Skr1ll3x Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 yeah ακριβως! απλα επειδη ειδα οτι εβαλες 32str, οκ δεν ειναι κακο να το κανεις +10 αφου πρωτο σου playthrough ειναι,,,παντα ο πρωτος μας ειναι χαλια απο θεμα distributing stats. Το καλυτερο που μπορει να κανει καποιος νεος που ξεκιναει τον πρωτο του χαρακτηρα (οποιο starting class και αν θελει, βγαινει το ιδιο) να πιασει τα first cap καπως ετσι (ιδια φιλοσοφια ειναι σε ολα τα souls): vit: 40 end: 20 str: 25 skl: 25 bt: 25 arc: 15 με 2 anticlockwise rune (10+15% stm) και 1 clockwise rune (+10%hp) και εισαι gg. Με αυτα εισαι στα 100lvl και απο 'κει και περα πας αναλογα με τα οπλα που θες να usareis στο πρωτο σου playthrough, να εχεις μια γενικη αποψη.....ωστε μετα αν θες κανεις και new παιχτη για πιο "σωστο" build Αψογος! Πηρα μια πολυ καλη ιδεα για τα mechanιcs. Ευχαριστώ!!! 1
zeke Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Από όσο έχω καταλάβει το armor στο Bloodborne είναι διακοσμητικό εντελώς. Και στο Ds3 το ιδιο ισχυει. Ναι ετσι ειναι εκτος απο κατι frenzy bloodletter και beasthood builds γενικα.
zeke Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 wow επιτελους! return to yharnam 10-24 του μηνα πανικος http://i.imgur.com/J62eFwX.jpgnew build μαλλον rakuyo που δεν εχω παιξει καθολου... θα ποσταρω soon! οσοι εχετε ps+ μην το χασετε 1
Skr1ll3x Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Τι ακριβως ειναι αυτο? pvp event?Δν εχω ps+ δυστυχως.. Ερωτηση.. Στο burial εχω +% phys.attack gems.. Εχω και ενα gem Skl Scale +12, και παει το Skl στο Α.. Στα stats δν βλεπω τπτ μπλε στα dmg, οποτε να υποθεσω οτι δεν παιρνει καποιο bonus αμα του ανεβασω κατηγορια στο Skill ετσι? Να παραμεινω στα +% phys. attack gems?
vrwmiaris Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 wow επιτελους! return to yharnam 10-24 του μηνα πανικος http://i.imgur.com/J62eFwX.jpg new build μαλλον rakuyo που δεν εχω παιξει καθολου... θα ποσταρω soon! οσοι εχετε ps+ μην το χασετε Στα υπόψιν, θα μπω με το whirling saw
zeke Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Τι ακριβως ειναι αυτο? pvp event? Δν εχω ps+ δυστυχως.. Ερωτηση.. Στο burial εχω +% phys.attack gems.. Εχω και ενα gem Skl Scale +12, και παει το Skl στο Α.. Στα stats δν βλεπω τπτ μπλε στα dmg, οποτε να υποθεσω οτι δεν παιρνει καποιο bonus αμα του ανεβασω κατηγορια στο Skill ετσι? Να παραμεινω στα +% phys. attack gems? fresh start απο την αρχη, σαν να βγαινει ξανα το game εκεινη την ημερομηνια. coop, pvp και γενικα θα υπαρχει δραστηριοτητα στο online κομματι του. οχι δεν αξιζει αυτο που πας να κανεις. %cursed phys gems και βλεπεις μετα για %cursed nourish Στα υπόψιν, θα μπω με το whirling saw Απο την αρχη ειναι βρε, με φρεσκο παιχτη ξεκιναει το event! καλα μπορεις να μπεις και οτι lvl θες αλλα το θεμα εδω ειναι create a new character and play -------------------------- BoM-Rakuyo στα BL80: https://mugenmonkey.com/bloodborne/22599 παιρνω BoM στα 5λεπτα απο Eileen και ready μεχρι να παρω Rakuyo απο DLC, με non-stop invading! Αντε να δουμε ποσο κοσμο θα εχει
Skr1ll3x Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 fresh start απο την αρχη, σαν να βγαινει ξανα το game εκεινη την ημερομηνια. coop, pvp και γενικα θα υπαρχει δραστηριοτητα στο online κομματι του. οχι δεν αξιζει αυτο που πας να κανεις. %cursed phys gems και βλεπεις μετα για %cursed nourish Απο την αρχη ειναι βρε, με φρεσκο παιχτη ξεκιναει το event! καλα μπορεις να μπεις και οτι lvl θες αλλα το θεμα εδω ειναι create a new character and play -------------------------- BoM-Rakuyo στα BL80: https://mugenmonkey.com/bloodborne/22599 παιρνω BoM στα 5λεπτα απο Eileen και ready μεχρι να παρω Rakuyo απο DLC, με non-stop invading! Αντε να δουμε ποσο κοσμο θα εχει Τι εννοεις, να μην βαλω SKL scale gem? Ναι αυτο ρωτησα.. να κοιταζω δηλαδη μονο για +% phys. attack gems σωστα?
zeke Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Τι εννοεις, να μην βαλω SKL scale gem? Ναι αυτο ρωτησα.. να κοιταζω δηλαδη μονο για +% phys. attack gems σωστα? ναι δεν χρειαζεται στην περιπτωση σου, κοιτας μονο +%phys....δοκιμασε αργοτερα αν βρεις +str scale gem (heavy blood λεγονται) check αυτο το προσφατο build που εκανα και δες τα gems...τα εριξα απο dlc, 22.3% αλλα και απο main game πεφτουν 20αρια. Βεβαια δεν συγκρινονται με των dungeons http://www.insomnia.gr/topic/531552-bloodborne-ps4/?p=55499739 1
kolossos_22 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Παιδιά λίγη βοήθεια Καταρχήν πείτε μου το blood rock πέφτει και απο κάπου η ειναι αγορά μονο με insight ? Και μετα οταν ανοίξει η πόρτα τέλος το παιχνιδι μετα πάμε dlc? Και τι απαντάμε στον παππούλη και αυτο τι συνέπειες θα εχει ; Ευχαριστώ παίδες!!!
ilos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Blood rocks υπάρχουν 2 στο main game (το 1 από αυτά στο Nightmare of Mensis το άλλο στο fishing hamlet του DLC). Μπορείς να αγοράσεις με 60 insight από τους insight messengers μόλις σκοτώσεις την wet nurse. 3 υπάρχουν επίσης σε Depth 5 root chalices (Pthumeru, Loran, Isz) και υπάρχει και η random πιθανότητα να πέσει από depth 5 boss σε αυτά. Στο DLC μπορείς να πας οποιαδήποτε στιγμή αφού φας την Vicar Amelia. To πως 8α πας το βάζω σε spoiler. http://bloodborne.wiki.fextralife.com/The+Old+Hunters Έτσι και πας στη gate στο hunters dream στον Gherman (ή ότι ακολουθεί μετά) θα κάνεις trigger το ng+ και θα χάσεις την ευκαιρία να επισκεφθείς το DLC μέχρι να ξαναφάς πάλι την Amelia στο ng+.
kolossos_22 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Ωραία Όποτε στον παππούλη δεν μιλάμε!!!μέχρι να τελειώσουμε το dlc γιατι το είχα ανοίξει πιο πριν Τα bosses αυτά τα σκότωσα ολα Απλα πείτε μου γιατι δεν ξέρω τι γινεται με τα bosses εχει αλλα γενικά; ποσά ειναι στο σύνολο προ dlc?
JohnTehGreek Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Πάντως μάγκες το DLC πολύ δυνατό. Ειδικά ο First Vicar με έχει ρημάξει Πάλι βέβαια πιστεύω δεν είναι τόσο τρομερό όπως το DS και DS3 αλλά είναι αρκετό για να προκαλέσει Rage. Για πείτε καμια γνώμη για κάποιο όπλο που να κόβει κώλους. Γιατί έχω το Ludwigs Holy Blade +10 με κάποια gems και σκάω λιγότερο από 500 damage με ένα hit και δεν παλεύεται σε NG+ μιας και τα Boss έχουν αρκετά μεγαλύτερο Health.... Και πραγματικά βοηθήστε με τα Dungeons γιατί απλά δεν έχω ασχοληθεί και δεν έχω ιδέα τι γίνεται... Πως ακριβώς δουλεύουν; Ας πούμε πήγα στο τελευταίο περιμένοντας να βρω τα πιο δύσκολα Boss κτλ. και είναι η ίδια δυσκολία με το πρώτο Dungeon που άνοιξα... Πραγματικά δεν καταλαβαίνω Χριστό...
Skr1ll3x Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Καλημερα. Τα Dungeons δεν εχει σημασια αν θα πας στο πρωτο ή το τελευταιο, αλλα το τι επιπεδο Dungeon θα κανεις ritual για να γινει summon.. Οσο μεγαλυτερο το "Depth" τοσο δυσκολοτερο και το Dungeon.. Εγω σε Loran depth 4 νομιζω που εκανα χθες, με 110lvl char και +10burial με μετρια προς καλα gems τεντωσα στο τελευταιο boss, σε σημειο που χτυπησα bell για να ρθει npc για βοηθεια.. Επισης εκτος απο depths υπαρχουν και κατηγοριες dungeons.. Pthumeru, Hintertomb, Loran, Isz.. τωρα τι διαφορες εχουν αυτα μεταξυ τους δεν ξερω, καθως μονο σε Pthumeru και Loran εχω μπει μονο.. αν θυμαμαι καλα τα mobs αλλαζουν..Τεσπα πανω κατω αυτα γιατι και εγω ακομα το ψαχνω με τα dungeons.. μεχρι τωρα εχω φαει ενα 10ωρακι για τα dungeons.. εχουν ενδιαφερον ομως δεν τα βαριεσαι..
keropi Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Αλλάζει η δυσκολία, περιβάλλον/mobs και το στήσιμο ... τα Isz είναι πολύ ατμοσφαιρικά θα δεις ελπίζω στο επόμενο game να υπάρχουν αναβαθμισμένα chalice dungeons v2
Skr1ll3x Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Αλλάζει η δυσκολία, περιβάλλον/mobs και το στήσιμο ... τα Isz είναι πολύ ατμοσφαιρικά θα δεις ελπίζω στο επόμενο game να υπάρχουν αναβαθμισμένα chalice dungeons v2 Αν βγει BB 2 το χω παρει day 1 και παιζει limited ή collectors.. ανετα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα