Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά είμαι 15(μην με συγκρίνετε για την ηλικία μου ,αντιμετωπίστε με σαν έναν άνθρωπο της ηλικίας σας), επειδή θέλω να μπω στην Ελληνική πολεμική αεροπορία μπορούν κάποια άτομα να μου εξηγήσουν τα μέσα και πόσο δύσκολο μπορεί να είναι αυτό;Ξέρω δεν είναι forum για αυτά τα θέματα απλώς είναι το forum του μπλα μπλα μπλα και μάλλον μπορούμε να λέμε ότι θέλουμε.Ευχαριστώ!

συγγνωμη για τον λαθος τονο του τιτλου απλως εχω καιρο να γραψω με τονους και γρηγορα οποτε καταλαβαινετε

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι εννοείς με αυτό "μου εξηγήσουν τα μέσα και πόσο δύσκολο" και σαν τι θέλεις να μπεις στην αεροπορία

Η εισαγωγή στην πολεμική αεροπορία γίνετε με τις πανελλήνιες.

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά είμαι 15(μην με συγκρίνετε για την ηλικία μου ,αντιμετωπίστε με σαν έναν άνθρωπο της ηλικίας σας), επειδή θέλω να μπω στην Ελληνική πολεμική αεροπορία μπορούν κάποια άτομα να μου εξηγήσουν τα μέσα και πόσο δύσκολο μπορεί να είναι αυτό;

Εξαρτάται.Πόσο χρόνο είσαι διατεθειμένος να αφιερώσεις στο διάβασμα;

Δημοσ.

Άμα είσαι διατεθειμένος να αρχίσεις από τώρα το διάβασμα (χωρίς διάλειμμα για φαΐ, βραδινό ύπνο κτλ) για τα επόμενα 3 χρόνια, τότε ναι μπορείς να ελπίζεις ότι θα μπεις στην πολεμική αεροπορία.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν γινονται ολα με το διάβασμα, πρέπει να το εχεις για να μπορείς να είσαι άριστος, αν δεν το εχεις οσο και να διαβάζεις.........

Δημοσ.

εγω εχω δηλωσει για επαλ ομως :P

αλλα αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ομως ειναι π.χ. ενας οδηγος πολεμικου αεροσκαφους γιατι να χρειαζεται τοσα μορια και τοσο διαβασμα και τοσα ακομα..πραγματικα δεν μπορω να το καταλαβω

Δημοσ.

Ολα το λεφτά !!!

εγω εχω δηλωσει για επαλ ομως :P

αλλα αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ομως ειναι π.χ. ενας οδηγος πολεμικου αεροσκαφους γιατι να χρειαζεται τοσα μορια και τοσο διαβασμα και τοσα ακομα..πραγματικα δεν μπορω να το καταλαβω

Ετσι για την ιστορια

Ενας "οδηγός πολεμικού αεροσκάφους" μπορεί να γίνει και αρχηγός της πολεμικής αεροπορίας

άλλα μάλλον μας τρολαρεις και ήθελες να σε πάρουμε και σοβαρά.

• Like 2
Δημοσ.

φιλε οχι δεν σε τρολλαρω απλως δεν ειμαι και master στο θεμα αυτο οποτε μην περιμενεις και τα υψηστα απο μενα

Δημοσ.

Ο λόγος είναι απλός νομίζω. Υψηλός αριθμός υποψηφίων, μικρός αριθμός θέσεων. Οπότε για να περάσεις θα πρέπει να πας καλύτερα απ τους Χ υπόλοιπους.

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά είμαι 15(μην με συγκρίνετε για την ηλικία μου ,αντιμετωπίστε με σαν έναν άνθρωπο της ηλικίας σας), 

άλλα μάλλον μας τρολαρεις και ήθελες να σε πάρουμε και σοβαρά.

Δημοσ.

συγγνωμη αλλα μπορεις να μου διευκρινίσεις τι εννοεις απ'τους Χ υπολοιπους;

Απλοποιημένο παράδειγμα, θέλουν να μπουν 1000 άτομα σε 20 θέσεις. Για να περάσεις, θα πρέπει να γράψεις καλύτερα τουλάχιστον από 980 άλλους υποψήφιους.

Δημοσ.

αα πες το ετσι,στις πανελληνιες ετσι;γιατι εχω δηλωσει για επαγγελματικο λυκειο αλλα και απο εκει μπορω να δωσω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...