tehAllantin Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 χωρίς και εγώ ο ίδιος να θελω να γινω προσβλητικός λοιπόν, ουτε να κατακρίνω ερωτώ από απλή περιέργεια. Στο πελατολόγιο που έχεις χτίσει αυτα τα 3 χρόνια έτσι μιλάς, απευθύνεσαι και συνεννοείσαι;;; 1
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Ναι. Και λέω και διάφορα για τις μανάδες τους. Μη το πεις στο μάνατζερ όμως, πλίιιζ. 1
InsertCoinToJoi Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 συγνωμη που το λεω και δεν τρολλαρω... ειμαι 38 ετων και αδυνατω να παρακολουθησω τα λεγομενα της Koritsi_Gia_PC η μαλλον γερασα η δεν ανηκω πλεον στην νεολαια να μπορω να ακολουθω την αργκο τελος offtopic by the way η γιαγια μου ελεγε για το ξοδεμα των χρηματων... απλωνω τα ποδια μου μεχρι εκει που φτανει το παπλωμα μου 3
Basilhs23___ Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Παρόμοια φάση με χρεώσεις κινητού να αυξάνονται είχα περάσει και εγώ με το πρώτο μου καρτοκινητό με σύνδεση panafon που το είχα από το 99 μέχρι το 2005. Αγόραζα κάρτες και έβλεπα οτι μετά από 3-4 χρόνια χρήσης όσο περνούσε ο καιρός αυξανόταν απροειδοποίητα το κόστος τόσο στα μηνύματα που έστελνα όσο και στις χρεώσεις κλίσεων κ έτσι έπρεπε να αγοράζω κάρτες όλο και συχνότερα. Αργότερα πήρα άλλο κινητό με σύνδεση και κράτησα και τον παλαιό αριθμό όπου η κάρτα είχε σχεδόν μηδενιστεί και δεν μπορούσα να κάνω κλίσεις το είχα μόνο για να με πέρνουν άλλοι, πέρασαν κάπου 4-5 μήνες και μου ερχόντουσαν μηνύματα οτι αν δεν ανανεώσω την κάρτα θα διακοπεί εντελώς η σύνδεση, ε δεν γ@μιεστε κόψτε την σύνδεση να τελειώνουμε.
michael92 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Να τους εκτελούν λες?? Δε σε είδα πάντως τόσο δυναμικό στις περιπτώσεις Κωστοπουλαίων, ηλεκτροεπιχειρηματιων που τα τρωγαν στα μπουζουκια κτλ κτλ. Για την ιστορία, όποιος χρησιμοποιεί μια υπηρεσία, την πληρώνει. Αν του συμβεί κάτι και αδυνατεί, προχωράει σε άμεση διακοπή, εξηγώντας τι έχει συμβεί. Οι περισσότερες ΣΟΒΑΡΕΣ εταιρίες ΔΕΝ βάζουν πρόστιμο σε πελάτες που έχασαν πχ την εργασία τους ή ζητάνε διακανονισμό διότι τους έτυχε σοβαρό προβλημα. Ειδικά αν δεν αφήσεις πολλούς λογαριασμούς απλήρωτους. Πολύ προσφατα γνωστός διέκοψε την Cyta μετά απο 4 μήνες συμβόλαιο και δεν του ζήτησαν τα 72 ευρω πέναλτι όταν τους είπε οτι έμεινε άνεργος και έδειξε το χαρτι απόλυσής του στο κατάστημα. Ο συγκεκριμένος, που απ ότι κατάλαβα από την όποια περίεργη γλωσσα μιλάτε (χωρις πλάκα ισως εγω είμαι αρκετά μεγάλος, δε νομιζω οτι φταιτε εσεις ) έκανε και συμβολαιο σε άλλη εταιρία, πρέπει να πληρωσει. Τι χαζομάρες ειναι αυτές? Τε λε ρε μάγκα To be fair στο εξωτερικό είναι συνηθισμένο να πληρώνει το πρόστιμο η νέα εταιρεία με σκοπό να κρατήσει τον πελάτη συγνωμη που το λεω και δεν τρολλαρω... ειμαι 38 ετων και αδυνατω να παρακολουθησω τα λεγομενα της Koritsi_Gia_PC η μαλλον γερασα η δεν ανηκω πλεον στην νεολαια να μπορω να ακολουθω την αργκο τελος offtopic by the way η γιαγια μου ελεγε για το ξοδεμα των χρηματων... απλωνω τα ποδια μου μεχρι εκει που φτανει το παπλωμα μου 38 χρονών και αναρωτιέσαι αν δεν ανήκεις στην νεολαία;
zio10 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 συγνωμη που το λεω και δεν τρολλαρω... ειμαι 38 ετων και αδυνατω να παρακολουθησω τα λεγομενα της Koritsi_Gia_PC η μαλλον γερασα η δεν ανηκω πλεον στην νεολαια να μπορω να ακολουθω την αργκο τελος offtopic by the way η γιαγια μου ελεγε για το ξοδεμα των χρηματων... απλωνω τα ποδια μου μεχρι εκει που φτανει το παπλωμα μου Δε νομίζω ότι είναι γενικά αργκό, μόνο δική της πρέπει να είναι! Εμένα μπορώ να πω ότι μου αρέσει κάπως, τουλάχιστον και να μη δεις το nick σε ένα ποστ, ξέρεις σίγουρα ποιος το έγραψε!
defacer Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Πο πο πολυ κραξιμο εχει φαει ο ανθρωπος , εκανε μια μαλακια , ητανε απροσεχτος κλπ , οκ , φταιει σιγουρα εως εναν βαθμο και πολυ πιθανο εναι οτι δεσμευθηκε με ενα συμβολαιο χωρις να ξερει τι ακριβως υπογραφει. Αλλα οτι δεν αξιζει αναπαραγεται ?Καλα να παθει ? Πολυ ασπρο-μαυρο τα βλεπετε καποιοι και πολοι απολυτοι ειστε , αλλα ετσι ειναι , ο καθενας για την παρτι του και να πανε να πνιγουν οι αλλοι , ειδικα οι λιγοτερο εξυπνοι/μορφωμενοι καλα να παθουνε για να μαθουνε, εμεις να ειμαστε καλα και δεν παει να τρωει ο καθε ακης και το καθε πραγματικο λαμογιο , εμεις θα βγαζουμε το αχτι μας στα μικρα ψαρια και θα εθελοτυφλουμε στα υπολοιπα... Φίλε απαντώ ευθέως επειδή το σχόλιο με την αναπαραγωγή ήταν δικό μου. Πρώτα απ' όλα δεν είπα ότι δεν αξίζει να αναπαράγεται. Μπορεί να έχω τις απόψεις μου, δικαίωμά μου, αλλά δεν είμαι κριτής να αποφανθώ τι αξίζει και τι δεν αξίζει ο καθένας. Αυτοί που έχουν πάρε δώσε μαζί του αργά ή γρήγορα θα του δώσουν όντως αυτό που του αξίζει, είτε είναι για καλό είτε για κακό. Αλλά αναγνώρισέ μας τη διαφορά ανάμεσα στο "αν ο κόσμος λειτουργούσε με τα δικά μου σταθμά θα ήταν έτσι" και στο "αυτός εδώ ο κόσμος ντε και καλά να λειτουργήσει έτσι". Αυτό που λες ο καθένας για την πάρτη του και να πάνε να πνιγούν -- για κάποιους μπορεί να ισχύει, αλλά εδώ δε θα μπορούσες να έχεις περισσότερο άδικο. Ή ίσως να μη πω άδικο, να πω διαφορετική οπτική. Για μένα ο υποτιθέμενος τύπος με το συμβόλαιο είναι ακριβώς το είδος του μαλάκα που κάνει τη ζωή χειρότερα για όλους τους υπόλοιπους: όσο τα έχω χέστηκα -- κλασική νοοτροπία "όσο το πρόβλημα δε με αγγίζει, δεν υπάρχει πρόβλημα" όταν δεν τα έχω "δε μου μπλόκαραν τα νούμερα να μη χρεωθώ" -- φίλε τέτοια απαίτηση θα ήσουν κακομαθημένος ακόμα κι αν την είχες από την ίδια τη μάνα σου να παίρνουν τσιράκια -- ε βέβαια τσιράκια αφού μας ενοχλούν, αυτοί άνθρωποι δεν είναι με δουλειές και οικογένειες, ο κάθε κακομοίρης που ασχολείται με το λογαριασμό σου είναι λακές δικηγορίσκος με καγιέν πλήρωνε σα μαλάκας 4 χρόνια -- λες και έδινε κώλο 4 χρόνια, αν ήταν έτσι εγώ που πληρώνω σύνδεση από το 2005 θα έπρεπε να μου στέλνουν βίζιτες κάθε φορά που παίρνω εξυπηρέτηση πελατών; ή μήπως όχι επειδή είμαι τσίπης αφού δίνω μόνο ~35 ευρώ και όταν το εισόδημά μου από κατοστάρικα άρχισε να μετριέται σε χιλιάρικα δεν πήρα ούτε iPhone να κάνω μόστρα ούτε data plan να γίνω δήμαρχος στο foursquare; και φυσικά το σκατοσυμβόλαιο -- τίποτα δε δείχνει μεγαλύτερη ωριμότητα από το να βάζεις σκατά πάνω σ' αυτά που σ' ενοχλούν, ακόμα κι αν φταις Θα μπορούσα να πω κι άλλα, αλλά δεν έχει νόημα. Κράτα μόνο αυτό: αν ήταν ένας άνθρωπος που βρέθηκε σε ανάγκη σε πολλούς απο μάς θα έδινε μεγάλη χαρά να τον βοηθήσουν γιατί έτσι το περίσσευμά σου πιάνει πολύ περισσότερο τόπο από το να αγοράσεις καινούριο gaming mouse γιατί το παλιό δεν πήγαινε παραπάνω από 85234 hz poll rate. Αλλά φαίνεται να είναι ακριβώς το αντίθετο: ανεύθυνο λαμόγιο. Τι να πω; Ίσως απλά να μην είχε καλό PR. ΥΓ: Αν θες να μάθεις την άποψή μας για τον Άκη και τον κάθε Άκη κάνε thread και ζήτα την, όπως έγινε κι εδώ. Με κρυστάλλινη σφαίρα δε θα βγάλεις άκρη. 2
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Όλα τα πήγες όπου και όπως ήθελες. Αλλά λογικό είναι, τι να έλεγες αν δεν.Το πρόβλημα είναι που δεν κουμπώνω TL;DR στον κάθε κομπαρσίδη. Αλλά από αύριο ξημερώνει νέα μέρα ρε. Θα βάλω και τα υπάρχοντά μου σε αγγελίες για να βοηθήσω τον στενό κύκλο.. άρα ύπνος εδώ με τους ακροατές που απόλαυσαν το ντικαβλίτ ανάγνωσμα σου (aKa παρτούζα πάλι).
kage Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) δεν ειναι καλο να εθελοτυφλουμε σε μια χωρα που οι κατοικοι+επιχειρησεις χρωστανε 160δις (ιδιωτικο=δανεια και κρατικο χρεος-εφορια,ασφαλεια,δεη...-) λογικο ειναι καποια μυρια ατομα να χρωστανε...500χιλ.δεν εχουν καν ρευμα! Τωρα για το θεμα "4-5ψηφια" Site: 1 Site: 2 που χει χρεωσεις κατα 99.9% ειναι απο διαγωνισμους κτλ που συμμετειχες (τv,radio,bannerakia στο νετ) . Σε Αρκετα απο αυτα πρεπει να στειλεις εσυ sms για να ζητησεις διαγραφη.Τι λενε εεττ-ΓΓΚ και παρεμφερη γι αυτο το θεμα δεν ξερω.αλλα κοιταξε να δεις ποσες τετοιες χρεωσεις(εισερχομενων με χρεωση οχι εξερχομενων) εχεις απο παλιους λογαριασμους... Εχω δει σε φιλο ολα αυτα που σου λενε εσενα απο δικηγορικα γραφεια δικαστηρια κτλ.Δεν το προχωρησαν αλλα του παν μετα απο πιεσεις κτλ που απετυχαν "οτι εχεις βαζε αλλα να βλεπουμε οτι βαζεις κατι".Ζητανε το χρεος απο αυτα που εκανε και οχι υπολειπομενα παγια... το ποσο που χρωσταει ειναι κανα 700ε . Ενω ειχε δωσει 2-3 χιλιαρικα μεσα σε 1-2χρονια δεν του τα χαρισαν.δεν εβαλαν τοκους Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2014 από kage 1
Fotis13 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Σοβαρά τώρα, υπάρχει κανα online tool (όπως είναι greeklish -> ελληνικά) που κάνει τα κείμενα αυτά ^^ από και προς ελληνικά; Γράφε όπως θες (για μένα) αλλά και ένας άνθρωπος να χει την διάθεση ν απαντήσει, ανάθεμα κι αν θα βγάλει άκρη. Ούτε διάλογος σε βιντεοκασέτα των 80s με Ψάλτη και Ντούζο δηλαδή. Epic ! να 'σαι καλα φιλε μου εφτιαξες την διαθεση πρωι-πρωι. Οι 500κ που δεν εχουν ρευμα που ειπε καποιος ειναι μονο στον υπνο του οταν κοιμαται ,ειναι λιγοτερα και αφορουν δευτερες κατοικιες- εξοχικα-καταστηματα που ειναι ξενοικιαστα κ.ο.κ αποδειξη οτι δεν ξερετε κανενα στον στενο σας κυκλο που να μην εχει ρευμα σπιτι του .Ειναι και αυτα σαν τα παραμυθια με τον αριθμο των αυτοκτονιων,συνεχιστε την μπουρδολογια. 4
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Τελικα βρεθηκε κανενας ευκολος, απλος, λιτος και απεριτος τροπος να συνεχιστει το τζαμπατζιλικι ή τσαμπα ανοιχτηκε το τοπικ;
kage Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Epic ! να 'σαι καλα φιλε μου εφτιαξες την διαθεση πρωι-πρωι. Οι 500κ που δεν εχουν ρευμα που ειπε καποιος ειναι μονο στον υπνο του οταν κοιμαται ,ειναι λιγοτερα και αφορουν δευτερες κατοικιες- εξοχικα-καταστηματα που ειναι ξενοικιαστα κ.ο.κ αποδειξη οτι δεν ξερετε κανενα στον στενο σας κυκλο που να μην εχει ρευμα σπιτι του .Ειναι και αυτα σαν τα παραμυθια με τον αριθμο των αυτοκτονιων,συνεχιστε την μπουρδολογια. Ας ειναι και τα μισα ας ειναι και μερικες χιλιαδες το αποτελεσμα μετραει.ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ πληρωσουν-φανε. το σιγουρο ειναι οτι δεν ειναι ελαχιστοι... επιπλεον οτι αρκετες διακοπες ειναι απο επιχειρησεις ειναι χειροτερο για πολλους λογους... 1."Υστερα από δύο χρόνια καθημερινής παρουσίας στο πλευρό των πολιτών και περισσότερες από 4.000 επανασυνδέσεις ηλεκτρικού ρεύματος στο ενεργητικό τους, οι «πειρατές του ρεύματος», ακτιβιστές που με τις παρεμβάσεις τους χάρισαν φως σε φτωχά νοικοκυριά ανά την Ελλάδα" 2."Με «ριζικά μέτρα» της κυβέρνησης, «σε 500.000 οικογένειες και παραπάνω, δεν θα διακόπτεται η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος, μετά τη συνάντηση που είχε σήμερα, Δευτέρα, με τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιάννη Μανιάτη.¨" 3 διακοπες για ανεξοφλητους λογαριασμους... 4 5 http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=403224 κτλ τα ιδια ισχυουν και για αυτοκτονιες.εδω κανουν αποπειρα πιτσιρικια 17 ετων για τις πανελληνιες λογω της πιεσης δεν θα κανουν οι ενηλικοι που τους απειλουν τοκογλυφοι,εισπρακτικες και κατασχετηρια? υ.γ. ε ναι αν δεν εχεις στο στενο φιλικο κυκλο σου ατομα που χρωστανε,πεινανε,αυτοκτονουν παει να πει οτι λενε μαλακιες... Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2014 από kage 2
tritonas00 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 αναμενουμε και "αρθρο" που να λεει για 26 χιλιαδες αυτοκτονιες το μηνα... 3
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Tελος παντων καμια σχεση δεν εχει το παρον τοπικ με τους τυπους που πεθαινουν απτην πεινα και δεν εχουν να πληρωσουν λογαριασμους ή τους αλλους που αυτοκτονουν. Εδω προφανως μιλαμε για το αναποδο βαση των λεγομενων της ts , δηλαδη αερατο λαμογιο που ξοδευε αβερτα και αλογιστα χωρις καν να ασχολειται για το γιατι ηταν φουσκωμενοι οι λογαριασμοι του (καταλαβαινετε για τι κατασταση μιλαμε). Και τωρα που τωρα σφιξαν οι (δικηγορικοι) κ*λοι απλα ψαχνει τροπο/συμβουλες/δικαιολογιες να συνεχισει το τσαμπατζιλικι χωρις νομικα κωλυματα/θεματακια. 4
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Τελικα βρεθηκε κανενας ευκολος, απλος, λιτος και απεριτος τροπος να συνεχιστει το τζαμπατζιλικι ή τσαμπα ανοιχτηκε το τοπικ; Βρέθηκε από τον ίδιο. Μίλησε με μια προϊστάμενη της Vodafone και του είπε απλά να αγνοήσει τα τηλέφωνα. Το πολύ πολύ να μην τον δεχτούν στην εταιρία στο κοντινό μέλλον, είπε. Πρέπει να σας έτσουξε η σούφρα που την γλύτωσε ο Κυρ Θανάσης ο μούργος. Στο μόνο πράγμα που φάνηκες χρήσιμος ήταν στο να ξέρω πως είσαι απολύτως άχρηστος για το μέλλον. Έγραψες μαζί με τον φίλο σου τον ντιφέε (ντιφέε τρελέε~), ότι σου κατέβηκε απ' το καλό σου σαν να μην διάβασες καν όλο το στόρυ που κάθισα και έγραψα για σας τους δυο (= μέγα λάθος, γι' αυτό έμαθα να ειρωνεύομαι τυπάκια σαν και εσένα και μένουν σε αυτό το λέβελ οι κουβέντες μου χωρίς να κάτσω να εναποθέσω το παραμικρό). Τύποι σαν και εσένα με κάνανε είρων στη ζωή μου, για τύπους σαν εσένα γράφει ο Χαριτόπουλος στο πιο ξεχωριστό του βιβλίο, και τύποι σαν και εσένα με κάνουν να αναζητώ το κουμπί του μπλοκ σε αυτό το φόρουμ. Κάτι βγήκε απ' το τόπικ λοιπόν, ξεσκαρτάρισμα. Μπορείς να συνεχίσεις να γράφεις ελεύθερα στα τόπικ μου παρόλα αυτά. Πάντα με ενδιαφέρει το ατένσιον και ας είναι και από κομπάρσους που χαζεύουν το προφίλ μου 4-5 φορές τα βράδια και δεν ξέρω τι καταφέρνουν και κάνουν με ένα γραμματόσημο φωτογραφία. Θα μου λείψετε και οι 3. Ευχαριστώ τους υπόλοιπους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα