InfernoN Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Όποιος έχει ανάλογη εμπειρία με το τι ισχύει τώρα, έχω κάποιες γενικές ερωτήσεις μιας και δεν με κάλυψαν τα γραφεία της διεύθυνσης. Αρχικά αυτά εδώ κατά πόσο ισχύουν http://www.passport.gov.gr/npc-periexomeno/npc-periexomeno/dikaiologitika-diavatirion.html δηλαδή, απότι καταλαβαίνω θες 26 ευρώ μόνο για 5 έτη? Ή υπάρχουν κάποιες χρεώσεις που δεν αναφέρονται, πράγμα που δεν μου απάντησε το γραφείο. Το ρωτάω εδώ γιατί οι αντίστοιχες εμπειρίες είναι καλύτερες από τα τηλέφωνα με τα δημοσιόπουλα. Επίσης, ενδιαφέρομαι για Γερμανία, έμαθα ότι μπορείς πλέον να πας μόνο με την καινούργιου τύπου ταυτότητα, αλλά επειδή δεν έχω την δυνατότητα τώρα λόγω θητείας να την βγάλω πάω σε διαβατήριο που έχει μεγαλύτερη ισχύ, η ερώτηση μου είναι θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα έξω αν δεν έχω την καινούργιου τύπου ταυτότητα? Ο λόγος είναι ότι με το που απολύομαι φεύγω την άλλη μέρα δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Όποιος τα χει περάσει ας τα μοιραστεί εδώ ή ας μου στείλε pm . τενκσ
Moderators Spect~ Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 ειναι 26 + 53 + 5 τα οποιοα ειναι παραβολα! ποτε την εβγαλες την ταυτοτητα? αν εχει λατινικους χαρακτηρες και ειναι σε καλη κατασταση μπορεις να πας ανετα επισης την ταυτοτητα την βγαζεις επιτοπου (10λεπτα δουλεια ειναι) οποτε προλαβαινεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα