Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά, πως μπορούν να επανέλθουν οι αρχικές γυαλάδες που είχαν οι πάγκοι κουζίνας από Corian (ή Staron)? Με τρίψιμο που έκανα με λεπτό γυαλόγαρτο η επιφάνεια γίνεται ματ και όχι γυαλιστερή.   :confused:

Δημοσ.

Με τι γυαλοχαρτο; Θέλει δίσκο και πετσέτα με αδαμαντοσκονη στο τέλος για να γυαλίσει όπως παλιά. Και πριν από αυτό χρειάζεται γυαλοχαρτισμα με διαφορετικά grit και πάντα με βρεγμένη επιφάνεια.

• Like 1
Δημοσ.

Παραξενο.Το εστριψες με γυαλοχαρτο και δεν επανηλθε η γυαλαδα ?  :-D 

Κουλαρισε  zoranb, ο παγκος της κουζινας δεν ειναι ραφιερα 

• Like 2
Δημοσ.

Με τι γυαλοχαρτο; Θέλει δίσκο και πετσέτα με αδαμαντοσκονη στο τέλος για να γυαλίσει όπως παλιά. Και πριν από αυτό χρειάζεται γυαλοχαρτισμα με διαφορετικά grit

Ναι οκ εκ παραδρομής είπα γυαλόχαρτο (τραγικό ξέρω), κάποιο άλλο χαρτάκι ήτανε πολύ λεπτό κλπ. Αλλά λες για πετσέτα με αδαμαντόσκονη; Πες μου περισσότερα please!  :-)

Δημοσ.

Υπάρχουν κάποια fine grit polishing pastes που κάνουν τη δουλειά που θες. Ψάξε στο ebay. Μετά τροχό με πατσαβούρα (δε ξέρω πως το λένε ένα σαν κίτρινο βαμβάκι είναι) και τρίψιμο σε υγρό περιβάλλον.

Δημοσ.

Εχω την υποψια zoranb οτι συμφερει να φωναξεις επαγγελματια να στο ξεπεταξει ομορφα και ωραια με ενα επαγγελματικο τριβειο.Δεν θελω να φανω large αλλα ποσο να παρει για ενα παγκο.Δεν ειναι δα και πατωμα..Και μετα παλι του,...

Δημοσ.

Κανονισε να σε κυνηγαει η γυναικα μετα ..Δεν εχουμε πει οτι η κουζινα θελει λεπτους χειρισμους,οτι απο διπλωματικης αποψης ειναι σκετο ναρκοπεδιο ?  :-D

• Like 1
Δημοσ.

Ναι είναι το ίδιο το έκανα πέρυσι στο εξοχικό. Αλλά όχι με 3Μ γυαλιστικά με no name.

- γιατί όχι 3Μ λόγω κόστους;

- έχεις corian;

- τι χρώματος είναι;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...