλεος ρε common sense. Έμενα μόνος μου αρκετά χρόνια, που δεν υπήρχαν ούτε παιδάκια γύρω ούτε γέροι να κάνουν μαλακία, κ πάλι τα είχα αυτά τα πράγματα σε μια τάξη.Τόσο δύσκολο είναι πιά;

• Like 6
Δημοσ.

<p>Λοιπόν αυτούς που βάζουν στο χείλος της μπανιέρας μπουκάλια με ακουα φόρτε, υγρά πατώματος, εντομοκτόνα (εκτός κι αν δεν υπάρχει ΠΟΥΘΕΝΑ αλλού χώρος στο σπίτι), του κατατάσσω άνετα στην κατηγορία των ηλιθίων. Είναι τα ίδια άτομα που μπορεί να βάλουν μπάλες ναφθαλίνης ή άλλα χημικά στο ντουλάπι με τα τρόφιμα... Έλεος ρε common sense. Έμενα μόνος μου αρκετά χρόνια, που δεν υπήρχαν ούτε παιδάκια γύρω ούτε γέροι να κάνουν μαλακία, κ πάλι τα είχα αυτά τα πράγματα σε μια τάξη.Τόσο δύσκολο είναι πιά;</p>

Μιλάμε έκανε σοβαρή μαλακια ο άλλος που το άφησε πάνω στη μπανιέρα. Εμείς τέτοια απορρυπαντικα τα έχουμε κάτω στο πάτωμα και μακριά από εκεί που κάνουμε μπάνιο. Εννοείται το μπουκάλι ήταν ίδιο στυλ με του σαμπουάν.

<p>Βρε φίλε άμα έχεις καράφλα μην φοβάσαι καθόλου.Θα γυαλίζει πιο πολύ.</p>

Δεν έχω φαλάκρα, από τα, 40;; κρατιέμαι ακόμα. :)

Δημοσ.

Εντάξει δεν είναι χλωρίνη ή aqua forte .. Για πάτωμα είναι ήπια γενικά. Αφού δεν σου μπήκε στα ματιά πάλι καλά. Ξέβγαλμα καλό και μην είστε αλανταλον στο θέμα της τάξης..

Δημοσ.

Εντάξει δεν είναι χλωρίνη ή aqua forte .. Για πάτωμα είναι ηπια γενικά...

Τι πραγμα, το ηπιες? :unsure:

Γρηγορα για πλυση στομαχου.

Δημοσ.

Επειδη το ανγχος σου αν καταλαβα καλα εχει να κανει με την υγεια των μαλλιων

γιατι στο δερμα με την επαφη δε παιζει να γινει κατι εφοσον το ξεπλυνες κιολας.

Λοιπον πριν 10 χρονια περιπου ειχα χλωρινες στα χερια μου γιατι καθαριζα

και μετα επιασα το κεφαλι μου να το ξυσω και γεμισα μπολικη χλωρινη (ηταν και παχυρευστη) και πηγα και εριξα σκετο νερο εκεινη τη στιγμη και λουστικα με σαμπουαν μετα απο ωρες.

Ε αφου δεν επαθα κατι η αφου δεν εχασα εγω τα μαλλια μου δε προκειται να παθεις τπτ εσυ.

Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Επειδη το ανγχος σου αν καταλαβα καλα εχει να κανει με την υγεια των μαλλιων<br>

γιατι στο δερμα με την επαφη δε παιζει να γινει κατι εφοσον το ξεπλυνες κιολας.<br>

Λοιπον πριν 10 χρονια περιπου ειχα χλωρινες στα χερια μου γιατι καθαριζα<br>

και μετα επιασα το κεφαλι μου να το ξυσω και γεμισα μπολικη χλωρινη (ηταν και παχυρευστη) και πηγα και εριξα σκετο νερο εκεινη τη στιγμη και λουστικα με σαμπουαν μετα απο ωρες.<br>

Ε αφου δεν επαθα κατι η αφου δεν εχασα εγω τα μαλλια μου δε προκειται να παθεις τπτ εσυ.<br><br>

Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App

Ωραίος, σε ευχαριστώ. Προς το παρόν έχω ακόμα τα μαλλιά μου :)

Δημοσ.

Εγώ επί μια βδομάδα έβαζα στο κεφάλι μου τη λοσιόν της μάνας μου και αναρωτιόμουν γιατί τα μαλλιά μου γίνονταν σκ@τ@...

Δημοσ.

Χαχαχα καλα πατε για μπανιο και με κλειστα ματια περνετε τα σαμπουαν;;;καλα που δεν βαλατε και χλωρινη και μετα λιγο εντομοκτονο για τις κατσαριδες αντι για λακ και ετοιμοι για την εξοδο :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...