manolo0liss Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 καλησπερα παιδια ειχα μια διαφωνια με εναν φιλο σημερα και θελω να μαθω το παρακατω στο συστημα της υπογραφης μου για παραδειγμα λεμε εαν βαλουμε ενα corsair cs750m που ειναι 80plus gold και το cx750m που ειναι bronze το ξαναλεω εαν βαλω για ενα μηνα το χρυσο και για 1 μηνα το χαλκινο ποιο θα καψει πιο πολυ ρευμα στη ΔΕΗ οσο μικρη και αν ειναι η διαφορα
Dev1l Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 +80 είναι το efficiency του τροφοδοτικού για όταν πας να το φτάσεις στα όριά του. Δεν θα δείς διαφορά στην ΔΕΗ.
manolo0liss Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 ναι αλλα ειναι και τα δυο 750 watt εαν τα φτασουμε στα ορια τους και τα δυο ποιο θα καψει περισσοτερο ρευμα
Dev1l Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Καίς 34.7W/ ώρα λιγότερα με το Gold (από ένα απλό τροφοδοτικό στα ίδια Watt χωρίς +80 certified). Σε συνθήκες 8ώρου βάσεως σε peak load. Καίς 17,5W/ ώρα λιγότερα από ένα απλό τροφοδοτικό στα ίδια Watt χωρίς +80 certified. Διορθώστε με αν κάνω λάθος.
άδικος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 +80 είναι το efficiency του τροφοδοτικού για όταν πας να το φτάσεις στα όριά του. Δεν θα δείς διαφορά στην ΔΕΗ. Δε ξέρω αν θα δει εμφανή διαφορά στη ΔΕΗ μιας & δε ξέρω τι κατανάλωση κάνει γενικά & πόσο χρησιμοποιεί τον Η/Υ αλλά μια επισήμανση: Το ονομαστικό efficiency δεν αναφέρεται στα όρια (100%) του τροφοδοτικού αλλά σε όλο το *εύρος απόδοσης ισχύος του (παρόλο που αυτό δε παραμένει σταθερό, διότι εξαρτάται από την κατανάλωση - αλλά είναι το ελάχιστο efficiency που εμφανίζει, έτσι παίρνει την πιστοποίηση). Έχουμε ένα 5% διαφορά απόδοσης. Θα υπάρξει διαφορά στη κατανάλωση, όσο μικρή & αν είναι όπως ανέφερε αρχικά ο TS. *για την ακρίβεια, από 20% και πάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα