Προς το περιεχόμενο

Bloodborne [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε μένα παίζει να μήν ήταν καρφωτό στα 30 γιατί από πίσω συνέχιζε να κάνει το install του παιχνιδιού.

Το ΣΚ θα έχω καλύτερη άποψη.

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, panther_512 είπε

Σε μένα παίζει να μήν ήταν καρφωτό στα 30 γιατί από πίσω συνέχιζε να κάνει το install του παιχνιδιού.

Το ΣΚ θα έχω καλύτερη άποψη.

Βασικά το πρόβλημα του παιχνιδιού δεν είναι τόσο το frame rate αλλά το frame pacing. Δηλαδή το παιχνίδι μπορεί να κρατάει σταθερό 30άρι αλλά σου δίνει την εντύπωση ότι χάνει frames. Έχει γίνει ανάλυση από το DF στο παρελθόν...

Το συγκεκριμένο πρόβλημα το είχαν και άλλα παιχνίδια τα οποία το διόρθωσαν με patch. Είναι κρίμα γιατί πρόκειται για απλό πρόβλημα με frames που εμφανίζονται διπλά και δεν έχει να κάνει με optimization/performance. Δυστυχώς η From απλώς δεν μπαίνει καν στον κόπο να ασχοληθεί καθόλου με αυτό και το αγνοεί. Το ίδιο έγινε και με το DS3 στις κονσόλες.

Επεξ/σία από D.Luffy
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Βασικά το πρόβλημα του παιχνιδιού δεν είναι τόσο το frame rate αλλά το frame pacing. Δηλαδή το παιχνίδι μπορεί να κρατάει σταθερό 30άρι αλλά σου δίνει την εντύπωση ότι χάνει frames. Έχει γίνει ανάλυση από το DF στο παρελθόν...

Το συγκεκριμένο πρόβλημα το είχαν και άλλα παιχνίδια τα οποία το διόρθωσαν με patch. Είναι κρίμα γιατί πρόκειται για απλό πρόβλημα με frames που εμφανίζονται διπλά και δεν έχει να κάνει με optimization/performance. Δυστυχώς η From απλώς δεν μπαίνει καν στον κόπο να ασχοληθεί καθόλου με αυτό και το αγνοεί. Το ίδιο έγινε και με το DS3 στις κονσόλες.

To ds3 για το base παντα μοντελο το θεωρω πιο τραγικο απο το bb, σε pvp ειναι απιστευτα κακο και τα frames σερνονται, νομιζω ειναι το χειροτερο που επαιξα στο ps4 οσο αφορα τα τεχνικα προβληματα

Και δεν ειμαι απο αυτους που μετρανε frames ιδιαιτερα σε τετοια παιχνιδια, αλλα στο pvp το κακο παραεγινε και ειναι ο λογος που σταματησα να παιζω pvp

• Like 1
Δημοσ.
19 ώρες πριν, namastegt είπε

θα το παιξω και οτι γινει,γιατι δεν το κοβω να ξανακανω 4 playthrough συντομα.

ευχαριστω πολυ.

ολα πηγαν μια χαρα και τελικα ειδα το true ending.Το καλυτερο παιχνιδι που εχω παιξει και δεν ειμαι soul fan.Το ειχα αγορασει και φοβομουν να το παιξω,το ειχα 3 μηνες στο ραφι.Ευχαριστω πολυ σε οσους με βοηθησαν με τις αποριες που ειχα.special thanks στον χρηστη ileos10 που αν και δεν τα καταφεραμε να βρεθουμε online,το παλεψε οσο μπορουσε.

επομενος σταθμος Nier Automata!!

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, namastegt είπε

ολα πηγαν μια χαρα και τελικα ειδα το true ending.Το καλυτερο παιχνιδι που εχω παιξει και δεν ειμαι soul fan.Το ειχα αγορασει και φοβομουν να το παιξω,το ειχα 3 μηνες στο ραφι.Ευχαριστω πολυ σε οσους με βοηθησαν με τις αποριες που ειχα.special thanks στον χρηστη ileos10 που αν και δεν τα καταφεραμε να βρεθουμε online,το παλεψε οσο μπορουσε.

επομενος σταθμος Nier Automata!!

Φιλαρακι μου σε ευχαριστω,να σαι καλα.Το bloodborne ειναι απλα ενα ΕΠΟΣ!!!!

Το Nier Automata  παιχνιδαρα ειναι

Οτι χρειαστεις με χαρα να βοηθήσω

• Like 1
Δημοσ.

θα γουστάρεις και με το NIER -> παιχνιδάρα... και όταν το τελειώσεις τσίμπα το Dragon's Dogma και θα με θυμηθείς - διαφορετικό είδος rpg μεν παιχνιδάρα δε και σε αστεία τιμή

• Like 1
Δημοσ.

Οντως έκανε install το παιχνίδι από πίσω αλλά δεν μου περάσε από το μυαλό ότι θα είχε τέτοια αρνητική συνέπεια .... Χθες που έπαιξα ένα δίωρο κύλισαν ομαλά τα πράγματα, χτύπησα και το πρώτο μου καμπανάκι :D

Επαναλαμβάνω, είναι ακόμα νωρίς και απλά είπα την άποψη μου, εννοείται Θα το τελειώσω και μετά θα ξανά πω την άποψή μου ολοκληρωμένη. 

Σε όλα συμφωνώ με το θέμα γούστου αλλά παιδιά αυτό με τα drops, τα frames και λοιπά είναι απαράδεκτο για παιχνίδι που αγοράζεις 20-30ε. 

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

προσπαθώ να δημιουργήσω χαρακτήρα το όνομα το γράφει σε κινέζικα , καμια ιδέα? το ps4 ειναι στα Ελληνικά και το game text και lang σε uk

άκυρο τλκ , έπρεπε να ρυθμίσω το input lang του ps4

Επεξ/σία από Vapir
Δημοσ.
14 ώρες πριν, FromDusk_TillDawn είπε

Μονο ο γκασκοιν με αναγκασε να χτυπησω καμπανακι μεχρι τωρα.Ειμαι στη μεση,

O παππάς είναι το πρώτο μεγάλο μάθημα του παιχνιδιού. Από εδώ και πέρα θα έχεις πολύ δυσκολότερες μάχες λίγο λίγο. Μέχρι το τέλος (και του DLC) θα είσαι με τα μούτρα στο πάτωμα. Ειδικά στο DLC θα ξερνάς αίμα. 

Δημοσ.

Έπαιξα 3 ωρίτσες. Την πρώτη ώρα απλά πέθαινα συνέχεια. Την δεύτερη ώρα τα πηγα λίγο καλύτερα. Την τρίτη ώρα ανακάλυψα τυχαία εκείνο το πράγμα που σε αφήνει να μιλήσεις με την κούκλα και θα ανεβάσω λίγο τον χαρακτήρα μου. 

Γενικά έως τώρα πολύ ωραίο αλλά πολύ χαοτικό. Παρά πολλά πράγματα να κάνεις και πολύ χάσιμο αν έχεις μνήμη χρυσόψαρου χαχα

Δημοσ.

Αυτο που δε καταλαβαινω σαν νεος παιχτης ειναι τι να κανουμε τα BE.Να ανεβαζουμε λεβελ να τα μαζευουμε για μολοτοφ και αλλα αντικειμενα που θα χρειαστουν στις μαχες.Τι θα ηταν καλυτερο?

Επισης στα λεβελ μεχρι τωρα μονο σε vitality εχω δωσει και σε strenth και μια φορα σε skill γιατι ηθελα να κουμποσω το χαμερ και ηθελε skill 10.

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, FromDusk_TillDawn είπε

Αυτο που δε καταλαβαινω σαν νεος παιχτης ειναι τι να κανουμε τα BE.Να ανεβαζουμε λεβελ να τα μαζευουμε για μολοτοφ και αλλα αντικειμενα που θα χρειαστουν στις μαχες.Τι θα ηταν καλυτερο?

Επισης στα λεβελ μεχρι τωρα μονο σε vitality εχω δωσει και σε strenth και μια φορα σε skill γιατι ηθελα να κουμποσω το χαμερ και ηθελε skill 10.

Εγώ προσωπικά, σαν αρχάριος, όταν βγήκα στο πρώτο boss είδα ότι δεν το είχα καθόλου κυρίως λόγο mechanics οπότε έκατσα και φαρμάρα και τον ανεβάσα λεβελ ώστε να συνηθίσω λίγο το bait το dodge και το go in. Όταν μάζευα ένα ποσό πήγαινα πίσω lvl up και πάλι από την αρχή. 

Vit strength και 2 πόντους stamina και όλα πήγαιναν μια χαρά. 

Από τα 3 όπλα πάντως που δοκίμασα το cane ήταν το καλύτερο για μένα, μεγάλο atk spd που κάνει interrupt σχεδόν σε όλα τα enemies skills σε συνδυασμό με το strength που του ανέβασα αλλιώς είναι σαν να τα γαργαλάει. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, FromDusk_TillDawn είπε

Ξεκίνα διάβασμα από την αρχή του θέματος και θα λυθούν πολλές απορίες σου. Η απάντηση σε αυτό που λες όμως είναι "κάνεις ότι κατεβάζει η κούτρα σου". 

• Like 1
Δημοσ.

To ξεκινησα το συγκεκριμενο παιχνιδι σε ενα ps4 ενος φιλου.Ειναι πραγματικα επος.Βγαλαμε τον cleric boss προχθες και συνεχιζουμε.Ειμαι στο τσακ να παρω κανα μεταχειρισμενο ps4 μονο και μονο για αυτο το παιχνιδι.

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...