TuruTuruBananaBus Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Λοιπον , εχω περιπου 700 ευρω και θα ηθελα να αγορασω ενα pc γεια gaming μαζι με οθονη καθως δεν διαθετω καποια . Πληκτρολογιο εχω βρει ενα πολυ καλα και ποντικι εχω ενα της gigabyte m6900 Ζω στην Συρο αρα πιο πιθανο ειναι να τα παρω απο Αθηνα η καποιο αλλο μερος με μεταφορικα αλλα και απτην Συρο να ειναι ακομα καλυτερα .Δεν με νοιαζει αν τα κομματια θα ειναι απο 1 η περισσοτερα καταστηματα και θα προτιμουσα να το συναρμολογησω μονος μου για την εμπειρια :3 Θελω να εχει μεσα λοιπον :1TB WD Caviar Blue FX 6300 Αsus κατα προτιμηση μητρικη γιατι ειναι η πιο εμπιστες για εμενα αλλα και μια της Gigabyte δεν με χαλαει 600W PSU Bronze +(2x4)8GB RAM @1600MHzGTX760 2GB της Gigabyte αυτα τα κομματια ειναι που προτιμω ΥΓ δεχομαι συμβουλες για το τι να κανω και τι οχι OC δεν νομιζω να κανω αλλα μπορει να κανω αν χρειαστει επισης κουτι Cooler Master K380 Τα παιχνιδια (τα καινουρια που θα βγουν) θα ηθελα να τα παιζω σε medium quality γιαυτο αν πρεπει να γινει καποια αλλαγη πειτε μου Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2014 από TuruTuruBananaBus
Teojesper Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Συμφωνώ με το build σου αλλά όχι με τη gpu... Συγκεκριμένα... Site: Case Site: PSU Site: CPU Site: M/B Site: RAM Site: GPU Site: HDD Site: Monitor Στα 750! 1
Millennium Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δεν χρειάζεσαι απαραίτητα τροφοδοτικό 600+.Για να χωρέσεις μια αξιοπρεπή οθόνη σε σύστημα κοντά σε αυτό που σκέφτεσαι χρειάζεσαι κάποιες αλλαγές ή να ανεβάσεις τα χρήματα.
Millennium Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Σου πα.Αν θες 6300 στα 760€ χωράει με 270Χ και με μια σχετικά καλή 23'' IPS (μαζί με ψύκτρα ανάλογα και το κατάστημα και τις τιμές).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα