Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καναν οι αρχαιες μπικινι; Κι εγω νομιζα οτι επαιζε πολυ τριχα εκεινα τα χρονια

Οι Ελληνίδες της κλασικής εποχής συνηθίζουν να κάνουν μια προσεκτική αποτρίχωση, χρησιμοποιώντας τα λυχνάρια τους για να καίνε τις μακρύτερες τρίχες, όπως το αναφέρει ωμά η Πραξαγόρα στις Εκκλησιάζουσες του Αριστοφάνη προσφωνώντας το λυχνάρι της:

"Μόνο εσύ φωτίζεις τα απόκρυφα σημεία των μηρών μας, καίγοντας το τρίχωμα που ανθίζει εκεί".

Το πιο ελαφρύ χνούδι το απομάκρυναν τις περισσότερες φορές με ξυράφι φτιαγμένο από έλασμα χαλκού ή οψιδιανού, και λιγότερο με τσιμπιδάκι ή κρέμα. Διάφορες αγγειογραφίες επιβεβαιώνουν, πως η αποτρίχωση σε μερικές γυναίκες, ήταν πλήρης.

Μερικές από τις δούλες βαρβαρικής προέλευσης, ιδιαίτερα οι τροφοί από την Θράκη, είχαν δερματοστιξίες, (τατουάζ), όπως μαρτυρούν κάποιες αγγειογραφίες.

Στο θέμα μας, επειδή αναφέρθηκε κερί πιο πάνω, τι παίζει; Υπάρχει κανένας που το κάνει αυτό; Δε χρειάζεται επαγγελματία;

Δημοσ.

Παίδες μια ερώτηση!Οσο αναφορά τις αποτριχωτικές κρέμες(μάρεσε η ιδέα),ξέρουμε κάποια δοκιμασμένη που να κάνει καλή δουλειά,και να μην επιβαρύνει το δέρμα???(με τα χημικά ισως που περιέχει)

Δημοσ.

όλες επιβαρύνουν το δέρμα , όποιος σου πει το αντίθετο σε δουλευει

Δημοσ.

Το laser ξερουμε τι παιζει απο κοστος; Και ποσες επισκεψεις πρεπει να κανεις;

απο μία προχειρη ματια που ειχα ρίξει στο παρελθόν νομίζω πως δεν κάνουν σε αυτην την περιοχή λόγω της ευαισθησιας!

Δημοσ.

απο μία προχειρη ματια που ειχα ρίξει στο παρελθόν νομίζω πως δεν κάνουν σε αυτην την περιοχή λόγω της ευαισθησιας!

εισαι σιγουρος; οι πορνοσταρ δεν χρησιμοποιουν αυτη τη μεθοδο; 

τεσπα το κοστος υποθετω θα ειναι απαγορευτικο.

Δημοσ.

εισαι σιγουρος; οι πορνοσταρ δεν χρησιμοποιουν αυτη τη μεθοδο; 

τεσπα το κοστος υποθετω θα ειναι απαγορευτικο.

Θα σε γελάσω φιλος!Δεν θελω να σε πάρω στον λαιμό μου....

Δημοσ.

Γενικά το ξύρισμα είναι το χειρότερο για εκείνη την περιοχή. Το laser είναι το καλύτερο άλλα για μακροχρόνια και όχι "μόνιμα" όπως θέλουν να λένε οι "κλινικές" αποτρίχωσης , θέλει αρκετές συνεδρίες με διάστημα μήνα αναμεσά τους ώστε να αλλάξει η συμπεριφορά του θύλακα και να βγάζει λεπτότερες σαν χνούδι. Για μένα πάντως επειδή δεν έχω χρόνο να περισσεύει το καλύτερο είναι το trimming. Το χειρότερο με διαφορά είναι το ξυράφι. Ειδικά αν δεν είναι συνήθεια κ πόσο μάλλον καλοκαίρι με ιδρώτες, βρωμιά κ τριβή. Άπαπα. Μαζοχισμός. Κρέμα σε τέτοιες περιοχές ούτε καν. Τα γκομενάκια που θέλουν γκόμενους τόσο άτριχους κ τούμπανα, ας κοιτάξουν πρώτα να προσφέρουν τα αντίστοιχα, μετά τα υπόλοιπα γίνονται. Το πολύ πολύ ας φτιαχτούν βλέποντας καμια gay τσόντα με μπρατσαράδες κ ας μη μας τα ζαλίζουν τόσο πολύ με ΤΡΙΧΕΣ.

Δημοσ.

δωρεάν ειναι..δεν πάμε όλοι μαζί?? :-D

Γενικά το ξύρισμα είναι το χειρότερο για εκείνη την περιοχή. Το laser είναι το καλύτερο άλλα για μακροχρόνια και όχι "μόνιμα" όπως θέλουν να λένε οι "κλινικές" αποτρίχωσης , θέλει αρκετές συνεδρίες με διάστημα μήνα αναμεσά τους ώστε να αλλάξει η συμπεριφορά του θύλακα και να βγάζει λεπτότερες σαν χνούδι. Για μένα πάντως επειδή δεν έχω χρόνο να περισσεύει το καλύτερο είναι το trimming. Το χειρότερο με διαφορά είναι το ξυράφι. Ειδικά αν δεν είναι συνήθεια κ πόσο μάλλον καλοκαίρι με ιδρώτες, βρωμιά κ τριβή. Άπαπα. Μαζοχισμός. Κρέμα σε τέτοιες περιοχές ούτε καν. Τα γκομενάκια που θέλουν γκόμενους τόσο άτριχους κ τούμπανα, ας κοιτάξουν πρώτα να προσφέρουν τα αντίστοιχα, μετά τα υπόλοιπα γίνονται. Το πολύ πολύ ας φτιαχτούν βλέποντας καμια gay τσόντα με μπρατσαράδες κ ας μη μας τα ζαλίζουν τόσο πολύ με ΤΡΙΧΕΣ.

την εχω πατήσει με trimming απειρες φορες!Ολο λεω αντε θα το ξανακάνω και κόβομαι συνέχεια!κρέμα γιατί όχι σε αυτην την περιοχή??

Δημοσ.

σα το ξυραφάκι δεν έχει, καλο μούλιασμα και σε 5 λεπτα εχει γίνει βελούδο.

Φιλε ειναι ανάλογα την ευαισθησία του δέρματος του κάθε ανθρώπου!Σε μένα το ξυραφάκι μετα απο 2-3 μέρες μου προκαλεί κοκκινιλες και έντονο κνησμο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...