4saken Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Επειδή έχω νέα σχετικα (τουριστικη)επιχείρηση δεν μου έχει τύχει ακόμα.Ποια είναι η διαδικασία? Τι ζητάνε?Φαντάζομαι εξαρτάται απο το ειδος της επιχείρησης...τσεκαρουν αποδειξεις,συγκεντρωτικές προηγούμενων τριμηνων κτλ? έχουν δικαίωμα πχ να ψάξουν οι ίδιοι τα συρτάρια,τα σκουπίδια,μια τσάντα?
Basilhs23___ Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Πρέπει να κρατάς αρχείο με τα φορολογικά έγγραφα της επιχείρησής σου. Αν κάνουν επιτόπιο έλεγχο μπορεί να σου ζητήσουν τα πάντα και θα πρέπει να τους τα δώσεις. Αν είναι κάποιος έλεγχος από την ΔΟΥ μπορεί να σου στείλουν επιστολή και να σου πούνε συγκεκριμένα τι θέλουνε. Να ψάξουν μόνοι τους δεν έχουν δικαίωμα, εκτός αν πρόκειται για κάτι σοβαρό και δεν μιλάμε για φορολογικό έλεγχο πλέον αλλά για αστυνομικό εέλγχο και κάτι χοντρό.
NikosKallithea Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Μπορούν να ψάξουν οτιδήποτε υπάρχει στην επιχείρηση, δηλαδή συρτάρια ταμειακή, σημειώσεις, σκουπίδια, εκτος απο την τσάντα σου και τα προσωπικά σου αντικείμενα Το χειρότερο δεν που μπορούν να βρουν ειναι το μπλοκάκι που σημειώνεις τους πελάτες και δίπλα τα ποσά.
Dakonblackblade Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Ρώτα τα παιδιά από που είναι καταγωγή, θα βρεθείτε κουμπάροι, κέρνα καφέ και ρώτα με πόσα καθαρίζεις 1
ChimairaX Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Ρώτα τα παιδιά από που είναι καταγωγή, θα βρεθείτε κουμπάροι, κέρνα καφέ και ρώτα με πόσα καθαρίζεις Στην χειρότερη περίπτωση ισχύει... 1
Anorymous Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Επειδή έχω νέα σχετικα (τουριστικη)επιχείρηση δεν μου έχει τύχει ακόμα.Ποια είναι η διαδικασία? Τι ζητάνε?Φαντάζομαι εξαρτάται απο το ειδος της επιχείρησης...τσεκαρουν αποδειξεις,συγκεντρωτικές προηγούμενων τριμηνων κτλ? έχουν δικαίωμα πχ να ψάξουν οι ίδιοι τα συρτάρια,τα σκουπίδια,μια τσάντα? Προσεχε πολυ τωρα ακουσα οτι μπορει αν χρωστας η σου κοψει προστιμο στα καπακια να κανει κατασχεση τις εισπραξεις.
Zein Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Μπορούν να ψάξουν οτιδήποτε υπάρχει στην επιχείρηση, δηλαδή συρτάρια ταμειακή, σημειώσεις, σκουπίδια, εκτος απο την τσάντα σου και τα προσωπικά σου αντικείμενα Kατσε, με ποιο δικαιωμα μπορουν να ψαξουν τα συρταρια και τα ντουλαπια? Ταμειακη το καταλαβαινω, σκουπιδια..εχμμ οκ βιτσια ειναι αυτα αλλα ολα τα αλλα?
BritGreek Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Και τις άδειες χρήσης των προγραμμάτων και των λειτουργικών. Ακόμα και για το winrar.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα