barrcode Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Καλησπερα, Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα.Με την 8800gt ειχες συνδεδεμενες 2 οθονες(μια tv monitor 32αρα samsung και μια samsgung monitor 23αρα).η συνδεση ηταν η εξης: η μεγαλη με hdmi απο τιβι σε dvi pc και η μικρη απο vga οθονη σε dvi pc(με dvi σε dvi δεν μπορουσα να τις συνδεσω δεν ξερω γιατι). Η μικρη σε αναλυση 1920*1080 και η μεγαλη σε 1650*1080(η μεγαλη οταν την εβαζα σε 1920*1080 δεν ειχε καλα χρωματα και χαλαγε η εικονα ,παλι δεν ξερω γιατι) Το θεμα ειναι οτι τα ειχα βολεψει. Ξαφνικα και ενω ολα ηταν οκ σταματαει να αναγνωριζεται η τιβι και η μικρη χανει την αναλυση της και πεφτει σε μικροτερη.Απο τοτε δεν μπορω να τις κανω να δουλεψουν μαζι. Το προβλημα ειναι οτι ουτε μονη την τιβι αναγνωριζει.Μονο η μικρη δουλευει με vga σε dvi.(DVI ΣΕ DVI παλι δεν δουλευει ακομα και τωρα που ειναι μονη της,παλι δεν ξερω γιατι) ερωτω...μηπως τα επαιξε η καρτα γραφικων?Πριν λιγο καιρο το πισι δεν ανοιγε καν,το πηγα για φτιαξιμο και μου ειπε η καρτα τα φτησε.Μου την ζεστανε ομως και μετα δουλευε. Αν φταιει η καρτα με ποια να την αλλαξω για να μπορω να δουλευω ανετα dual monitor??? αν ειναι σε λαθος μερος το topic ας μεταφερθει παρακαλω
Xristaras12 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 ναι η σειρα 8 της nvidia ειχε τα θεματα της.Και που σου κρατησε τοσο πολυ ειναι. Τι χρηση κανεις στον υπολογιστη; η καρτα 99% πηγε στον αλλο κοσμο.
barrcode Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Καποια προταση καρτας γραφικων για αντικατασταση της 8800gt?Δεν θελω να χαλασω πολλα λεφτα γιατι δεν εχω και ιδιαιτερες απαιτησεις! Μονο κανα hon παιζω αραια και που.Κυριως ταινιες και σειρες
SPANK Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Άμα θέλεις πρόταση για καρτούλα ρώτα στην κατάληλη κατηγορία εδώ http://www.insomnia.gr/topic/515009-%CE%B2%CE%BF%CE%B7%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%B1%CF%83-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%89%CE%BD/ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα