Mathletic Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Γειά σας!!Είμαι σε δίλημμα αν κάνω μεταπτυχιακό στα Επιχειρησιακά Μαθηματικά ή στην Αλγοριθμική και Ανάλυση Συστημάτων.Ξέρετε τι δουλειά μπορώ να κάνω εδώ στην Ελλάδα,έχοντας ειδίκευση στη Θεωρητική Πληροφορική,και ειδικότερα στην Αλγοριθμική και Ανάλυση Συστημάτων;Σε ποιόν από τους δύο τομείς υπάρχουν περισσότερες προοπτικές απασχόλησης;
Mathletic Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Τι εχεις τελειωσει.? Εφαρμοσμένα Μαθηματικά, με κατεύθυνση στους υπολογιστές.
DrLo Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Γειά σας!! Είμαι σε δίλημμα αν κάνω μεταπτυχιακό στα Επιχειρησιακά Μαθηματικά ή στην Αλγοριθμική και Ανάλυση Συστημάτων. Ξέρετε τι δουλειά μπορώ να κάνω εδώ στην Ελλάδα,έχοντας ειδίκευση στη Θεωρητική Πληροφορική,και ειδικότερα στην Αλγοριθμική και Ανάλυση Συστημάτων; Σε ποιόν από τους δύο τομείς υπάρχουν περισσότερες προοπτικές απασχόλησης; Αν το κάνεις Αγγλία τα Επιχειρησιακά Μαθηματικά (αν εννοούμε το πεδίο της Επιχειρησιακής Έρευνας / Operational research) είναι μια καλύ επιλογή. Το άλλο δε ξέρω καν τι είναι.
pique88 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Εγω Μαθηματικο προσφατα , γι αυτο ρωτησα.Το Data λενε πως εχει περισσοτερο μελλον απο το Risk Management που νομιζω ειναι το Επιχειρησιακά Μαθηματικά 1
Cossutius. Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Αυτο ειναι που δε καταλαβαίνω πολλές φορές ρε παιδιά. Θέλετε να κάνετε ένα γαμάουμα μεταπτυχιακό αλλά δεν ξέρετε που θέλετε να εργαστείτε. Μου χει ο άλλος διδακτορικό στα εφαρμοσμένα μαθηματικά και εργαζεται ταμίας σε τράπεζα και ο άλλος με πτυχίο ΙΕΚ είναι στο δημιουργικό τμημα διαφημιστικής. Δείτε τι ανάγκες έχει η αγορά σε Ελλάδα και Ευρωπη. Μη κάνετε κάτι για να το κάνετε και να λέτε οτι έχετε ένα γαμάτο πτυχίο. Δεν εντυπωσιάζετε κανεις πλέον με τα πτυχία. Ειδικά στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρωπη πλέον. 1
Mathletic Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Εγω Μαθηματικο προσφατα , γι αυτο ρωτησα.Το Data λενε πως εχει περισσοτερο μελλον απο το Risk Management που νομιζω ειναι το Επιχειρησιακά Μαθηματικά Που θα μπορούσα,για παράδειγμα,να δουλέψω,έχοντας μεταπτυχιακό στην Αλγοριθμική και Ανάλυση Συστημάτων??
Asmodeus21 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Αυτο ειναι που δε καταλαβαίνω πολλές φορές ρε παιδιά. Θέλετε να κάνετε ένα γαμάουμα μεταπτυχιακό αλλά δεν ξέρετε που θέλετε να εργαστείτε. Ναι γιατι στην Ελλαδα υπαρχουν κι επιλογες. Υπαρχει κι το ενδεχομενο να του αρεσει κι να το κανει για τον εαυτο του. Γιατι πρεπει να το κανει για εντυπωσιασμο; Απαντηση, Κοιτα τι σου αρεσει περισσοτερο εσενα και κανε το. Στην Ελλαδα σχεδον τιποτα δεν εχει υψηλη ζητηση οποτε βαλε το "γουστο" σου μπροστα. Αν παλι θες ενα μεταπτυχιακο που να εχει κι καποια πολυ σχετικη αποκατασταση (μπουρδες αλλα λεμε τωρα) κοιτα σε πληροφορικη μερια , software / networks etc
Mathletic Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Αυτο ειναι που δε καταλαβαίνω πολλές φορές ρε παιδιά. Θέλετε να κάνετε ένα γαμάουμα μεταπτυχιακό αλλά δεν ξέρετε που θέλετε να εργαστείτε. Μου χει ο άλλος διδακτορικό στα εφαρμοσμένα μαθηματικά και εργαζεται ταμίας σε τράπεζα και ο άλλος με πτυχίο ΙΕΚ είναι στο δημιουργικό τμημα διαφημιστικής. Δείτε τι ανάγκες έχει η αγορά σε Ελλάδα και Ευρωπη. Μη κάνετε κάτι για να το κάνετε και να λέτε οτι έχετε ένα γαμάτο πτυχίο. Δεν εντυπωσιάζετε κανεις πλέον με τα πτυχία. Ειδικά στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρωπη πλέον. Τι θα μπορούσα να δουλέψω εδώ στην Ελλάδα, έχοντας μεταπτυχιακό στα Επιχειρησιακά Μαθηματικά; Αν το κάνεις Αγγλία τα Επιχειρησιακά Μαθηματικά (αν εννοούμε το πεδίο της Επιχειρησιακής Έρευνας / Operational research) είναι μια καλύ επιλογή. Το άλλο δε ξέρω καν τι είναι. Σκέφτομαι να κάνω εδώ μεταπτυχιακό. Ξέρεις τι δουλειά μπορούν να κάνουν όσοι ασχολούνται με τα Επιχειρησιακά Μαθηματικά;
Pa0ki Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Ξέρεις τι δουλειά μπορούν να κάνουν όσοι ασχολούνται με τα Επιχειρησιακά Μαθηματικά; Σερβίρουν καφέδες?
Asmodeus21 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Σερβίρουν καφέδες? Nαι και πιο αποτελεσματικα γιατι υπολογιζουν την ελαχιστη διαδρομη προς και απο καθε τραπεζι ευκολοτερα απο μερικους που δεν γνωριζουν να κανουν ουτε διαιρεση. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα