Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε ξέρω ποια ακριβώς διάσταση λες. Έχει και κάποια πολυ μικρά και κάποια που είναι σα μια ανοιχτή παλάμη. Εγω στα τελευταία αναφέρομαι. Τα πολυ μικρά μόνο για τροφή για κανένα ζώο ή καμία σως στο τραπέζι.

Ναι στα πολύ μικρά αναφέρομαι!

συντριβανια νερου βαζοντας και μερικα κονικα σαν γλαστρακια

Συντριβάνια, δηλαδή;

Δημοσ.

καλη φαση το συντριβανακι.

τα πηλινα μπωλακια τετοιου τυπου ειναι κλασσικη περιπτωση χρησιμου αχρηστου.ενω φαινονται χρησιμα στην ουσια ειναι αρχηστα,περαν αυτου που φτιαχτηκαν.φουρνο δε θα τα βαζα,δε θεωρω οτι αντεχουν,ενω να ξαναφαω εκει μεσα ομοιως οχι.

οποτε..η γλαστρακια,η στο ντενεκε.

• Like 1
Δημοσ.

Μια χαρα τρωμε απο αυτα εμεις ωστοσο , θες μπουγιουρντι,θες πςιραματισμους με κρεατικα (γιουβετσοειδη κλπ) θες θες θες ...

Δημοσ.

Ναι καλά, αλλά τα πήλινα που χρησιμοποιούν για το γιαούρτι δεν νομίζω να είναι και της καλύτερης ποιότητας.

Ό,τι πιο φθηνό για να είναι φθηνή η τιμή της πώλησης του γιαουρτιού.

Θα συμφωνησω μαζι σου μαλιστα μερικες φορες νομιζω οτι παιζει να ειναι πλαστικα.

Δημοσ.

Μέχρι τώρα όσες φορές τα έχω βάλει σε φούρνο έχουν βγει ολόκληρα. 

Δεν αναφέρομαι στα πολύ μικρά αλλά στα μεγαλύτερα που χωράει εύκολα μια μερίδα φαγητό. 

Δημοσ.

Και εγώ τα βάζω στο φούρνο, μια χαρά αντέχουν. Απλώς τα βάζω μέσα από την αρχή, πριν τον προθερμάνω. Αυτό μου είχαν πει να κάνω όταν είχα πάρει μια γάστρα με τα κεραμικά και τα πήλινα, και κανένα δεν έχει πάθει τίποτα.

Κάτι μεγάλα που έχουν και ανθεκτικό πλαστικό καπάκι τα έχω χρησιμοποιήσει και αντί για τάπερ στο ψυγείο.

Τα μικρά τα χρησιμοποιώ καμιά φορά για γλυκά και κρέμες. Ρυζόγαλο, crème brûlée (ούτε όταν την έκαψα από πάνω έπαθαν τίποτα), ακόμα και panna cotta, αν σου αρέσει το σχήμα. Μια χαρά βγήκε από μέσα, και δε χρειάστηκε να αγοράσω φορμάκια. Γενικά δεν τα λες και άχρηστα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...