Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρειάζονται να είναι συνδεδεμένα όλα αυτά πάνω στο pc? Την σύνδεσα μόνο με ένα HDMI καλώδιο.

Απλά έχω παρατηρήσει ότι παρόλο που πέρασα τους driver μία στο τόσο χάνει την εικόνα για 1-2 sec (μαυρίζει η οθόνη) και επανέρχεται αμέσως. Δεν είναι πρόβλημα της κάρτα γραφικών σίγουρα γιατί δεν βγάζει το κλασσικό μήνυμα ότι σταμάτησε να ανταποκρίνεται κτλ..

Δημοσ.

Καλώδιο DP (Mini-DP σε DP)
Καλώδιο USB 3.0 αποστολής (ενεργοποιεί τη θύρα USB στην οθόνη)

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

να ρωτήσω και εγώ κάτι σχετικά με την εν λόγω οθόνη... η εικόνα της (1920x1080:μέγιστο που έχω επιλογή από control panel) δεν αγγίζει τα όρια της οθόνης, δηλαδή περισσεύει ένα cm κάθετα σε κάθε πλευρά και δύο cm οριζόντια. έχω συνδεθεί και εγώ με hdmi μόνο. έχουμε κάποια λύση;

Δημοσ.

να ρωτήσω και εγώ κάτι σχετικά με την εν λόγω οθόνη... η εικόνα της (1920x1080:μέγιστο που έχω επιλογή από control panel) δεν αγγίζει τα όρια της οθόνης, δηλαδή περισσεύει ένα cm κάθετα σε κάθε πλευρά και δύο cm οριζόντια. έχω συνδεθεί και εγώ με hdmi μόνο. έχουμε κάποια λύση;

Νvidia or AMD?

Δημοσ.

Ρίξε μια ματιά εδώ.

Την αγόρασα πριν λίγο αλλά δεν την έχω παραλάβει για να σου πω ακριβώς τι παίζει.

Ρίξε μια ματιά και ε΄δω

http://en.community.dell.com/support-forums/peripherals/f/3529/t/19567480.aspx

Πραγματικά αν δεν το λύσεις θα το δούμε σε 1-2 μέρες

Δημοσ.

Σε ομοθεματικο ελληνικο φορουμ γραφουν μερικες λυσεις. Που εχουν και review της οθονης. Ριξε μια ματια

Δημοσ.

βιβλιαρακι στα τουρκικα κ λειπει το καλωδιο dp. Και σεις βιβλιαράκι στα τούρκικα

Ευγενέστατοι από το μαγαζί θα μου στείλουν καλώδιο.. Αυτό που με ανησυχεί είναι η Τουρκική σφραγίδα υπογραφή στην εγγύηση

eDIT έχει σημάδια από ανεξίτιλο στην πίσω πλάκα Lol

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...