rus Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Έβαλα μισή χούφτα κατά λάθος στο κεφάλι με υγρό πατώματος. Το ξέπλυνα σχεδόν αμέσως και μετά έβαλα σαμπουάν. Παίζει να πάθω κάτι; Θα επαναλαβω μια απαντηση που ειχα διαβασει πριν απο λιγο καιρο σε παρομοιο αγωνιωδες ερωτημα "πως κανεις ετσι ρε φιλε, το πολυ-πολυ να ψοφησεις" Εγω παντως ειχα ψοφησει απο τα γελια
agrio.imeros Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Άμα λούστηκες και με αυτό ... είσαι αρχηγός ... 11
rus Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 το γελας? καποια μαλλια λαδωνουν πολυ. Αν εχεις και να τα λουσεις 4 μηνες ειναι οτι πρεπει.
De@th L0rd Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Λοιπόν αυτούς που βάζουν στο χείλος της μπανιέρας μπουκάλια με ακουα φόρτε, υγρά πατώματος, εντομοκτόνα (εκτός κι αν δεν υπάρχει ΠΟΥΘΕΝΑ αλλού χώρος στο σπίτι), του κατατάσσω άνετα στην κατηγορία των ηλιθίων. Είναι τα ίδια άτομα που μπορεί να βάλουν μπάλες ναφθαλίνης ή άλλα χημικά στο ντουλάπι με τα τρόφιμα... Έλεος ρε common sense. Έμενα μόνος μου αρκετά χρόνια, που δεν υπήρχαν ούτε παιδάκια γύρω ούτε γέροι να κάνουν μαλακία, κ πάλι τα είχα αυτά τα πράγματα σε μια τάξη.Τόσο δύσκολο είναι πιά; 6
palawiaris Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Βρε φίλε άμα έχεις καράφλα μην φοβάσαι καθόλου.Θα γυαλίζει πιο πολύ.
Thessalonikios200 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 <p>Λοιπόν αυτούς που βάζουν στο χείλος της μπανιέρας μπουκάλια με ακουα φόρτε, υγρά πατώματος, εντομοκτόνα (εκτός κι αν δεν υπάρχει ΠΟΥΘΕΝΑ αλλού χώρος στο σπίτι), του κατατάσσω άνετα στην κατηγορία των ηλιθίων. Είναι τα ίδια άτομα που μπορεί να βάλουν μπάλες ναφθαλίνης ή άλλα χημικά στο ντουλάπι με τα τρόφιμα... Έλεος ρε common sense. Έμενα μόνος μου αρκετά χρόνια, που δεν υπήρχαν ούτε παιδάκια γύρω ούτε γέροι να κάνουν μαλακία, κ πάλι τα είχα αυτά τα πράγματα σε μια τάξη.Τόσο δύσκολο είναι πιά;</p> Μιλάμε έκανε σοβαρή μαλακια ο άλλος που το άφησε πάνω στη μπανιέρα. Εμείς τέτοια απορρυπαντικα τα έχουμε κάτω στο πάτωμα και μακριά από εκεί που κάνουμε μπάνιο. Εννοείται το μπουκάλι ήταν ίδιο στυλ με του σαμπουάν. <p>Βρε φίλε άμα έχεις καράφλα μην φοβάσαι καθόλου.Θα γυαλίζει πιο πολύ.</p> Δεν έχω φαλάκρα, από τα, 40;; κρατιέμαι ακόμα.
Prof_Chaos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Εντάξει δεν είναι χλωρίνη ή aqua forte .. Για πάτωμα είναι ήπια γενικά. Αφού δεν σου μπήκε στα ματιά πάλι καλά. Ξέβγαλμα καλό και μην είστε αλανταλον στο θέμα της τάξης..
somebody:) Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Φαντάζομαι θα του ήρθε μια ξαφνική λαχτάρα να σφουγγαρίσει το πάτωμα. Με το κεφάλι. ΚΛΑΙΩ!!! 1
rus Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Εντάξει δεν είναι χλωρίνη ή aqua forte .. Για πάτωμα είναι ηπια γενικά... Τι πραγμα, το ηπιες? Γρηγορα για πλυση στομαχου.
Thessalonikios200 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 [ATTACH]585247[/ATTACH] Αυτό τα έκανε όλα, δείτε και την θέση στη μπανιέρα. 1
stamatinho Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Επειδη το ανγχος σου αν καταλαβα καλα εχει να κανει με την υγεια των μαλλιων γιατι στο δερμα με την επαφη δε παιζει να γινει κατι εφοσον το ξεπλυνες κιολας. Λοιπον πριν 10 χρονια περιπου ειχα χλωρινες στα χερια μου γιατι καθαριζα και μετα επιασα το κεφαλι μου να το ξυσω και γεμισα μπολικη χλωρινη (ηταν και παχυρευστη) και πηγα και εριξα σκετο νερο εκεινη τη στιγμη και λουστικα με σαμπουαν μετα απο ωρες. Ε αφου δεν επαθα κατι η αφου δεν εχασα εγω τα μαλλια μου δε προκειται να παθεις τπτ εσυ. Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App
Thessalonikios200 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Επειδη το ανγχος σου αν καταλαβα καλα εχει να κανει με την υγεια των μαλλιων<br> γιατι στο δερμα με την επαφη δε παιζει να γινει κατι εφοσον το ξεπλυνες κιολας.<br> Λοιπον πριν 10 χρονια περιπου ειχα χλωρινες στα χερια μου γιατι καθαριζα<br> και μετα επιασα το κεφαλι μου να το ξυσω και γεμισα μπολικη χλωρινη (ηταν και παχυρευστη) και πηγα και εριξα σκετο νερο εκεινη τη στιγμη και λουστικα με σαμπουαν μετα απο ωρες.<br> Ε αφου δεν επαθα κατι η αφου δεν εχασα εγω τα μαλλια μου δε προκειται να παθεις τπτ εσυ.<br><br> Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App Ωραίος, σε ευχαριστώ. Προς το παρόν έχω ακόμα τα μαλλιά μου
stelios18120 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Αφου εχεις ακομα μαλλια εισαι οκ μην ανησυχεις
zynif Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Εγώ επί μια βδομάδα έβαζα στο κεφάλι μου τη λοσιόν της μάνας μου και αναρωτιόμουν γιατί τα μαλλιά μου γίνονταν σκ@τ@...
stelios18120 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Χαχαχα καλα πατε για μπανιο και με κλειστα ματια περνετε τα σαμπουαν;;;καλα που δεν βαλατε και χλωρινη και μετα λιγο εντομοκτονο για τις κατσαριδες αντι για λακ και ετοιμοι για την εξοδο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα