Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Ας πούμε πως το έκανα και αυτό το τόπικ. Αν θέλετε κρατήστε το, στο γενικευμένο να τα λέμε εδώ μεταξύ κατεργαρέων (irony intended).Μια απορία για έναν πελάτη μιας καρτοκινητής.Κινητή τηλεφωνία V = σπάει συμβόλαιο πριν 2 μήνεςο πελάτης επειδή είχε τρελούς λογαριασμούς πέρα από παγίου (από τρίτους αριθμούς που δεν σου είχαν μπλοκάρει και άλλες π^πες), και αποφασίζει να πάει σε άλλη εταιρία. Φτάνουν να παίρνουν απ' τα εξωτερικά δικηγορικά τους τσιράκια, και να του ξεκινούν τις "προειδοποιήσεις", μέχρι που φτάνει το χαρτί το οποίο σου λέει πως ή θα κινηθούν ποινικά κυριούλη (και θα πολλαπλασιαστεί το κόστος) ή τα πληρώνεις.Το υπόλοιπο τώρα.. που είναι κάτι 100€, ενώ βάζουμε όλοι πρώτο μήνα μπροστά, ενώ βάλαμε πρώτο μήνα μπροστά στην επόμενη καρτοκινητή προφανώς, ενώ πλήρωνε σα μαλάκας 4 έτη σερί χωρίς να αναρωτιέται πως ανεβαίνει τόσο πέρα του παγίου ο κάθε μήνας (γιατί τα είχε, καλό κορόιδο)....ας πούμε πως δεν βρίσκει λογικό να τα πληρώσει, σαν παραπονεμενότατος πελάτης ακόμη και αν έσπασε το σκατοσυμβόλαιο.Τι γίνεται; Όντως μπουντρούμι; Δεν αξίζει να ζει;
defacer Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Σε όλους αξίζει να ζουν. Απλά κάποιοι θα ήταν καλύτερο για την ανθρωπότητα να μην αναπαράγονται. ΥΓ: Αυτός που κάνει χρήση κάποιας υπηρεσίας και μετά αρνείται να πληρώσει με οποιαδήποτε δικαιολογία δε λέγεται παραπονεμένος αλλά μαλάκας. 28
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Και αν ήξερες μάγκα ντιφέυσερ, πως όποια και να είναι η μαγκιά του πολιτισμού, των όρων και της τάξης.. και όποια η πονεμένη ιστορία ενός παραπονεμένου αγράμματου πως εσύ αυτή τη στιγμή πήρες την όποια θέση μιας πολυεθνικής σαν τη Vodafone.Πστ. Στα τέτοια σου ρε. Εγώ μαζί σου, και του μεταφέρω πως "είναι μ-α-λ-ά-κ-α-ς" το 'πε και ο ντιφέ. Και ξέρω πως όλοι εδώ είμαστε καπιταλέ, και πενιέ στις ζωάρες μας με τα ADSL μας και τα κάμπριο, και βόλτα στο Σούνιο μονοή.. αλλά να θυμόμαστε και την ιδέα του Helpdesk και όχι μονάχα το κάθε κώλος και άποψη....ας πούμε Ontopic: Ποινικά, πως πάει; Που φτάνουν αυτοί οι λογαριασμοί; 1
defacer Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δε με λλλλλες.... Άμα βάλεις βόμβα στο σπίτι της κυρα Κούλας με τον ανάπηρο παππού και πω ότι είσαι σκουπίδι, όλα καλά επειδή παίρνω τη θέση της κυρα Κούλας; Ενώ αν βάλεις στη Voda και πω ότι είσαι σκουπίδι δεν τα λέω καλά επειδή παίρνω τη θέση της Voda? Άμα κλέψεις την Κούλα να σε πάνε μέσα αλήτη ενώ αν κλέψεις τη Voda μπράβο σου που απαλλοτριώνεις το κεφάλαιο; Αν όντως το πιστεύεις αυτό, τότε να σου μεταφέρω τη συμβουλή που δίνω σε παιδάκια του δημοτικού όταν κάνουν κάτι τέτοιο: "δε γίνεται να τα λέμε κάθε φορά αλλιώς ανάλογα πως μας συμφέρει". Τα περι μαγκιας κλπ κλπ που λες δεν είναι ούτε για toilet paper. Η συγχωρεμένη η γιαγιά μου από το χωριό που ήταν αγράμματη (όμως αγράμματη, as in "δεν ήξερε να γράφει και με το ζόρι μόνο να διαβάσει καμια επιγραφή") αν βρισκόταν σ' αυτή τη θέση θα πλήρωνε και το πάθημα θα της γινόταν μάθημα. Βλέπεις δεν έχουν όλοι την πολυτέλεια να παθαίνουν χωρίς να μαθαίνουν, οπότε σε κάποιους μένει το μάθημα και σε κάποιους... το παράπονο. 14
andreapaog328 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 αμα 4 χρονια δεν αναρρωτήθηκε ποτε γιατι πλήρωνε παραπάνω τωρα τον πειράξανε τα 100€? 3
haris_216 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 ................ σπάει συμβόλαιο πριν 2 μήνεςο πελάτης επειδή........................ Ε ρε και να "σπαγε" το συμβόλαιο η (όποια) εταιρία, τι είχαμε να σύρουμε στις "πολυεθνικές". Αλλά δίκιο θα είχαμε αφού το συμβόλαιο (παλιά προφορική αλλά πλέον γραπτή δέσμευση δύο μερών) μπορούμε να το σπάσουμε μόνο ΕΜΕΙΣ (και όχι οι άλλοι). Όπως είπε κάποτε και ο μέγας αναλυτής της ελληνικής ψυχοσύνθεσης...Χάρρυ Κλυνν "Τα μα μα και τα σα...μάσατα" 3
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 αμα 4 χρονια δεν αναρρωτήθηκε ποτε γιατι πλήρωνε παραπάνω τωρα τον πειράξανε τα 100€? Eσυ πιστευεις οτι τα 100€ ειναι το πραγματικο χρωστουμενο ποσο; Κατα τ'αλλα αφου οποιος δεν σου απαντησει οτι βολευει τον παρομοιαζεις με στελεχος της voda, τι το θες το καημενο το τοπικ και το ανοιγεις; Για το νομικο του θεματος, ρωτα κανα δικηγορο, εδω το 50% θα κριτικαρουν τον φιλο σου γιατι εχει 1000% αδικο, το 49% θα τρολλαρει γιατι feedαρεις και το υπολοιπο 1% ειναι ο paredwse που αν απαντησει υποψιαζομαι οτι θα βαφτιστει general manager της voda. 4
torq Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 δε καταλαβαίνω που είναι το θέμα. κάποιος χρωστάει και ψάχνει να βρει τροπο να μη πληρώσει; κι επίσης δε το βρισκει λογικό να πληρώσει; οκ κακιές οι εταιρίες, καρτέλ οι εταιρίες... αλλά είμαστε κι εμείς οι πελάτες... ερώτηση προς TS: εσένα αν σου χρωστάνε και δε σε πληρώνουν θα τους αφήσεις έτσι ή θα βάλεις τα δικά σου δικηγορικά τσιράκια να το κυνηγήσουν; φαντάζομαι θα ειναι αλλιώς σε αυτή την περίπτωση ε; τώρα είναι η κακιά εταιρία που μας ρουφάει το αίμα και θέλει να πάρει τα ωραία μας €€. 3
dollyyy19 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 καρτοκινητη και συμβολαιο,τρελοι λογαριασμοι περαν παγιου απο τριτους αριθμους,(που δεν τους μπλοκαραν ποιοι?)4 χρονια δεν αναρωτηθηκε γιατι πληρωνει και παγιο,και αυξημενο,σε καρτοκινητη,και αφου γουσταρισε τοσο τα παγια σε καρτοκινητη,πηγε σε αλλη εταιρια,παλι παγιο και καρτοκινητη,και μετα 4 χρονια ,κολησε στο 100ευρω,που ναι μεν μπορει να ειναι τσαμπα γαμησιατικο,αλλα μετα 4 χρονια ασαλιωτου,αυτο τον πειραξε?εν τελη ειναι large ο τυπος?ή ειναι γιαλαντζι?ή ειναι λακαμας?
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Αυτά σας ρώτησα ρε; Τι είναι εδώ; Γκόσσιπ γκερλ;Ανάψτε το φλωροτσίγαρο σας, είμαι φουλ του γκόσσιπ για γείτονες και έτσι:Πριν 4 μήνες περίπου έμαθα πως έχασαν το σπίτι, από τράπεζα/δάνειο - κλασσικά. Και μέχρι εκείνη τη στιγμή, γνωρίζω προσωπικά πως δεν χρώσταγε ούτε μισό σέντ, αλλά του χρωστούσαν φίλοι/κουμπάροι/συνεργάτες και φυσικά ΠΕΛΑΤΕΣ. Δικαιολογία: Αυτούς τους καιρούς βλέπεις.. Οι όροι συμβολαίων είναι το μισό μου επάγγελμα, και 3 έτη τώρα υπηρετώ τέτοια λογική γιατί είναι η μοναδική για να επιβιώσουμε.Υπάρχουν όμως μερικές εξαιρέσεις.. ακόμα και στα νεκροταφεία, κάποια παιδιά -όχι ο ντιφέ λ.χ. γιατί καλό θα ήταν σαν γονέας να προνοήσει-, τα θάβουν την σήμερον ημέρα χωρίς χρήματα.Έχω πελάτη που βάζει πλάκες ξέρω γω, και ξέρετε τι μου είπε στη περίπτωση τις προάλλες με ένα -10 ετών;"Δεν έχουν μια, λες όμως και μεις να τους ζητήσουμε; Αν είναι δυνατόν. Έχουμε πολλές, ας πάρουν μια αφού τους τα 'φερε έτσι."Άκου εκεί. Κοινωνία να πάει μπροστά με τέτοια νοοτροπία. Πως θα μάθει ο μαλάκας ο γονέας, σόρρυ κιόλας, μη το 'κανε! Άσε που του πέθανε κιόλας του καραγκιόζη, αυτό δεν ήθελε καν συμβόλαιο για να το προστατέψει.Συνοψίζοντας τα προσωπικά του, έφυγες από την εταιρία μετά από συνεργασία 4 ετών πένα; Με 40€ πάγιο για έναν αριθμό (480€ έφταναν ετήσια έξοδα για ένα προσωπικό κινητό), και ?€ με άπειρο σασπένς τελικό το οποίο πληρωνόταν από φαντάρο κάθε ψι του μήνα; Για να μιλάς στο τηλέφωνο όποτε πιάνει; Χρωστάς όμως κάτι διακοπές βάσει όρων; Ε, θα σε πάμε δικαστικώς, και θα σου βγάλουμε μια τελική απόδειξη σαν αυτή του Ιατρικού Αθηνών μετά από επέμβαση κύστης κόκκυγος εν έτη 1998. Φίλε μου.. να μάθεις. Να στέκεσαι και να είσαι πάουερ.Απλά όχι σε αυτήν τη ζωή, στην επόμενη. Στην επόμενη θα γα^ήσεις. Στρατηγό θα σε λένε. Αν ήθελες να είσαι κύριος σε αυτήν τη ζωή Κυρ Θανάση, και να μην σε κοστολογούσαν επί έτη κάτι αριθμοί που σου στέλναν newsfeed κτλπ αλλά εσύ τα πλήρωνες επειδή είσαι αδαής και επειδή τη πάλευες να μη μπλέξεις ακόμα, ας διάβαζες μικρός.. επίσης να έβαζες κεραίες ο ίδιος αν δεν μπορούσες να μιλήσεις στις συσκευές σου ή ας έθετες ο ίδιος με έναν συμβολαιογράφο κολλητάρι σου ειδικό όρο που δεν πιάνει σπίτι σου και στην εργασία σου συγκεκριμένα για να ρίξουν λίγο το κόστος.Τώρα πια το ποσό είναι 185€ και εκκρεμεί. Ξανά Ontopic (ανέκαθεν το 90% σε τόσο απλά τόπικ έπρεπε να το γράφω επιεικώς στο κουκλάκι μου, κάθε φορά): Ο εγκληματίας έχει ακόμη ένα ταμπλό να τον απασχολεί λοιπόν, αυτόν και την οικογένεια του. Καλά μέχρι εδώ. Για να κλείσει η υπόθεση και να πάει ο κάθε κώλος στη ζωή του..Εάν κάποιος γνωρίζει που φτάνει ο λογαριασμός (π.χ α. δε ξανασυνεργάζεσαι με την εταιρία γιατί δεν θα σε θέλει γιατί θα είσαι κακός β. πάνε εφορία γ..), και αν ξεκινάνε τέτοιες διαδικασίες..Κοπέλα από την ίδια προαναφερθείσα εταιρία μου είχε πει πως δεν ασχολούνται, απλά το έχουν πετάξει με τρελά Bonus σε καρχαρίες ταριφοδικηγόρους. Υ.Γ2: Τους αγαπώ όπως και εσείς. <3 - Λόγια της ίδιας.Υ.Γ: Θα τα πάθετε και εσείς, ή κάποιος δικός σας.. και θα φτάσετε στην όποια θέση είμαι εγώ τώρα. Όχι μέση από άποψη ντιφέ (που είμαι κοινωνός της) και Κορίτσι_Για_ΠΨ.. αλλά μάλλον black abyss που και η δική μου αξιοπρέπεια οριακά κολυμπάει στα σκατά και δε μπορώ να τους τα βάλω τα 185€ εγώ στο κ^λο για πάρτη του.
defacer Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 ..ας πούμε πως δεν βρίσκει λογικό να τα πληρώσει, σαν παραπονεμενότατος πελάτης ακόμη και αν έσπασε το σκατοσυμβόλαιο. Τι γίνεται; Όντως μπουντρούμι; Δεν αξίζει να ζει; Αυτά σας ρώτησα ρε; Τι είναι εδώ; Γκόσσιπ γκερλ; Μπορεί να είχες στο μυαλό σου ότι ρώτησες κάτι άλλο, αλλά δε μπορούμε να διαβάσουμε τη σκέψη σου και αναγκαζόμαστε να κρίνουμε όσο μας κόβει από αυτά που έγραψες. The rest, toilet paper. Καλύτερα να ξεχάσουμε και οι δυο ότι απάντησα, ναι; 3
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Υ.Γ: Θα τα πάθετε και εσείς, ή κάποιος δικός σας.. και θα φτάσετε στην όποια θέση είμαι εγώ τώρα. Όχι μέση από άποψη ντιφέ (που είμαι κοινωνός της) και Κορίτσι_Για_ΠΨ.. αλλά μάλλον black abyss που και η δική μου αξιοπρέπεια οριακά κολυμπάει στα σκατά και δε μπορώ να τους τα βάλω τα 185€ εγώ στο κ^λο για πάρτη του. Δωσε τα 185 ευρω του φιλου σου να ξεχρεωσει και να τελειωνετε. Τα κλαψουρισματα για τις αξιοπρεπειες αλλου, δεν σε φοβομαστε εσενα , καπιταλα δηλωμενη εισαι : Και αν θες να μάθεις πιτσηρίκο τα 8 χιλιάρικα που έδωσα στον γνωστό μου για να πάρω αυτό το αυτοκίνητο τα μάζεψα μόνη μου. Έχω δικό μου διαμέρισμα, έχω μεγάλο πελατολόγιο και ένα γαμάτο επάγγελμα με λεφτά ίσα με αυτά που παίρνει ο μπαμπάκας σου. Το αν εγώ τώρα, δε πήγα καν να δώσω Πανελλήνιες λόγω Gaming, και έφτασα σήμερα να βγάζω 1 - 1,5 χιλιάρικο και να είμαι 100% stand alone με τα έξοδά μου.. δεν έχει να κάνει με το πτυχίο αλλά με το τρόπο μου (και οι γονείς, σχεδόν βοήθεια θέλουν). Επίσης, να αναφέρω πως τα φυτά (πρώην φίλες) με κακοψυχούσαν που δεν διάβαζα, και ενώ εγώ τώρα χτίζω πελατολόγιο 3 έτη τώρα, αυτές δουλεύουν στην Αίγλη. Oποτε αστα σαπια, κανε σκοντο 185 ψωροευρωπουλακια και τραβα βοηθα το φιλο σου που εχει αναγκη. 6
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 ΜίντιΜίλι2 συμπεράσματα add: βγάζουμε και από αυτό το creepάρισμα, ένα δικό σου και ένα δικό μου.Δικό σου:*SPOILER ALERT*Ναι, βγάζω 1500-1600€ και δε με παίρνει να σώσω τον κύκλο μου..Κάτι πρέπει να λέω περίεργα.Δικό μου: Φίλε, δε παίζει να έχεις ζωή.Μάγκες ζητήστε το και μπλουζάκια με το Avatar μου δεν αργούν να έρθουν. Από πίσω θα λένε και επικές καλτ συζητήσεις που έχω κάνει πριβέ με τον User nicoc.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Ελα ρε τωρα, με 1600ευρω δε μπορεις να βγαλεις απτη δυσκολη θεση ενα φιλο σου που χρωσταει 185 ευρω; Fuck :/ Για τα αλλα περι ζωης κλπ, σορρυ αλλα μερικες ατακες δεν ξεχνιουνται, μη παρεξηγεις και take it easy ΥΓ. Αν ειναι να βγαλουν μπλουζακια με avatar Andreas2 > freedubus > all, οι υπολοιποι/ες, ερχεστε 2
cosmos000 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Ούτε εγώ κατάλαβα τί ρωτάει.Αν πηγαίνει το χρέος εφορία?Γιατί τα πλήρωνε 4 χρόνια χωρίς να ελεγχει τί τον χρεώνουν?Αν θα του πάρουν το σπίτι?Αν θα βγάλει ιλαρά? Τί γλώσσα μιλάτε? Καλύτερα να κάνει εναν διακανονισμό με την εταιρία και να τα πληρώσει.Σε περίπτωση που βγει διαταγή πληρωμής (αυτό είναι στο χέρι της εταιρίας) μπαίνει τειρεσία κι απο κει και περα αν υπαρχει το οποιοδηποτε περιουσιακο στοιχειο στο όνομα του μπορεί να γινει κατάσχεση.Άπαξ και βγει διαταγή το ποσό θα είναι τοκισμένο + δικαστικά έξοδα. Αυτά έχει δικαίωμα να τα κάνει η εταιρία.... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα