BritGreek Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Britgreek δες τι ανέβασα. Δεν αμφισβητώ έλεγχο που έχει γίνει σε εσένα αλλά... Και ξαναρωτάω εσένα και την ts που έχετε παρευρεθεί σε έλεγχο με ένα αρχείo doc που σου το έστειλε κάποιος σε Arial τι κάνεις; Επίσης τι επιχείρηση έχεις και πώς έγινε ο έλεγχος; Για αυτό με το σπίτι που το διάβασες αν το βρεις θα μου ήταν χρήσιμο. Τρεις φορές έλεγχο, όχι μια. Αρχεία σε doc δεν δέχομαι. Ζητάω pdf. Ασχολούμαι με εκπαίδευση και έχω σχολές. Πάντως προσοχή. Αν δεν δείτε ταυτότητες και εντολή ελέγχου, παίζει να είναι και αεριτζήδες που δεν έχουν καμία σχέση με Δημόσιο.
The_Judas Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Αν κάποιος έχει έχει έναρξη με έδρα το σπίτι (με δωρεάν παραχώρηση χώρου), η εφορία πως γνωρίζει ποιος είναι ο χώρος; Δεν μπορεί για παράδειγμα τους δείξει κάποιος έναν άσχετο υπολογιστή με ubuntu σε άλλο δωμάτιο; 1
fylatos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Εμείς είχαμε δώσει κάτοψη και είχαμε δηλώσει τετραγωνικά Τρεις φορές έλεγχο, όχι μια. Αρχεία σε doc δεν δέχομαι. Ζητάω pdf. Ασχολούμαι με εκπαίδευση και έχω σχολές. Πάντως προσοχή. Αν δεν δείτε ταυτότητες και εντολή ελέγχου, παίζει να είναι και αεριτζήδες που δεν έχουν καμία σχέση με Δημόσιο. Κάτσε ρε παιδί μου δλδ αν μου στείλει ένας ένα συνημμένο και το αποθηκεύσει πχ το offline mail client μου θα φάω πρόστιμο για τη γραμματοσειρά του άλλου; Και στα pdf ενσωματώνουν τις γραμματοσειρές τα προγράμματα. Πώς σου έγινε ο έλεγχος; Κι αν δουλεύει κάποιος cloud computing πχ με Google docs; Βασικά για εμένα η απλούστερη λύση ένα remote desktop και έκλεισες. Βέβαια θα βρουν άδειο υπολογιστή που παίζει να τους προβληματισει
Zein Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Βέβαια θα βρουν άδειο υπολογιστή που παίζει να τους προβληματισει Κοτσαρεις μερικα αρχεια για ξεκαρφωμα εκει, μια λιστα με πελατες σε ενα αρχειο text στην επιφανεια εργασιας (που εχεις κοψει τιμολογια) , ενα αρχαιο φωτοσοπ και τελειωσε η υποθεση. Παντως τετοια επιθετικοτητα πρωτη φορα ακουω απο ελεγχο...
fylatos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Το αρχαίο photoshop πως σε σώζει; Η ημερομηνία της εγκατάστασης μετράει και αυτή σχεδόν βέβαια δεν έχει παραγραφεί.
Zein Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Αλλαζεις την τιμη στο registry. Ενα value ειναι. http://en.kioskea.net/faq/10354-determine-the-installation-date-of-software-under-windows
fylatos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Ρε συ δε παίζουμε με αυτά είναι χιλιάδες δες τι έπαθε η άλλη. Λες να ελέγχουν μόνο το registry; κι εγώ προσανατολίζομαι πλέον σε open source αλλά δεν ξέρω τι παίζει με αυτά που γράφω: γραμματοσειρές, email και συνημμένα και τέλος τι πρέπει να κάνω φορολογικά γι αυτό ρωτάω τι έγινε στον έλεγχο. Για το φορμάτ Ts βάλε νέο δίσκο να ξενοιάσεις.
BritGreek Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Είναι 1500 ευρώ για κάθε παράνομο πρόγραμμα, σύμφωνα με το λογιστή μου. Γιατί καινούργιο σκληρό; Αυτοί κοιτάζουν τι έχεις TΩΡΑ στους υπολογιστές. Κάποια από τα δικά μου pc είναι από internet cafe που έκλεισε και τα πάντα ήταν σπασμένα. Εγώ αγοράζοντάς τα έκανα ένα απλό format. Πάντως προσοχή και στα τραγούδια. Μόνο ραδιόφωνο. Αν κοιτάξετε ακόμα και στα original cd αναγράφεται ότι επιτρέπεται η αναπαραγωγή στο σπίτι. Έχουν πέσει πρόστιμα για mp3.
fylatos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 1000 συν το πρόστιμο της εφορίας. Τελικά με τα pdf και τις γραμματοσειρές τι κάνεις; Αν σου στείλει κάποιος pdf με embedded times new Roman πχ; Ts έχει να τα πληρώσει ή θα την πάνε δικαστικά; Σου λέει στην άλλη βρήκαν παλιά εγκατάσταση. Τρελό αλλά το έχω ξανακούσει. Δυστυχώς με το παρόν νομικό πλαίσιο και χωρίς απαντήσεις στο θέμα των εισερχόμενων αρχείων από άλλους το open source παραγωγική επιχείρηση δε μπορεί να το κάνει κάτι. Τη μουσική η ΑΕΠΙ δεν την ψάχνει η bsa τι ρόλο παίζει;
kage Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) https://38f68f04-a-62cb3a1a-s-sites.googlegroups.com/site/greekubuntu/ubuntu/ilparaΑπάντησηΥπ.Ε.Ε.11028ΔΕΒ659414.11.2008.pdf?attachauth=ANoY7cpHWhK3MLV-yWur5ITdSlgocrjMY_v__q22NrSlroDdcWQ3tieNl9Izs4U_misFQE7gxfYMBSsnhPRsCMzGmjsLON513Qbkldn3uLFWfJhuK2V1uLOmcY5_3pUqKJ2xEzrSZM1ieUM-8G5wWZlHuXGDZB4hM4aDDaOvIcO5kJXtYjEwO1K0SYn9UBfOR_bqLWsQ12kMv-YqOwJzZYzwWfOu1Lr_GWrDacbC5Q7F1_EMCCQFOSaKmicYP7ycXVkGfQj_OCquO_ZsCUsWXnnKZgwfNXgAX0eDU0h4at7BsPn9mL2kOF8F3ErtTJddBlns7sOXp40VRJgD7Pi5AqtUfUjCV7mNSSu5mIf5mRlbx3H6qNLFgWs%3D&attredirects=0τεσπα οπως και να χει τα open source-freeware ειναι οκ.Ολοκληρες χωρες εχουν open source!αν ειναι τοσο ζωα και τα γραφουν(γιατι δεν εκανες μια τυπικη υπευθυνη δηλωση-κ οχι εφορια αν διαβασα καλα- ή γιατι δεν εκτυπωσες απο το νετ την free αδεια) θα διαγραφουν σε δικη...το libre office ειναι open source οποτε γιατι να μην δεχεσαι .doc docx?times new roman υπαρχουν με free licence Free variantsTimes Roman and Times New Roman are proprietary fonts.[13] There are some free software metric-compatible fonts used as free Times Roman and Times New Roman alternatives or used for font substitution:URW++ produced a version of Times New Roman called Nimbus Roman in 1982. Nimbus Roman No9 L, URW's PostScript variant, was released under the GNU General Public License in 1996,[14][15] and available in major free and open source operating systems.FreeSerif, a free font descending from URW++ Nimbus Roman No9 L, which in turn descends from Times.[13][16] It is one of free (GPL) fonts developed in GNU FreeFont project, first published in 2002. It is used in some free software as Times Roman replacement or for Times Roman font substitution.Liberation Serif is metrically equivalent font to Times New Roman developed by Ascender Corp. and published by Red Hat in 2007 under the GPL license with some exceptions.[17] It is used in some GNU/Linux distributions as default font replacement for Times New Roman.[18]Google's Tinos in the Croscore fonts package is a derivation and expansion of Liberation Serif, both Tinos and Liberation Serif were designed by Steve Matteson. Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2014 από kage 1
fylatos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Ναι αυτό επισυνάψα και πιο πριν. Στη τελευταία παράγραφο πράγματι μιλά για δήλωση. Δλδ σου φαίνεται λογικό που θα την τρέξουν στα δικαστήρια;
BritGreek Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Τα προγράμματα ελέγχουν, όχι τα αρχεία. Αλλά και να τα ελέγξουν, χρησιμοποιώ thunderbird και δεν διαγράφω μηνύματα. Φαίνεται ο αποστολέας.
fylatos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Κι αν κάνεις download του αρχείου τι γίνεται; Κι ας μην το τροποποιήσει κάνεις. Διάβαζα τώρα στη bsa ότι και καλά πρέπει να δηλώνουμε και τα font galleries. Αν δε κυνηγάνε αρχεία τότε οκ. Το έχουμε κάπου γραπτά ή θα ρωτάνε τι και που το βρήκες;
BritGreek Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Αν έχεις email outlook.com έχεις πρόσβαση σε word κλπ online. Άνοιγέ τα εκεί αν φοβάσαι. Σε κανέναν έλεγχο δεν κοίταξαν τέτοια πράγματα. Τώρα αν εσύ φτιάχνεις αφίσες και μακέτες και σε δώσουν, δεν ξέρω τι να σου πώ. Εμένα, ακόμα και οι ταμπέλες μου έχουν ως γραμματοσειρά ubuntu.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα