zoranb Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Παιδιά, έχω αρκετά πήλινα δοχεία από γιαουρτάκια και θέλω να βρω κάποια καλή χρήση γιατί τα έχω και κάθονται και πιάνουν χώρο κλπ. Ίσως μπορώ να φτιάχνω σαγανάκι και να τα βάζω στο φούρνο και άλλα τέτοια καλούδια αλλά οκ αυτό να το κάνω με κάποια, τα υπόλοιπα τι μπορώ να τα κάνω, έχει κανείς καμιά ιδέα;
panos2171 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Παστίτσιο μπορείς να κάνεις, μπουγιουρντί και πολλά άλλα. Επίσης μπορείς να πετάξεις μερικά αφού βλέπεις ότι δεν μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις.
bluesattack Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Ζωγραφισε τα , λουστραρισε τα και καντα (διακοσμητικες ) γλαστρες
paylidis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 +1 για το μπουγιουρντι. Επίσης εγω φτιάχνω σε τέτοια και ατομικά γιουβετσακια που γίνονται υπερπαραγωγή
Adon1s Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Στην γειτονιά 1-2 με νερό και τροφή για τα αδέσποτα Sent from my iPhone using Insomnia 5
zoranb Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Είναι όμως μικρά βρε παιδιά τα πήλινα αυτά για φαγητό, γιουβετσάκια κλπ. δε νομίζετε; Ίσως για καμιά κατασκευή, έχει κανείς καμιά ιδέα;
paylidis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Είναι όμως μικρά βρε παιδιά τα πήλινα αυτά για φαγητό, γιουβετσάκια κλπ. δε νομίζετε; Ίσως για καμιά κατασκευή, έχει κανείς καμιά ιδέα; Δε ξέρω ποια ακριβώς διάσταση λες. Έχει και κάποια πολυ μικρά και κάποια που είναι σα μια ανοιχτή παλάμη. Εγω στα τελευταία αναφέρομαι. Τα πολυ μικρά μόνο για τροφή για κανένα ζώο ή καμία σως στο τραπέζι.
gigisoni Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Μην τα πολυεμπιστεύεσαι τα πήλινα στο φούρνο. Την έχει πατήσει η μάνα μου.. 1
L0rd Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 συντριβανια νερου βαζοντας και μερικα κονικα σαν γλαστρακια 1
gigisoni Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 ανάλογα το πήλινο γιγισόνι Ναι καλά, αλλά τα πήλινα που χρησιμοποιούν για το γιαούρτι δεν νομίζω να είναι και της καλύτερης ποιότητας. Ό,τι πιο φθηνό για να είναι φθηνή η τιμή της πώλησης του γιαουρτιού. 1
gigisoni Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 φτου σου αγορίνα, τι μυαλά εξάγουμε! Σε ειρωνεύτηκα; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα