Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

γενικα καλυτερο ξυραφι ή μηχανη; και τι μηχανη; διοτι εγω 18 χρονων ειμαι και χρησιμοποιουσα ξυραφι νταξει δεν ειχα καποιο προβλημα... σημερα με τη μηχανη του πατερα μου τα πηρα και ηταν γελοιο, πολυ πιο γρηγορο, ουτε σημαδια ουτε τσουξιμο τιποτα.... τωρα δε ξερω αν μετα τη μηχανη θελει να βαζουμε κατι... οποτε απαντηστε θεωρειται καλυτερο το ξυραφι ή η μηχανη; ελπιζω να εχουμε απαντησεις πολλες αλλιως ανοιγω θεμα :Ρ

Δημοσ.

Κοίταξε εγώ προσωπικά προτιμώ να μην υπάρχει τίποτα, τώρα η μηχανή αφήνει μικρού μεγέθους τρίχα και δεν μ αρέσει. 

Μετά την μηχανή? όχι δεν νομίζω να χρειάζεσαι κάτι. Απλά εγώ ψάχνω κάτι για να μην είναι τόσο ευαίσθητο το δέρμα σε αυτή την περιοχή. Δεν έχω πρόβλημα όση ώρα και αν κάνω.

Δημοσ.

Κάνεις τίποτα πριν?

Δεν θα βάλεις κάτι πριν,για να γλυτώσεις το μετα!Το μόνο που μπορείς να βάλεις πριν είναι κρέμα ή αφρό ξυρίσματος για ευαίσθητα δέρματα!Μετα πάρε μια καλή ενυδατική και βάλτην αφόυ ξεβγάλεις και σκουπισεις καλά την περιοχή!Εαν δεις οτι αφου απορροφηθει,ξαναεμφανίζονται τα προβλήματα,ξαναβάλε!

γενικα καλυτερο ξυραφι ή μηχανη; και τι μηχανη; διοτι εγω 18 χρονων ειμαι και χρησιμοποιουσα ξυραφι νταξει δεν ειχα καποιο προβλημα... σημερα με τη μηχανη του πατερα μου τα πηρα και ηταν γελοιο, πολυ πιο γρηγορο, ουτε σημαδια ουτε τσουξιμο τιποτα.... τωρα δε ξερω αν μετα τη μηχανη θελει να βαζουμε κατι... οποτε απαντηστε θεωρειται καλυτερο το ξυραφι ή η μηχανη; ελπιζω να εχουμε απαντησεις πολλες αλλιως ανοιγω θεμα :Ρ

Αναλόγως τι θές!Ξυράφι αργούν περισσοτερο να ξαναεμφανιστούν τρίχες και ειναι απολύτως απαλό το δέρμα!Φυσικά μετα ίσως (ανάλογα το δέρμα σου) να έχεις κάποιες παρενέργειες!

Μηχανή αφήνει απολύματα και (κατα την γνωμη μου παντα) ειναι δύσκολο να την κοντρολαρεις με λεπτομέρεια σε τέτοιες περιοχές!Αλλα γλυτώνεις ίσως τα after!(+οτι οσες φορεις εχω κοπεί ειναι απο μηχανη!και δεν θέλει αστεία εκει κάτω!)

Δημοσ.

Μην δοκιμασετε μετα το ξυρισμα αν κοπειτε να βαλετε after-shave, μια φορα το δοκιμασα, δεν φανταζεστε για τι τσουξιμο μιλαμε. Απο τις χειροτερες εμπειριες στην ζωη μου. :fear:

Κατα τα αλλα και εγω ξυραφι χρησιμοποιω, το μονο που κανω και βοηθαει ειναι πριν καυτο νερο που μαλακωνει το δερμα και κανει διαστολη των θυλακων που ειναι οι τριχες αν δεν κανω λαθος οποτε βγαινουν πιο ευκολα και με λιγοτερα κατα το δυνατον κοψιματα.

Απο κει και περα, και εγω θα ηθελα αν υπαρχει κατι αλλο να δοκιμασω που να κανει το δερμα οπως το ξυρισμα ομως απλα για πιο πολυ καιρο. Δεν ποναω οποτε κοβομαι, ουτε εχω θεμα μετα με σπυρακια κλπ. μιας και δεν εχω ευαισθητο δερμα, ομως ειναι ταλαιπωρια καλως ή κακως.

Δημοσ.

<p>Γενικά το ξύρισμα είναι το χειρότερο για εκείνη την περιοχή. Το laser είναι το καλύτερο άλλα για μακροχρόνια και όχι "μόνιμα" όπως θέλουν να λένε οι "κλινικές" αποτρίχωσης , θέλει αρκετές συνεδρίες με διάστημα μήνα αναμεσά τους ώστε να αλλάξει η συμπεριφορά του θύλακα και να βγάζει λεπτότερες σαν χνούδι. Για μένα πάντως επειδή δεν έχω χρόνο να περισσεύει το καλύτερο είναι το trimming. Το χειρότερο με διαφορά είναι το ξυράφι. Ειδικά αν δεν είναι συνήθεια κ πόσο μάλλον καλοκαίρι με ιδρώτες, βρωμιά κ τριβή. Άπαπα. Μαζοχισμός. Κρέμα σε τέτοιες περιοχές ούτε καν. Τα γκομενάκια που θέλουν γκόμενους τόσο άτριχους κ τούμπανα, ας κοιτάξουν πρώτα να προσφέρουν τα αντίστοιχα, μετά τα υπόλοιπα γίνονται. Το πολύ πολύ ας φτιαχτούν βλέποντας καμια gay τσόντα με μπρατσαράδες κ ας μη μας τα ζαλίζουν τόσο πολύ με ΤΡΙΧΕΣ.</p>

Πρεπει να ποναει το λειζερ ομως... Προσωπικα σε μερη οπως μασχαλες και εκει κατω, τις παιρνω πιο πολυ για θεματα υγεινης, ιδρωτας κτλ. Ασε που αν γυρισει τριχα μπορεις να παθεις μολυνση!

Δημοσ.

και στην ''περιοχη'' εκει κατω τι ειναι καλυτερο; μηχανη ή ξυραφι; και επισης αν χρησιμοποιει καποιος μηχανη πχ ειναι καλο να εχει 2; ενα για τη ''περιοχη'' και ενα για το προσωπο; ή αν βγαλεις το καπακι και το καθαρισεις δε τρεχει τπτ ? :)

Δημοσ.

και στην ''περιοχη'' εκει κατω τι ειναι καλυτερο; μηχανη ή ξυραφι; και επισης αν χρησιμοποιει καποιος μηχανη πχ ειναι καλο να εχει 2; ενα για τη ''περιοχη'' και ενα για το προσωπο; ή αν βγαλεις το καπακι και το καθαρισεις δε τρεχει τπτ ? :)

Νομίζω σου απάντησα λίγο πιο πάνω!

Εγώ όποτε χρησιμοποιούσα μηχανή,την καθάριζα με ένα βαμβάκι με λίγο οινόπνευμα και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα!!

Στο ξυράφι αντιθέτως άλλαζα εντελώς κεφαλή γιατί δεν καθαρίζεται με οινόπνευμα λόγω της οξείδωσης που μπορεί να υποστεί!

Δημοσ.

Κάνεις τίποτα πριν?

μπάνιο με ζεστό νεράκι, πολύ νέρο όμως να μουλιάσουν, αφρο ξυρίσμαστος και τίποτα άλλο. πλην μιας μικρής φαγούρας όταν ψηλομεγαλώνουν οι τρίχες, που νομίζω είναι νορμαλ, όλα είναι κομπλε.

Δημοσ.

Για την περιοχη εκει κατω που λετε για αντρα: Μεσα στο ντους και αφου οι τριχες/δερμα εχουν μαλακωσει,ποροι ανοιξει κτλ κατευθειαν ξυραφι. Κατα πασα πιθανοτητα ολα θα πανε καλα μετα χωρις ερεθισμους αν και συμφωνω πως αυτο εξαρταται απο την τυπο του δερματος και της τριχας. Γι αυτο υπαρχει και το μπαλσαμ ομως.

Για την περιοχη εκει κατω για γυναικα. Λειζερ αφοβα και μετα απο 8 μηνες - 1 χρονο μιλαμε το αποτελεσμα παιζει σε αλλο επιπεδο (βλεπε μπραζερς κτλ- οχι δεν ειναι υπερβολη). Το ιδιο και πισω. Η διαδικασια μετα πρεπει να επαναλαμβανεται ανα 2 χρονια , μετα ανα 4 χρονια και μετα καθε οποτε χρειαζεται. Σημειωση: καποια σημεια εινια λιγο επιπονα και απαιτουνται αρκετα χρηματα.

Δημοσ.

εχω βαλει κατι κοκκινηλες 2-3 μερες μετα αφου ξυριστηκα με του πατερα μου... -_- φακ! τι κανω τωρα; (εννοειται δε την ξαναχρησιμοποιω και αγοραζω δικια μου)

Δημοσ.

εχω βαλει κατι κοκκινηλες 2-3 μερες μετα αφου ξυριστηκα με του πατερα μου... -_- φακ! τι κανω τωρα; (εννοειται δε την ξαναχρησιμοποιω και αγοραζω δικια μου)

Πες και στον πατέρα σου ότι χρησιμοποίησες τη μηχανή του πάντως...(και που) :P  :D

Δημοσ.

Λοιπόν, μπάλες και ραβδί: 

Λίγο τρομπάρισμα να τεντώσει το κανόνι, πέρασμα αφρόλουτρο πάλι τρομπαριστά και ξυράφι. Πολύ πιο εύκολο και γρήγορο από το να ξυρίζεις τη μπάμια.

Για τις μπάλες του κανονιού τώρα, δεν υπάρχει μέθοδος, τέντωμα τη χλαπάτσα και ξυράφι πάλι. Προσοχή μόνο κάθετες κινήσεις, δεν κόβουμε δρόμο γιατί λίγο να κοπεί ματώνει σα τη μάρθα βούρτση στο μπλέντερ και κρίμα τον πανικό.

Για πρόσωπο δεν ξέρω, όλα τα χρόνια στεγνό ξύρισμα κάνω και μετά πλένομαι με σαπουνόνερο.

Δημοσ.

Πες και στον πατέρα σου ότι χρησιμοποίησες τη μηχανή του πάντως...(και που) :P  :D

στο προσωπο.... 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...