comfuzio Δημοσ. 9 Μαϊου Δημοσ. 9 Μαϊου Εγώ έχω θέμα όταν παίζω με τον κολλητό μου στο ίδιο private session, αν ο καθένας μας έχει το δικό του όχημα όλα καλά, αλλά αν είμαστε στο ίδιο, μόνο ο οδηγός τα έχει καλά, ο συνεπιβάτης Lagάρει άσχημα και θέλει 15" για να κάνει sync με τον οδηγό
xtrmsnpr Δημοσ. 30 Μαϊου Δημοσ. 30 Μαϊου Παίζοντας με την παρέα ξανά αυτόν τον μήνα το enhanched παιχνίδι, έχω να πω ότι είναι ότι χειρότερο σε χειρισμό και gameplay. Δε ξέρω πως αυτό μας άρεσε πριν 10 χρόνια. Χάλια χειρισμός οχημάτων, χάλια χειρισμός του μοντέλου, άντε στο single player δε σε πειράζει ιδιαίτερα, αλλά online είναι ότι χειρότερο. Στο βιντεο αναφέρει διάφορες αποστολές/επιχειρήσεις που έβαλαν και είναι solo οι πιο πολλές και έχει τόσο δίκιο, απλώς παίζεις online, μόνο που για να παίξεις σε online lobby θέλει γερά νεύρα, οπότε καταλήγεις να παίζεις σε private sessions για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Επίσης είναι grind fest η φάση του βγάζω χρήματα για να πάρω κάτι, όλα είναι τρελά ακριβά, που απλώς ξεχνάς το παιχνίδι και χάνεσαι σε ένα κυνήγι αύξησης του budget σου. Φτάνει το ζούμε real life αυτό, για να το έχω και σε παιχνίδι, κάπου ώπα. Και εννοείται ότι είδαμε στο gta6 trailer δεν έχει καμία σχέση με τα αρχαία γραφικά του gta5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα