Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

Εχω ενα συστημα που τρεχει windows 7 64bit και προσφατα εκανα φορματ οπονε επρεπε να καω ξανα εγκατασταση των σχετικων driver για το εσωψυχα του υπολογιστη μου. Αρχικα χρη/σα μια nvidia 9800GT και αφου κατεβασα τον driver απο το site της nvidia, ολα ηταν μια χαρα μεχρι τη δευτερη επανεκκινηση οπου μετα το καλωσορισμα των windows η οθονη μαυριζει χωρις ομως να κολλαει ο υπολογιστης ή κατι τετοιο καθως αμα πατησω ctrl+alt+del παω στην κλασσικη μπλε οθονη για να μεταβω στην διαχειρηση εργασιων η οποια δεν εμφανιζεται ποτε αφου ξαναπαω στη μαυρη οθονη με τον κερσορα. δφοκιμασα τα παντα.αναβαθμισα το BIOS στην τελευταια του εκδοση,εβαλα εργοστασιακες ρυθμισεις,μεχρι που αλλαξα καρτα γραφικων κ εβαλα την GTX560Ti της EVGA οπου κ δεν αλλαξε απολυτως τιποτα. ο υπολογιστης ανοιξε κανονικα στην σιχαμενη αναλυση που ανοιγουν οι υπολογιστες πριν εγκατασαθουν οι driver και αφου εκανα εγκατασταση ξανα το ιδιο προβλημα.Κατι που παρα6τηρησα ειναι οτι αφου κανω την εγκατασταση κκ ειμαι σε safe mode ,το speccy (ενα προγραμμα που δειχνει πληροφοριες για τα συστηματα τ υπολογιστη) αντι να δειχνει τα στοιχεια της RAM, του επεξεργαστη, της μητρικης κ της καρτας γραικων , λεει ενα μυνημα "cannot initialize SCP dll"Σε safe mode λειτουργει κανονικα κ δοκιμασα να κατεβασω παλαιοτερη εκδοση των driver αλλα τζιφος.σας παρακαλω βοηθηστε!!! ειμαι σε απελπιστικη κατασταση! εχω γραψει σε αλλα 2 φορουμ και με γραφουν κανονικα δεν ξερω τι αλλο να κανω!

Ευχαριστω 

Δημοσ.

Επειδή στο κανει και με την αλλη κάρτα αυτο μηπως η έκδοση των windows έχει καποιο πρόβλημα οποτε να δοκιμάσεις καποια αλλη ;

Ελπίζω να κανεις καθαρή εγκατάσταση και οχι clone

Δημοσ.

Πες μας και ποια μητρική έχεις,και αν μπορείς και τα υπόλοιπα γιατί αυτά που περιγράφεις είναι σαν να μπερδεύεται το σύστημα επειδή υπάρχει και δεύτερη vga στο σύστημα,μήπως η μητρική έχει ενσωματωμένα;;;

Μπες στο bios και κλείσε εντελώς τα ενσωματωμένα και με την κάρτα που θες να κρατήσεις κάνει καθαρή εγκατάσταση.

Δημοσ.

Δεν είμαι σίγουρος,λογικά θα πετύχει :

Πάτα f8 πολλές φορές πριν το bootscreen. Διάλεξε επιδιόρθωση των Windows. Συνήθως,τα Windows κρατάν από μόνα τους Backup το πως ήταν πριν κάνεις κάποιες αλλαγές κι έτσι αν δοκιμάσεις να το επαναφέρεις σε προηγούμενη κατάσταση λογικά θα λειτουργήσει (αλλά αν έβαλες κάποιο πρόγραμμα/driver μετά την ημερομηνία του backup θα διαγραφούν)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...