hercratoras Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 ψαχνω ενα theme για windows 7 N x64 το οποιο να εχει "κουμπια" στην επιφανεια εργασιας, να μπορω προφανως να ορισω εγω ποια προγραμματα θα εχει, κατι που να μην επιβαρυνει πολυ το συστημα δωστε καμια προταση να δοκιμασω
micos000 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Αν θα έχει "κουμπιά" δεν θα είναι theme αλλά κάποιο desktop overlay (κάτι σαν έξτρα πρόγραμμα) που θα τρέχει πάνω από το desktop manager και αν κάνει κάτι τέτοιο προφανώς και θα καταναλώνει πόρους. Το μόνο παρόμοιο που μου έρχεται στο νου είναι το fences της stardock. 1
SkylosMauros Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Εγώ χρησιμοποιούσα για αρκετό καιρό το "Rainmeter". Ελαφρύ (σχετικά)πρόγραμμα με άπειρα εργαλεία στο deviantart. Δες μερικές εικόνες που βρήκα στο ιντερνετ πρόχειρες (Σημείωση για το "ελαφρύ")...Αν περιοριστείς σε 2-3 εργαλεία μπορώ να πώ ότι είναι αρκετα χαμηλών απαιτήσεων. Αν όμως το φορτώσεις με ότι μπάρα και κουμπί και μετρητή υπάρχει θα σου κόψει πολύ ταχύτητα 1
hercratoras Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Αν θα έχει "κουμπιά" δεν θα είναι theme αλλά κάποιο desktop overlay (κάτι σαν έξτρα πρόγραμμα) που θα τρέχει πάνω από το desktop manager και αν κάνει κάτι τέτοιο προφανώς και θα καταναλώνει πόρους. Το μόνο παρόμοιο που μου έρχεται στο νου είναι το fences της stardock. ναι εχεις δικιο. θα το τσεκαρω @SkylosMauros ευχαριστω για την προταση μαν, θα το τσεκαρω και αυτο
nikomas50 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δοκίμασε και το VeBest Icon Groups μήπως σ' εξυπηρετεί. 1
hercratoras Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 παρεπιπτοντως επειδη δεν εχω ψαξει ποτε αναλογως, αν βαλω ενα τετοιο προγραμμα θα τρωει λιγο απο ραμ η θα εχει το cpu σταθερα πιο πανω ? (μπορω να το τεσταρω βεβαια αλλα αν καποιος θελει να απαντησει και να με βγαλει απο την διαδικασια της εγκαταστασης, ευχαριστω)
micos000 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 RAM σίγουρα θα τσιμπάει, και θα είναι ανάλογα με το πόσα έξτρα θα φορτώσεις. Από επεξεργαστή, φαντάζομαι θα εξαρτάται από το αν έχει ενεργά gadgets ή είναι μόνο συντομεύσεις. 1
hercratoras Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 πολυ καλα, ευχαριστω παιδια για τις βοηθειες!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα