skoulas Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Ποσό που διαθέτουμε :300ευρο (για λιγοτερα οι προτασεις ειναι ευπροσδεκτες για πιο πολλα θα το σκεφτω παααααααααρα πολυ...)Χρήση υπολογιστή : Προγραμματα γραφειου (office και 1-2 προγραμματα της δουλειας αλλα τιποτα ιδιαιτερο),Internet και gaming για να περναει η ωρα (counter,cod,fifa,pro και ολα medium-low δεν εχω προβλημα...) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:ΟΧΙΑν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? ΟΧΙ εχω LG Μ2352D tv-monitorFullHD Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?OXIΤοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).Πατρα-ΝαυπακτοςΑν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Απο ενα καταστημα ΜΟΝΟ αν ΔΕΝ υπαρχει μεγαλη οικονομικη διαφορα...(και η διαφορα 10-15ευρο εινα κερδος για εμενα...) Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?Μπορω να το "στησω" μονος μου αλλα ισχυει οτι και στην απο πανω ερωτηση...Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .ΟΧΙ θα μπουν ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ Windows 8.1 απο το πανεπιστημιο. SSD και HDD δεν χρειαζομαι...εχω Samsung 840 EVO 120Gb για το λειτουργικο και για αποθηκη εξωτερικο 2Tb σε docking station.Επισης εχω σκοπο να κρατησω και την Ram 1x8Gb Kingston της υπογραφης μου ωστε να μειωθει το κοστος...Τα συστηματα της υπογραφης μου με καλυπτουν στο θεμα δουλειας...Σκεφτομαι για νεο desktop για λιγο καλυτερο gaming...Ευχαριστω για τις προτασεις σας...
TheELF Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Μπορείς να κρατήσεις και κουτί/τροφοδοτικό/μνήμες (μιας και βλέπω ότι είναι ddr3) ;;;; Γιατί διαφορετικά με 300€ ναι μεν φτιάχνεις αρκετά καλό Η/Υ αλλά αν τα κρατήσεις και αυτά φτιάχνεις πολύ καλύτερο ή περιορίζεις πάρα πολύ τα έξοδά σου που βλέπω ότι σε ενδιαφέρει.
skoulas Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Το PC θα παει στους γονεις...οποτε κουτι και τροφοδοτικο δεν ειναι διαθεσιμα...(δεν ειναι και τιποτα το ιδιαιτερο...ενα turbo-x midi και το τροφοδοτικο ουτε καν θυμαμαι...)
Teojesper Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Αρχικά σκέφτηκα για apu αλλά δεν ξέρω πόσο τρέχουν οι μνήμες που έχεις... με αυτό το συστηματάκι μέχρι και watch dogs σηκώνεις (στα low αλλά το σηκώνει) Site: Case Site: PSU Site: M/B Site: CPU Site: GPU στα 327
AMD Expert Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Αρχικά σκέφτηκα για apu αλλά δεν ξέρω πόσο τρέχουν οι μνήμες που έχεις... με αυτό το συστηματάκι μέχρι και watch dogs σηκώνεις (στα low αλλά το σηκώνει) Site: Case Site: PSU Site: M/B Site: CPU Site: GPU στα 327 GPU : http://www.skroutz.gr/s/4248852/Sapphire-Radeon-R7-260X-1GB-OC-11222-05-20G.html ( -20€) Κι έτσι είναι μες στο budget και παίρνει και δώρο 2 παιχνίδια!
Millennium Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Psu καλύτερα να μπει το TT Munich.Μητρική http://www.e-shop.gr/asus-a88xm-plus-retail-p-PER.523162
AMD Expert Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Psu καλύτερα να μπει το TT Munich.Μητρική http://www.e-shop.gr/asus-a88xm-plus-retail-p-PER.523162 Σωστά,δεν το πρόσεξα το PSU. Αν και βεβαίως,πολύ καλύτερα να μπει XFX 450 αλλά τεσπα
Millennium Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Αν θέλει να ανέβει σε ποιότητα των part ή να ρίξει το κόστος θα πάει σε apu.Και πάλι καλά παίρνει για τα λεφτά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα